Ody Mandrell Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 (edited ) Két új egységről is leírást kaptunk. Imperial Death Troopers Shoretroopers Edited October 20, 2017 by Dzséjt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Shoretroopers Ennek a magyar fordítására kíváncsi leszek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Hullámosztagos? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Nem hangzik rosszabbul, mint a viharosztagos vagy sokkosztagos. Bár szerintem esélyesebb a parti- vagy partosztagos. Esetleg valami teljesen más, mint ahogy a stormtrooper is rohamosztagos lett. Mondjuk partiőr. De a legesélyesebbnek azt tartom, hogy mint minden más -troopernek, ennek sem említik a nevét a filmben. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 (edited ) Nem kekeckedésből, de a "storm" szó igeként tényleg azt jelenti, hogy "megrohamozni". Az I. világháborús német sturmtruppentől jött a név. Ami a shoretroopereket illeti, én a partosztagosokra szavazok, de valóban nem bizonyos, hogy hallani fogjuk a nevüket. Viszont a klasszikus idézet sokkal jobban hangzik velük: "Aren't you a little short for a shoretrooper?" Edited August 11, 2016 by Merr-Sonn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Ma is tanultam valami újat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Ha a filmben nem is, kiegészítő könyvekben azért felbukkanhat ez a név, úgyhogy gyanítom, mindenképp lesz magyar neve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Nem hangzik rosszabbul, mint a viharosztagos vagy sokkosztagos. Bár szerintem esélyesebb a parti- vagy partosztagos. Esetleg valami teljesen más, mint ahogy a stormtrooper is rohamosztagos lett. Mondjuk partiőr. De a legesélyesebbnek azt tartom, hogy mint minden más -troopernek, ennek sem említik a nevét a filmben. Már látom is, ahogy a fiatal naív párologtatófarmon felnőtt gyerekek alig várják, hogy besorozzák őket partiosztagosnak. Aztán a Sziget helyett ide hozzák őket szegényeket partizni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Már látom is, ahogy a fiatal naív párologtatófarmon felnőtt gyerekek alig várják, hogy besorozzák őket partiosztagosnak. Aztán a Sziget helyett ide hozzák őket szegényeket partizni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted August 25, 2016 Share Posted August 25, 2016 (edited ) Gondolom ilyen Squad Leader Scarif Stormtrooper osztagparancsnokok dirigálnak közvetlenül a partiosziknak. Vagy a scarif-i rohanosziknak ha lesznek olyanok. Edited August 25, 2016 by Rog Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted August 29, 2016 Author Share Posted August 29, 2016 Egy újabb szárazföldi katona. Érdekes a kezében lévő sokkoló(?). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fulcrum Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Jók ezek a figurák csak nehogy úgy járjunk mint ahogy az ep VII.-nél hogy felét kivágják a filmből azt nem látjuk őket soha csak itt figuraként. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Melyik katona lett kivágva az ep7-ből, amit sehol sem látni aztán? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 (edited ) Ha jól emlékszem volt az a kyuzo. Ő: szerk.: persze ő nem katona, de szerintem rá gondolt. Edited August 30, 2016 by Darth Cupsy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted August 30, 2016 Share Posted August 30, 2016 Lehet, bár ő a háttérben feltűnik a filmben egy pillanatra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted September 1, 2016 Share Posted September 1, 2016 Azt hiszem, ilyen katonának öltözik be Jyn is. A werkfilmben néhány pillanatra a tisztnek öltözött Cassiannal együtt verekednek rohamosztagosokkal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fulcrum Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 Igen Cuspy arra meg ezekre is akik lehet hogy valahol háttérbe benne voltak de nem nagyon voltak az előtérben. Most hirtelen erre se emlékszem de ez sztem benne volt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted September 2, 2016 Share Posted September 2, 2016 Snowtrooper konkrétan van az előtérben, amikor az X-szárnyúak betámadják a Csillagpusztítót, kettő ott strázsál ama tiszt mellett, amelyiket Hux ugrasztja. De többet is látni Hux beszédekor (kettő ott áll Phasma mellett, néhány a háttérben a többi tiszttel) Sarco Plank valóban csak a háttérben látható, ugyanakkor, mint Zuvivo (egymás mellett állnak). Ellenálló katonát ebben a kivitelben rengeteget látni, akkor is, amikor Leia megérkezik Takodanára, és egy 6 fős csapat szó szerint az előtérben szalad el Finn mellett, amikor a hajók landolnak D'Quaron. Még a sikló sem lett teljesen kivágva, hiszen amikor Finn és Rey odaérkeznek az oszcillátorhoz, a háttérben látni a járművüket. Megjegyzem, az alanti imperial ground crew biztos szerepelni fog a filmben, hiszen a trailerben is láthattuk már őket és Jyn tényleg ilyen ruhában flangál az első előzetes végén. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 De fura lesz újra birodalmi rohamosztagosokat látni filmben a klón osztagosok és az Első Rend rohamosztagosai után. Ráadásul, én most fogok először moziban birodalmi rohamosztagost látni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Nékem is új élmény lesz a mozis rohamoszi nézés. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nabopolasszar Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Én is csak Celebration-ön láttam klasszikus rohamosztagost nagyképernyőn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted October 17, 2016 Share Posted October 17, 2016 Csatlakozom a klubhoz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 6, 2017 Author Share Posted January 6, 2017 Lettek új kedvencek? Számomra a deathtrooperek nagyon ott vannak a szeren. Igazi elit egység. Egyből rendet raktak a parton. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pb69 Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Lettek új kedvencek? Számomra a deathtrooperek nagyon ott vannak a szeren. Igazi elit egység. Egyből rendet raktak a parton. Igazából minden új páncél tetszett, de valóban, a fekete halálosztók talán kiemelendők. Mondjuk nekem kicsit sok volt az újdonság. A rohamosztagosoknál és a hajóknál is azt éreztem, hogy ehhez képest a 4 felhozatala igencsak szegényes. Persze szépen fokozatosan az OT-ban is előkerülnek újabb és újabb modellek, de a Rogue One után nézve az Ep.4 visszalépésnek tűnik, ami in-universe számomra furcsán hat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Merr-Sonn Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Nekem amilyen kicsit szerepelt, annyira megtetszett a tankszemélyzet szerkója, amihez a sisakot egyébként Lucas maga választotta ki, szóval minimum ketten vagyunk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted January 18, 2017 Share Posted January 18, 2017 Nekem a Halálosztag álcázott, belső kommunikációs csatornája tetszik nagyon. Nagyon klassz, félelmetes hangja van! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 18, 2017 Author Share Posted January 18, 2017 Bizony az nekem is nagyon tetszik. A legjobb birodalmi katonák. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts