Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Július 11. Hozzászólás ideje: 2016. Július 11. A Star Wars: Han Solo egy Marjorie Liu által írt és Mark Brooks által rajzolt, 5 részes minisorozat, a Marvel kiadó gondozásában. Az első szám 2016. június 15-én jelent meg, a címszereplő csempészt állítva középpontba. A történet az Egy új remény és A Birodalom visszavág között játszódik. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. Július 12. Hozzászólás ideje: 2016. Július 12. Köszi. Érdekes eddig, a rajz pedig nagyon szép. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Hozzászólás ideje: 2016. Július 14. Köszi a képregényeket, ha lesz időm olvasom őket. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. A képregények rajzolója elmondta hogy George Lucasnak annyira tetszik a Solo képregénysorozat hogy megakarja venni az első két füzet eredeti rajzait Eleve nem gondoltam, hogy Lucas még ennyire követi a fejleményeket. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 4. Tényleg meglepő. Válasz
Hunner Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 5. Hála és köszönet 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 21. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 22. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 22. Köszi Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2016. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. November 17. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. 1 Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2016. November 18. Hozzászólás ideje: 2016. November 18. Köszönjük! Szuper! Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. November 18. Hozzászólás ideje: 2016. November 18. Köszi ezt is! 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Hozzászólás ideje: 2017. Január 15. Köszi szépen! Ennek most én is adok egy esélyt. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Március 19. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Május 17. Hozzászólás ideje: 2017. Május 17. Az 1-4. számokat ledaráltam. Eleinte úgy gondoltam, nem fog érdekelni, de tévedtem. Egész jó eddig a történet. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2017. Május 18. Hozzászólás ideje: 2017. Május 18. Az utolsó, ötödik rész nagyon ütős lett. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Július 7. Hozzászólás ideje: 2018. Július 7. Augusztus 22-re várható a Szukits megjelenésében. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2018. Október 24. Hozzászólás ideje: 2018. Október 24. Han Solo képregény Marjorie Liu 5 füzetes minijében Han Solo kerül a középpontba egy olyan kalandban, mely a IV. epizód: Új remény után játszódik valamikor. Pontos kronológia nincs is megadva. Gyakorlatilag nem is fontos. Más képregényekre, vagy történetekre nincs is utalás, csak az Új reményre. Tehát, egy teljesen önállóan olvasható történettel állunk szemben, mely egyedül is megállja a helyét. Han Solo és Csubakka sosem voltak a kedvenc figuráim, illetve a pilóták és versenyek világa is távol áll tőlem, mégis ennek a történetnek sikerült megnyernie. Sikerült több érdekes elemmel is bővíteni az univerzumot. Ott van a Sárkányűr futam, vagy éppen Loo Ra Anna rejtélyes népe és a „szemtanúi”. Leiának sikerült rávennie Hant, hogy jelentkezzen egy nagyon veszélyes küldetésre. Részt kell vennie a Sárkányűr futamon, hogy a felkelők kémeit összegyűjthesse és haza jutassa őket. A kémem olyan dolgokat tudnak, melyek fontosak a lázadásnak. Han örömmel vesz részt a versenyen, mely bár az álcája, mégis szeretné megnyerni. A feladatot nehezíti, hogy az egyik kém áruló. A sztori egyik előnye, hogy nem tudjuk ki is az áruló pontosan. A vele kapcsolatos fordulat a sztori egyik legerősebb része. A Sárkányűrön különböző pilóták vesznek részt. Az egyik legjobb figura: Loo Re Anno. Nem tudjuk, hogy pontosan melyik fajba tartozik, csak azt, hogy a hölgy fajtája utolsó képviselője. Loo Re Anno népe nagyon különleges, főleg az, ahogy a téridő redőiben, vagy éppen annak hajlataiban élnek. Loo-nak sikerül Hanban felébresztenie az emberibb énjét. Jó betekintést nyerünk Han gondolkodásmódjába. Ezekben állandóan azt hangoztatja, hogy mennyire önző, csak saját maga számít, és senki más. Mégis a tettei ennek ellenkezőjét bizonyítják. Sokkal önzetlenebb és jobb a szíve, mint azt állandóan hangoztatja. Han és Leia itt többször is kimutatják egymás iránti vonzalmukat. Ez például a tettetett pofon jeleneténél nyilvánul meg a legjobban. A kém szál nagyon izgalmassá tette a történetet, a versenynél viszont voltak olyan részek, melyek kissé unalmasak voltak. (Vagy az is lehet, hogy csak azért nem szerettem ezeket a részeket, mert a versenyek világa nem szokott izgalomba hozni.) Mark Brooks rajzai nagyon szépek. Az érzelmeket nagyszerűen ki tudja fejezni. A történetvezetés egész jó tempójú, több helyen elég feszes. Az új szereplők megnyertek, főleg Loo Re Anno. Han is egyre jobban maga mögött hagyja önzőbb énjét. A fordulatok tetszettek. Egy jó kis kaland volt ez. Négy és fél. 1 Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Hozzászólás ideje: 2021. December 10. Érdekes képregény volt, bár túl sok maradandó élményt nem fog okozni. A rajzok nagyon a helyén voltak, kimondottan tetszett az űrhajók megrajzolása. Ez a történet is mutatja, hogy a Lázadás több szálon is kapcsolódik a csempészvilághoz, amelyet egyszerűen nem tud megkerülni az erőforrások szűkössége miatt. Kronológiailag itt bukkan fel először Airen Cracken és korántsem zárja a szívébe Han Solót. Maga a sárkányűr futam nem sikerült emlékezetesre, sőt eléggé fantáziatlan volt. Kár, hogy a futamok közti célállomásokként funkcionáló bolygók neveit nem tudtuk meg. Loo Re Anno karaktere és háttértörténete azonban kimondottan eredeti lett. Mikor a Birodalom közbelépett, hogy megállítsa a versenyt, az a kérdés merült fel bennem, hogy Han Solo miképp tud egy ennyire nyilvánosan közvetített versenyen részt venni, miközben nem sokkal előtte a Millenium Falcon-nal részt vett a yavini ütközetben? Azt gondolná az ember, hogy hatalmas vérdíj van a fején. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.