Hozzászólás ideje: 2016. November 24.8 éve Mint ahogy a szülő emeli a gyerekét a pelenkázóra! Mondjuk a végén lehet, hogy pelust cserélhet a rohamoszi!
Hozzászólás ideje: 2016. November 25.8 éve Ráadásul úgy tűnik hogy ez a muvi se hagyja ki a stormifejkoppanós poént mivel ama stormi kobakja beverődni látszik a "csillárba" vagy mibe.
Hozzászólás ideje: 2016. November 25.8 éve Nem birnak leállni a spotokkal. :D http://www.youtube.com/watch?v=pNx2VPG2foA
Hozzászólás ideje: 2016. November 25.8 éve Hey, itt már jobban hangzik a "save the rebellion" kiáltás is, és a kameraszög is más.
Hozzászólás ideje: 2016. November 25.8 éve Nem birnak leállni a spotokkal. :D Jól teszik. Csak nehogy szpojlerezzenek.
Hozzászólás ideje: 2016. November 25.8 éve Hey, itt már jobban hangzik a "save the rebellion" kiáltás is, és a kameraszög is más. Vannak más változások is. Korábban láttuk már azt a robbanást és akkor mindig rohamosztagosok hullottak, de most lázadók vagy helyi civilek.
Hozzászólás ideje: 2016. November 25.8 éve Kész. Itt abbahagytam a nézelődést.A 3 perces már sok volt. Blablablablablabla. Nem hallok, nem látok semmit ezen túl a premierig.
Hozzászólás ideje: 2016. November 26.8 éve Végül is jóból is megárt a sok. Az meg ugye változó hogy kinek mennyi a sok. Hey, itt már jobban hangzik a "save the rebellion" kiáltás is, és a kameraszög is más. Akkor van esély arra hogy a toborzós mondat máshogy hangzik majd el. Vannak más változások is. Korábban láttuk már azt a robbanást és akkor mindig rohamosztagosok hullottak, de most lázadók vagy helyi civilek. Változtatgassák csak. Persze csakis jobbá tegyék.
Hozzászólás ideje: 2016. November 26.8 éve Na ez is ott van. Bár sok újat nem mutat de az a kevés is klassz. Sztornó! Közben beugrott hogy már bekerült. Szerkesztve: 2016. November 26.8 éve - Rog
Hozzászólás ideje: 2016. November 26.8 éve Közben visszavontam a sztornózást mert rájöttem hogy nem ugyanez van alább. Nekem legalábbis újnak tűnik.
Hozzászólás ideje: 2016. November 26.8 éve Vannak benne új jelenetek, pl. Jyn anyja amikor átadja a kristályt.
Hozzászólás ideje: 2016. November 26.8 éve Nekem se rémlik. Azt hittem azért is "Trust" a spot neve mert új a szöveg.
Hozzászólás ideje: 2016. November 26.8 éve Ott van nyolccal lejjebb Szerkesztve: 2016. November 26.8 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2016. November 28.8 éve És tuti, hogy már az X. trailerben is őt láttuk, de most már egyértelmű, hiszen még a kopasz folt is ott van a feje búbján. A bőrömet én is lerúgtam magamról.
Hozzászólás ideje: 2016. November 28.8 éve Dede! Lenci ki fog ugrani a böréből ÁÁÁÁÁÁÁ rég fordult elő, hogy örömömen lepippantottam volna magam, de most megvolt! :D Hogy oldották meg? ez valszeg színész, de a többi, ahol megjelenik? CGI? jjj de kurva jó... és tutira veszem, hogy lesz Leia, droidok, s tán palpi is...
Hozzászólás ideje: 2016. November 28.8 éve Az mekkora flash lenne ezután, ha Tarkint végig csak hátulról látnánk.
Hozzászólás ideje: 2016. November 28.8 éve Tarkin és Palpi felőlem is jöhetne. Palpiban nem vagyok igazán biztos. Régebben olvastam hogy a jó öreg Ian papa nem játszik a filmben. De attól még más eljátszhatja bár az nem lenne az igazi. De az is lehet hogy kamú az öreg kimaradásának a híre. Az mekkora flash lenne ezután, ha Tarkint végig csak hátulról látnánk. Az tuti. Szerkesztve: 2016. November 28.8 éve - Rog
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.