Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Szinkronosan?

majd ha lesz, úgy gondoltam. :)

Hozzászólás ideje:
Én nem vártam tőle semmit, illetve nagyon keveset. Ahhoz képest elég jó lett. :)

Hát nekem a trailer alapján sokkal poénosabbnak tűnt, ezért magasabb volt a mérce, de azért jó volt.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
Mintha abban szerepelt volna Tibi is, nem Dzséjt?

Bezony, az 1 órás Claudia show, jó a memóriátok. :)

De rég is volt! Egyáltalán nincs ellenséges hangulat a Star Trek-esekkel, sőt, az volt az érdekünk, hogy egymás táborát erősítsük (pl. hülyén nézett volna ki egy sci-fi nap csak ST műsorral, viszont így, hogy Star Wars is volt, sokan közülünk az ő műsoraikat is végignéztük, és fordítva. Azért egyszer lenyomtunk egy csak Star Wars napot, és iszonyú nagy tömeget vonzottunk a PeCsába egyedül is.)

Egy embert sem ismerek, aki csak azért nem komálna valakit, mert az Star Trek-es.

Hozzászólás ideje:
Mire gondolsz?

Csak arra, hogy Kudar "többet vártam" és a te "semmit sem vártam" kijelentésed akkor is sokak által elhangzott.

Szerkesztve: - Gyoka Lamaro

Hozzászólás ideje:

Megnéztem én is.Ez a film tényleg csak rajongóknak szól.A többiek egy kukkot nem értenek belőle.Nekem tetszett, bár Lucas tényleg hiányzott és még az is, hogy mutathattak volna jeleneteket az EP 1-ből.Az utalások zseniálisak voltak.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Az utolsó harmad egész jó volt, az eleje viszony annyira nem jött be. Rajongóknak azért megnézős, másoknak nem igazán ajánlanám :D

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Most szólt jaramura szadako, hogy csütörtöktől az Odeonban látható a Fanboys. :)

Szerkesztve: - Darth_Phobos

Hozzászólás ideje:

Örülök, hogy visszatértél közénk, tegnap hiányoltalak, de látom megírtad a hírt :D

Hozzászólás ideje:
Örülök, hogy visszatértél közénk, tegnap hiányoltalak, de látom megírtad a hírt :D

Én is örülök. De az sw.hu -s hír....khmmm..szóval már nekik dolgozol? :D Egyébként én az egyik forgalmazó sráccal levelezek ez ügyben és most olvastam a mailt amit küldött. Egyébként őket is megkereste a srác aminek fénylében Beba írása megint kész vicc, hisz láthatólag tőled hallott róla először...

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Nem dolgozok nekik, csak oda is beírtam. az SW.hu mostanában úgy működik, hogy a felhasználók megírják mi a hír, ők meg beteszik hírnek. Mostanában nem sok tőlük származó hírt olvastam :D

Hozzászólás ideje:

Hát ha valakit meg tudok fűzni, hogy jöjjön el velem, akkor én is megnézem.

Hozzászólás ideje:

Most nézem, hogy szinkronos... Remélem, nem lett olyan rossz. ;)

Szerkesztve: - kolmilan

Hozzászólás ideje:

Lehet, hogy rá fogok érni csütörtök este egy mozizásra, de Pildihez hasonlóan úgy gondolom, egyedül ennek a filmnek sokkal kisebb hangulata lenne, mintha páran összeverődnénk a fórumról, hogy megnézzük. Kinek lenne kedve hozzá?

kolmilan: Hol írják, hogy szinkronos?

Hozzászólás ideje:
Lehet, hogy rá fogok érni csütörtök este egy mozizásra, de Pildihez hasonlóan úgy gondolom, egyedül ennek a filmnek sokkal kisebb hangulata lenne, mintha páran összeverődnénk a fórumról, hogy megnézzük. Kinek lenne kedve hozzá?

Remek ötlet de sajnos ezt ki kell hagynom, mert dolgozom. ;) Ellenben ha ott lesztek remélem fotót is készítetek majd. :D

Hozzászólás ideje:

kolmilan: Hol írják, hogy szinkronos?

Nagyszerű kezdeményezés, én szívesen csatlakoznék ;), de nekem a csütörtök lehet, hogy nem lesz jó (szerdáig kiderül, lehet, hogy elutazunk két napra), ezért péntek lenne inkább alkalmas.

Hozzászólás ideje:

Az kiderül egyébként valahol, hogy várhatóan meddig lesz műsoron?

Hozzászólás ideje:

kolmilan: köszi! Hmmm, ez meglepett. Nem gondoltam volna, hogy szinkronizálják.

Pildi: Nálam a péntek biztos kiesik... A csütörtök is rizikós kicsit, azért írtam feltételes módban. De majd meglátjuk. Legfejlebb most nem jön össze, csak később. ;)

Hozzászólás ideje:

Jó, szerdán majd egyeztetünk, kinek hogy állnak a dolgai. ;)

Hozzászólás ideje:

Ha máskor nem, akkor majd kicsit később is meg lehet nézni, pár hétig csak műsoron tartják, ha már bemutatják :) Remélhetőleg én is csatlakozom a mozizókhoz :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.