Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Hmm... Egy kis dezsavű a TCW pájlotra? Mire gondolsz? Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Szinkronosan? majd ha lesz, úgy gondoltam. Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Hozzászólás ideje: 2009. Május 13. Én nem vártam tőle semmit, illetve nagyon keveset. Ahhoz képest elég jó lett. Hát nekem a trailer alapján sokkal poénosabbnak tűnt, ezért magasabb volt a mérce, de azért jó volt. Válasz
Tibur55 Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Mintha abban szerepelt volna Tibi is, nem Dzséjt? Bezony, az 1 órás Claudia show, jó a memóriátok. De rég is volt! Egyáltalán nincs ellenséges hangulat a Star Trek-esekkel, sőt, az volt az érdekünk, hogy egymás táborát erősítsük (pl. hülyén nézett volna ki egy sci-fi nap csak ST műsorral, viszont így, hogy Star Wars is volt, sokan közülünk az ő műsoraikat is végignéztük, és fordítva. Azért egyszer lenyomtunk egy csak Star Wars napot, és iszonyú nagy tömeget vonzottunk a PeCsába egyedül is.) Egy embert sem ismerek, aki csak azért nem komálna valakit, mert az Star Trek-es. Válasz
Gyoka Lamaro Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. Hozzászólás ideje: 2009. Május 14. (szerkesztve) Mire gondolsz? Csak arra, hogy Kudar "többet vártam" és a te "semmit sem vártam" kijelentésed akkor is sokak által elhangzott. Szerkesztve: 2009. Május 14. - Gyoka Lamaro Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Hozzászólás ideje: 2009. Május 15. Megnéztem én is.Ez a film tényleg csak rajongóknak szól.A többiek egy kukkot nem értenek belőle.Nekem tetszett, bár Lucas tényleg hiányzott és még az is, hogy mutathattak volna jeleneteket az EP 1-ből.Az utalások zseniálisak voltak. Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. http://filmdroid.blog.hu/2009/05/22/fanboys_folytatas Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. http://filmdroid.blog.hu/2009/05/22/fanboys_folytatas Ezt már nem erőltetném... Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Hozzászólás ideje: 2009. Május 22. Én kíváncsi lennék egy Star Trek változatra is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Hozzászólás ideje: 2009. Július 17. Az utolsó harmad egész jó volt, az eleje viszony annyira nem jött be. Rajongóknak azért megnézős, másoknak nem igazán ajánlanám Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. A magyar Fanboys plakát Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. Hozzászólás ideje: 2009. Július 28. A felső szöveg nagyon jó Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 1. (szerkesztve) Most szólt jaramura szadako, hogy csütörtöktől az Odeonban látható a Fanboys. Szerkesztve: 2009. Augusztus 1. - Darth_Phobos Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Örülök, hogy visszatértél közénk, tegnap hiányoltalak, de látom megírtad a hírt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. (szerkesztve) Örülök, hogy visszatértél közénk, tegnap hiányoltalak, de látom megírtad a hírt Én is örülök. De az sw.hu -s hír....khmmm..szóval már nekik dolgozol? Egyébként én az egyik forgalmazó sráccal levelezek ez ügyben és most olvastam a mailt amit küldött. Egyébként őket is megkereste a srác aminek fénylében Beba írása megint kész vicc, hisz láthatólag tőled hallott róla először... Szerkesztve: 2009. Augusztus 2. - Ody Mandrell Válasz
Darth_Phobos Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Nem dolgozok nekik, csak oda is beírtam. az SW.hu mostanában úgy működik, hogy a felhasználók megírják mi a hír, ők meg beteszik hírnek. Mostanában nem sok tőlük származó hírt olvastam Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Hát ha valakit meg tudok fűzni, hogy jöjjön el velem, akkor én is megnézem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 2. Hát ha valakit meg tudok fűzni, hogy jöjjön el velem, akkor én is megnézem. Szerintem érdemes. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. (szerkesztve) Most nézem, hogy szinkronos... Remélem, nem lett olyan rossz. Szerkesztve: 2009. Augusztus 3. - kolmilan Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Lehet, hogy rá fogok érni csütörtök este egy mozizásra, de Pildihez hasonlóan úgy gondolom, egyedül ennek a filmnek sokkal kisebb hangulata lenne, mintha páran összeverődnénk a fórumról, hogy megnézzük. Kinek lenne kedve hozzá? kolmilan: Hol írják, hogy szinkronos? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Lehet, hogy rá fogok érni csütörtök este egy mozizásra, de Pildihez hasonlóan úgy gondolom, egyedül ennek a filmnek sokkal kisebb hangulata lenne, mintha páran összeverődnénk a fórumról, hogy megnézzük. Kinek lenne kedve hozzá? Remek ötlet de sajnos ezt ki kell hagynom, mert dolgozom. Ellenben ha ott lesztek remélem fotót is készítetek majd. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. kolmilan: Hol írják, hogy szinkronos? Az Odeon honlapján. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Lehet, hogy rá fogok érni csütörtök este egy mozizásra, de Pildihez hasonlóan úgy gondolom, egyedül ennek a filmnek sokkal kisebb hangulata lenne, mintha páran összeverődnénk a fórumról, hogy megnézzük. Kinek lenne kedve hozzá? kolmilan: Hol írják, hogy szinkronos? Nagyszerű kezdeményezés, én szívesen csatlakoznék , de nekem a csütörtök lehet, hogy nem lesz jó (szerdáig kiderül, lehet, hogy elutazunk két napra), ezért péntek lenne inkább alkalmas. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Az kiderül egyébként valahol, hogy várhatóan meddig lesz műsoron? Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. kolmilan: köszi! Hmmm, ez meglepett. Nem gondoltam volna, hogy szinkronizálják. Pildi: Nálam a péntek biztos kiesik... A csütörtök is rizikós kicsit, azért írtam feltételes módban. De majd meglátjuk. Legfejlebb most nem jön össze, csak később. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 3. Jó, szerdán majd egyeztetünk, kinek hogy állnak a dolgai. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Ha máskor nem, akkor majd kicsit később is meg lehet nézni, pár hétig csak műsoron tartják, ha már bemutatják Remélhetőleg én is csatlakozom a mozizókhoz Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. A csütörtök "késő délután - kora este" nekem is okés lenne csak az a baj, hogy még mindig nem tudni, hogy hánykor lesz vetités. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 4. Hétvégén és utána ráérek, előtte nem. Aki korábban nézi, annak jó szórakozást hozzá! Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. Hozzászólás ideje: 2009. Augusztus 5. A bemutatási időpontokat látva: sajna nekem a héten ez nem oké Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.