Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Szavazás - a harmadik évad legjobbjai

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nálam a szinkronhangoknál Lars, Sam és Oyewolo között dőlt volna el a nyertes kérdése, de így kettőre esett vissza.

Amúgy nagyon jó szavazás volt, a legjobb epizódnál tűnődtem szerintem a legtöbbet - meg persze az űrcsatánál, azokat meg kellett néznem hogy melyik milyen volt :P

Minden rész abban a kategóriában megérdemelné a győzelmet, mindegyik valami miatt.

A zenéknél is nehéz volt dönteném 3 jelölt közül, de szerintem bölcsen döntöttem. 1-2 -nél pedig csak úgy rendeztem a jelölteket - különösen a felszíni járműnél :D

Hozzászólás ideje:

Október 12-ig remélhetőleg végzek a harmadik évaddal, ugyanis most tartok a felénél. Szóval remélem, már én is részt vehetek végre ezen a szavazáson. :D Eddigiekről általában lemaradtam, vagy éppen nem voltam túlságosan aktív a fórumon időhiány következtében.

Szerkesztve: - caseyjones

Hozzászólás ideje:

Elküldve. Most a legjobb epizódnál nehezebb dolgom volt, pedig az előző sem volt könnyű. :D Az angol szinkronhangoknál pedig három személy versenyzett nálam az első helyért, ott megizzadtam. :P

Hozzászólás ideje:

Az enyém is elment.

Az eredményhirdetés mikor lesz? Plusz a hírportálon a szavazásról szóló hírben még mindig az október 8.-ás határidő és az október 12.-és eredményhirdetési dátum szerepel.

Hozzászólás ideje:

Rögtön leesett hogy az a jó amit alább írtál. Csak nem volt teljes az infó. Amott meg nem volt helyes. De most már jó úgyhogy no problem.

Hozzászólás ideje:

Köszi, ez jó ötlet! Az Ep8 trailer és jegyvásárlás és egyéb munkahelyi őrület miatt teljesen kiment a fejemből, hogy újra szavazni kell. De most megteszem. :)

• 2 héttel később...
  • 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Sajnos ez a szavazás pont olyan időszakban jött, amikor a fórum gyengélkedett, így eléggé elhúzódott a dolog. De végre lezártuk és november 11-én este 20 órás kezdéssel, a szokásos kis műsor keretében ki is hirdetjük az eredményeket.

Hozzászólás ideje:

Biztos szoros. Néhány kategóriában nekem legalábbis nagyon nehéz volt rangsorolni, főleg az első három helyen. :)

Hozzászólás ideje:

Úgy látom, Thrawn is itt lesz velünk a díjátadón.

Dzséjt, valami felugró ablakot / hírt nem tudunk nyomni a belépőknek, hogy amikor megérkeznek, akkor egy felhívás fogadja őket a szombat 20:00 dátummal? 

Ody: Törölnöm kellett, hogy jól szerkesztődjön.

Hozzászólás ideje:
1 órával ezelőtt, Donát írta:

Dzséjt, valami felugró ablakot / hírt nem tudunk nyomni a belépőknek, hogy amikor megérkeznek, akkor egy felhívás fogadja őket a szombat 20:00 dátummal? 

Láttam valami ilyen funkciót, szóval elvileg lehetséges.

Jó ez a Thrawn szöveg. :)

Szerkesztve: - Dzséjt

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.