Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. (szerkesztve) Két új egységről is leírást kaptunk. Imperial Death Troopers Shoretroopers Szerkesztve: 2017. Október 20. - Dzséjt Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 10. Shoretroopers Ennek a magyar fordítására kíváncsi leszek. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Hullámosztagos? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Nem hangzik rosszabbul, mint a viharosztagos vagy sokkosztagos. Bár szerintem esélyesebb a parti- vagy partosztagos. Esetleg valami teljesen más, mint ahogy a stormtrooper is rohamosztagos lett. Mondjuk partiőr. De a legesélyesebbnek azt tartom, hogy mint minden más -troopernek, ennek sem említik a nevét a filmben. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. (szerkesztve) Nem kekeckedésből, de a "storm" szó igeként tényleg azt jelenti, hogy "megrohamozni". Az I. világháborús német sturmtruppentől jött a név. Ami a shoretroopereket illeti, én a partosztagosokra szavazok, de valóban nem bizonyos, hogy hallani fogjuk a nevüket. Viszont a klasszikus idézet sokkal jobban hangzik velük: "Aren't you a little short for a shoretrooper?" Szerkesztve: 2016. Augusztus 11. - Merr-Sonn Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Ma is tanultam valami újat. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Ha a filmben nem is, kiegészítő könyvekben azért felbukkanhat ez a név, úgyhogy gyanítom, mindenképp lesz magyar neve. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Nem hangzik rosszabbul, mint a viharosztagos vagy sokkosztagos. Bár szerintem esélyesebb a parti- vagy partosztagos. Esetleg valami teljesen más, mint ahogy a stormtrooper is rohamosztagos lett. Mondjuk partiőr. De a legesélyesebbnek azt tartom, hogy mint minden más -troopernek, ennek sem említik a nevét a filmben. Már látom is, ahogy a fiatal naív párologtatófarmon felnőtt gyerekek alig várják, hogy besorozzák őket partiosztagosnak. Aztán a Sziget helyett ide hozzák őket szegényeket partizni. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 11. Már látom is, ahogy a fiatal naív párologtatófarmon felnőtt gyerekek alig várják, hogy besorozzák őket partiosztagosnak. Aztán a Sziget helyett ide hozzák őket szegényeket partizni. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 25. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 25. (szerkesztve) Gondolom ilyen Squad Leader Scarif Stormtrooper osztagparancsnokok dirigálnak közvetlenül a partiosziknak. Vagy a scarif-i rohanosziknak ha lesznek olyanok. Szerkesztve: 2016. Augusztus 25. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 29. Egy újabb szárazföldi katona. Érdekes a kezében lévő sokkoló(?). Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 29. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 29. Jók ezek a figurák csak nehogy úgy járjunk mint ahogy az ep VII.-nél hogy felét kivágják a filmből azt nem látjuk őket soha csak itt figuraként. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 30. Melyik katona lett kivágva az ep7-ből, amit sehol sem látni aztán? Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 30. (szerkesztve) Ha jól emlékszem volt az a kyuzo. Ő: szerk.: persze ő nem katona, de szerintem rá gondolt. Szerkesztve: 2016. Augusztus 30. - Darth Cupsy Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 30. Hozzászólás ideje: 2016. Augusztus 30. Lehet, bár ő a háttérben feltűnik a filmben egy pillanatra. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 1. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 1. Azt hiszem, ilyen katonának öltözik be Jyn is. A werkfilmben néhány pillanatra a tisztnek öltözött Cassiannal együtt verekednek rohamosztagosokkal. Válasz
Fulcrum Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 2. Igen Cuspy arra meg ezekre is akik lehet hogy valahol háttérbe benne voltak de nem nagyon voltak az előtérben. Most hirtelen erre se emlékszem de ez sztem benne volt. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 2. Hozzászólás ideje: 2016. Szeptember 2. Snowtrooper konkrétan van az előtérben, amikor az X-szárnyúak betámadják a Csillagpusztítót, kettő ott strázsál ama tiszt mellett, amelyiket Hux ugrasztja. De többet is látni Hux beszédekor (kettő ott áll Phasma mellett, néhány a háttérben a többi tiszttel) Sarco Plank valóban csak a háttérben látható, ugyanakkor, mint Zuvivo (egymás mellett állnak). Ellenálló katonát ebben a kivitelben rengeteget látni, akkor is, amikor Leia megérkezik Takodanára, és egy 6 fős csapat szó szerint az előtérben szalad el Finn mellett, amikor a hajók landolnak D'Quaron. Még a sikló sem lett teljesen kivágva, hiszen amikor Finn és Rey odaérkeznek az oszcillátorhoz, a háttérben látni a járművüket. Megjegyzem, az alanti imperial ground crew biztos szerepelni fog a filmben, hiszen a trailerben is láthattuk már őket és Jyn tényleg ilyen ruhában flangál az első előzetes végén. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. De fura lesz újra birodalmi rohamosztagosokat látni filmben a klón osztagosok és az Első Rend rohamosztagosai után. Ráadásul, én most fogok először moziban birodalmi rohamosztagost látni. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. Nékem is új élmény lesz a mozis rohamoszi nézés. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. Én is csak Celebration-ön láttam klasszikus rohamosztagost nagyképernyőn. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. Hozzászólás ideje: 2016. Október 17. Csatlakozom a klubhoz. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 6. Lettek új kedvencek? Számomra a deathtrooperek nagyon ott vannak a szeren. Igazi elit egység. Egyből rendet raktak a parton. Válasz
pb69 Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Lettek új kedvencek? Számomra a deathtrooperek nagyon ott vannak a szeren. Igazi elit egység. Egyből rendet raktak a parton. Igazából minden új páncél tetszett, de valóban, a fekete halálosztók talán kiemelendők. Mondjuk nekem kicsit sok volt az újdonság. A rohamosztagosoknál és a hajóknál is azt éreztem, hogy ehhez képest a 4 felhozatala igencsak szegényes. Persze szépen fokozatosan az OT-ban is előkerülnek újabb és újabb modellek, de a Rogue One után nézve az Ep.4 visszalépésnek tűnik, ami in-universe számomra furcsán hat. Válasz
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Nekem amilyen kicsit szerepelt, annyira megtetszett a tankszemélyzet szerkója, amihez a sisakot egyébként Lucas maga választotta ki, szóval minimum ketten vagyunk. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Nekem a Halálosztag álcázott, belső kommunikációs csatornája tetszik nagyon. Nagyon klassz, félelmetes hangja van! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Január 18. Bizony az nekem is nagyon tetszik. A legjobb birodalmi katonák. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.