Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem hangzik rosszabbul, mint a viharosztagos vagy sokkosztagos. :)

Bár szerintem esélyesebb a parti- vagy partosztagos. Esetleg valami teljesen más, mint ahogy a stormtrooper is rohamosztagos lett. Mondjuk partiőr.

De a legesélyesebbnek azt tartom, hogy mint minden más -troopernek, ennek sem említik a nevét a filmben.

Hozzászólás ideje:

Nem kekeckedésből, de a "storm" szó igeként tényleg azt jelenti, hogy "megrohamozni". Az I. világháborús német sturmtruppentől jött a név. Ami a shoretroopereket illeti, én a partosztagosokra szavazok, de valóban nem bizonyos, hogy hallani fogjuk a nevüket. Viszont a klasszikus idézet sokkal jobban hangzik velük: "Aren't you a little short for a shoretrooper?" :D

Szerkesztve: - Merr-Sonn

Hozzászólás ideje:

Nem hangzik rosszabbul, mint a viharosztagos vagy sokkosztagos. :)

Bár szerintem esélyesebb a parti- vagy partosztagos. Esetleg valami teljesen más, mint ahogy a stormtrooper is rohamosztagos lett. Mondjuk partiőr.

De a legesélyesebbnek azt tartom, hogy mint minden más -troopernek, ennek sem említik a nevét a filmben.

Már látom is, ahogy a fiatal naív párologtatófarmon felnőtt gyerekek alig várják, hogy besorozzák őket partiosztagosnak. Aztán a Sziget helyett ide hozzák őket szegényeket partizni. :lol::D

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Gondolom ilyen Squad Leader Scarif Stormtrooper osztagparancsnokok dirigálnak közvetlenül a partiosziknak. Vagy a scarif-i rohanosziknak ha lesznek olyanok.

OBvHFzQ.jpg

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Jók ezek a figurák csak nehogy úgy járjunk mint ahogy az ep VII.-nél hogy felét kivágják a filmből azt nem látjuk őket soha csak itt figuraként.

Hozzászólás ideje:

Ha jól emlékszem volt az a kyuzo.

Ő:

Constable-Zuvio_Big_2.jpg

szerk.: persze ő nem katona, de szerintem rá gondolt.

Szerkesztve: - Darth Cupsy

Hozzászólás ideje:

Azt hiszem, ilyen katonának öltözik be Jyn is. A werkfilmben néhány pillanatra a tisztnek öltözött Cassiannal együtt verekednek rohamosztagosokkal.

Hozzászólás ideje:

Igen Cuspy arra meg ezekre is akik lehet hogy valahol háttérbe benne voltak de nem nagyon voltak az előtérben.

sarcoplank__58659.1455129140.jpg?c=2

snowfirstordersnowtrooper__99179.1455129138.jpg?c=2

1.jpg

Most hirtelen erre se emlékszem de ez sztem benne volt.

swTFAresistancetrooper.jpg

Hozzászólás ideje:

Snowtrooper konkrétan van az előtérben, amikor az X-szárnyúak betámadják a Csillagpusztítót, kettő ott strázsál ama tiszt mellett, amelyiket Hux ugrasztja. De többet is látni Hux beszédekor (kettő ott áll Phasma mellett, néhány a háttérben a többi tiszttel) Sarco Plank valóban csak a háttérben látható, ugyanakkor, mint Zuvivo (egymás mellett állnak). Ellenálló katonát ebben a kivitelben rengeteget látni, akkor is, amikor Leia megérkezik Takodanára, és egy 6 fős csapat szó szerint az előtérben szalad el Finn mellett, amikor a hajók landolnak D'Quaron. Még a sikló sem lett teljesen kivágva, hiszen amikor Finn és Rey odaérkeznek az oszcillátorhoz, a háttérben látni a járművüket.

Megjegyzem, az alanti imperial ground crew biztos szerepelni fog a filmben, hiszen a trailerben is láthattuk már őket és Jyn tényleg ilyen ruhában flangál az első előzetes végén.

• 1 hónappal később...
  • 2 hónappal később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Lettek új kedvencek? Számomra a deathtrooperek nagyon ott vannak a szeren. Igazi elit egység. Egyből rendet raktak a parton. :)

Igazából minden új páncél tetszett, de valóban, a fekete halálosztók talán kiemelendők. Mondjuk nekem kicsit sok volt az újdonság. A rohamosztagosoknál és a hajóknál is azt éreztem, hogy ehhez képest a 4 felhozatala igencsak szegényes. Persze szépen fokozatosan az OT-ban is előkerülnek újabb és újabb modellek, de a Rogue One után nézve az Ep.4 visszalépésnek tűnik, ami in-universe számomra furcsán hat.

Hozzászólás ideje:

Nekem amilyen kicsit szerepelt, annyira megtetszett a tankszemélyzet szerkója, amihez a sisakot egyébként Lucas maga választotta ki, szóval minimum ketten vagyunk. :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.