Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Komolyan, ezek tényleg néznek minket? Hihetetlen... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Jaja. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. éppen most, Bence1997 írta: Komolyan, ezek tényleg néznek minket? Hihetetlen... Imádnak minket, na. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. éppen most, Ody Mandrell írta: meg a dimbes-dombos felszín, meg a pókok, meg a barlangok. Kellően egyedi. Most a dimbes dombos felszínt hadd ne emeljem már ki. A convorok mellett van egy másik faj is, ami él rajta, bravó És a barlangok a geonózison sokkal érdekesebbek voltak, mint az Atalloniak... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Persze! Én már látom is a rombolókat a ház felett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. 1 perccel korábban, Dzséjt írta: Jól van, Vizago, majd visszahívlak, te csak tartsd szépen elzárva azt a szavazószámláló biztost. Óóó... Őőőő... Tök jó, az Atollon nyert, ki tudhatta ezt előre? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. éppen most, Merr-Sonn írta: It's a Miracle Now where did I hear that before?! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. éppen most, Nabopolasszar írta: Most a dimbes dombos felszínt hadd ne emeljem már ki. A convorok mellett van egy másik faj is, ami él rajta, bravó És a barlangok a geonózison sokkal érdekesebbek voltak, mint az Atalloniak... Erre szavaztak a legtöbben. Vadászd le őket ha ennyire nem jön be. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Atollon. Oks Grat! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Egyébként mindenkinek az tetszik, ami neki tetszik. Ezt nem kell külön megmagyarázni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Akkor, ha már úgyis minket néznek a Rebels szereplői, és szóba jött a csoda is, jöjjenek az űrcsaták! Mert abból akadt ám szép számmal, és néha csoda, hogy hőseink megúszták. De melyik nyert? Legjobb űrcsata Yarmai csata (Steps Into Shadow) Kudarcba fulladt menekülés a Skystrike akadémiáról (The Antilles Extraction) A Chandrila Mistress megvédése (Secret Cargo) Archeon nebulai csata (Secret Cargo) Csata az Atollon fölött (Zero Hour 1. rész) Menekülés az Atollonról (Zero Hour 2. rész) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. 1 perccel korábban, Donát írta: Now where did I hear that before?! Én a Queen számában. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Mint írtam egyik sem nyűgözött le, úgyhogy nekem aztán mindegy, hogy melyik kietlen pusztaság nyer... De azt ne próbálja senki sem bemagyarázni, hogy nem kietlen pusztaság, mert ez egyszerűen hülyeség Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. hát egyik se olyan hű de nagy. Meglátjuk. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Itt szerintem elég egyöntetű lesz a döntés. Az első bajuszakasztás az Atollon felett. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Zero Hour első rész, messze a legjobb űrcsata volt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. 1 perccel korábban, Nabopolasszar írta: De azt ne próbálja senki sem bemagyarázni, hogy nem kietlen pusztaság, mert ez egyszerűen hülyeség Mi csak leírtuk, hogy mik miatt érdekes a bolygó. Atolloni csata (Zero hour part 1) Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. 1 perccel korábban, Nabopolasszar írta: Mint írtam egyik sem nyűgözött le, úgyhogy nekem aztán mindegy, hogy melyik kietlen pusztaság nyer... De azt ne próbálja senki sem bemagyarázni, hogy nem kietlen pusztaság, mert ez egyszerűen hülyeség Ki mondta, hogy édenkertekről beszélünk? Bolygókról van szó és arról, kinek mi tetszik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Én is az Atollon fölöttit jelöltem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Zero Hour 1, nekem is egyértelmű volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. A legjobb csata szerintem az Atollonról való menekülés a Zero Hour II-ből, ott minden nagyon egyben van. Zene, szereplők, látvány, hangulat, és ahogy Pryce először kiakad, majd csak pillázik, ahogy a lázadó flotta szó szerint kicsúszik a markából, az verhetetlen. De most kicsit el kell mennem, hogy szót váltsak a Kandzsi Klubbal. Csináltak valamit, amit el kell rendeznem. Egy hiperűrugrás és itt vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. éppen most, Donát írta: Nem tudok betelni az ilyen írásoktól. Marhajó! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Bence kérdezte, hogy miért nem kiemelkedő. Én csak azt mondom, hogy nekem nincs nagy különbség kietlen és kietlenebb bolygók között. Az hogy egyik kiemelkedő jellege az hogy "dimbes dombos"... hát, nem győztetek meg Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. éppen most, Bence1997 írta: Nem tudok betelni az ilyen írásoktól. Marhajó! Csatlakozom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Merr-Sonn Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. 1 perccel korábban, Dzséjt írta: Egy hiperűrugrás és itt vagyok. Tell that to Kanjiklub. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. (szerkesztve) a zh 2est jelöltem. Megy a drukk Szerkesztve: 2017. November 11. - csoli1138 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Szóval megegyeztél a Kandzsi klubbal. Áruló! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2017. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2017. November 11. 1 perccel korábban, Dzséjt írta: De most kicsit el kell mennem, hogy szót váltsak a Kandzsi Klubbal. Csináltak valamit, amit el kell rendeznem. Küldd el őket a kandzsalgondozóba. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.