csoli1138 Hozzászólás ideje: 2016. November 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 24. Mint ahogy a szülő emeli a gyerekét a pelenkázóra! Mondjuk a végén lehet, hogy pelust cserélhet a rohamoszi! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Ráadásul úgy tűnik hogy ez a muvi se hagyja ki a stormifejkoppanós poént mivel ama stormi kobakja beverődni látszik a "csillárba" vagy mibe. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Egyre jobban bírom K-2SO-t Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
luke19 Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Nem birnak leállni a spotokkal. :D http://www.youtube.com/watch?v=pNx2VPG2foA Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Kezdek ráhangolódni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Hey, itt már jobban hangzik a "save the rebellion" kiáltás is, és a kameraszög is más. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Nem birnak leállni a spotokkal. :D Jól teszik. Csak nehogy szpojlerezzenek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Hey, itt már jobban hangzik a "save the rebellion" kiáltás is, és a kameraszög is más. Vannak más változások is. Korábban láttuk már azt a robbanást és akkor mindig rohamosztagosok hullottak, de most lázadók vagy helyi civilek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
A pécsi Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 25. Kész. Itt abbahagytam a nézelődést.A 3 perces már sok volt. Blablablablablabla. Nem hallok, nem látok semmit ezen túl a premierig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Végül is jóból is megárt a sok. Az meg ugye változó hogy kinek mennyi a sok. Hey, itt már jobban hangzik a "save the rebellion" kiáltás is, és a kameraszög is más. Akkor van esély arra hogy a toborzós mondat máshogy hangzik majd el. Vannak más változások is. Korábban láttuk már azt a robbanást és akkor mindig rohamosztagosok hullottak, de most lázadók vagy helyi civilek. Változtatgassák csak. Persze csakis jobbá tegyék. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 26. (szerkesztve) Na ez is ott van. Bár sok újat nem mutat de az a kevés is klassz. Sztornó! Közben beugrott hogy már bekerült. Szerkesztve: 2016. November 26. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Közben visszavontam a sztornózást mert rájöttem hogy nem ugyanez van alább. Nekem legalábbis újnak tűnik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Igen ez még nem volt. Van is benne néhány új jelenet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Vannak benne új jelenetek, pl. Jyn anyja amikor átadja a kristályt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Az már volt egy korábbiban is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Nekem az már sajna nem rémlik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Nekem se rémlik. Azt hittem azért is "Trust" a spot neve mert új a szöveg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Pedig volt már a japán trailerben. 0:26-nál. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Na akkor ez volt a "baj". Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Jönnek és jönnek: Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 26. (szerkesztve) Ott van nyolccal lejjebb Szerkesztve: 2016. November 26. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
RacerX Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 26. Átsiklottam felette. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Ez a szpot is adja rendesen. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Az ott 0:05-nél, nem Tarkin véletlenül? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Dede! Lenci ki fog ugrani a böréből Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. És tuti, hogy már az X. trailerben is őt láttuk, de most már egyértelmű, hiszen még a kopasz folt is ott van a feje búbján. A bőrömet én is lerúgtam magamról. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Dede! Lenci ki fog ugrani a böréből ÁÁÁÁÁÁÁ rég fordult elő, hogy örömömen lepippantottam volna magam, de most megvolt! :D Hogy oldották meg? ez valszeg színész, de a többi, ahol megjelenik? CGI? jjj de kurva jó... és tutira veszem, hogy lesz Leia, droidok, s tán palpi is... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Az mekkora flash lenne ezután, ha Tarkint végig csak hátulról látnánk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2016. November 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2016. November 28. (szerkesztve) Tarkin és Palpi felőlem is jöhetne. Palpiban nem vagyok igazán biztos. Régebben olvastam hogy a jó öreg Ian papa nem játszik a filmben. De attól még más eljátszhatja bár az nem lenne az igazi. De az is lehet hogy kamú az öreg kimaradásának a híre. Az mekkora flash lenne ezután, ha Tarkint végig csak hátulról látnánk. Az tuti. Szerkesztve: 2016. November 28. - Rog Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.