Hozzászólás ideje: 2017. November 11.7 éve 3 perccel korábban, Donát írta: Legfőképp Dzséjt, aki remélhetőleg a szapulásomból áttér ebbe a topicba. Álmodik a nyomor, nekem mindkettő megy egyszerre ez a csodás új fórumon. Amúgy, Dzséjt, alias showrunner, jelen!
Hozzászólás ideje: 2017. November 11.7 éve OFF Közben a család nézi az X-faktort és megjelent a színen Darth Vader Volt némi fénykar párbaj is. Megy a holnapi Ep3 vetítés promója. Szerkesztve: 2017. November 11.7 éve - Pildi
Hozzászólás ideje: 2017. November 11.7 éve Na emberek. 14 kategória, 14 nyertes, és hihetetlen izgalmak!!! A házigazdák ma: Dzséjt és szerény személyem. Hamarosan jövünk az első kategóriával, ami a legjobb angol hang lesz.
Hozzászólás ideje: 2017. November 11.7 éve David! Amúgy szoros volt, David, Sam és Lars között nehéz volt dönteni.
Hozzászólás ideje: 2017. November 11.7 éve Az első kategória indulói, mintegy emlékeztetőül: Legjobb angol hang Stephen Stanton (Ben Kenobi) Sam Witwer (Darth Maul) Tom Baker (Bendu) Lars Mikkelsen (Thrawn) Freddie Prinz Jr. (Kanan) David Oyelowo (Kallus ügynök) Jöhetnek a tippek, ki kit vár győztesnek?
Hozzászólás ideje: 2017. November 11.7 éve És meglehetősen izgalmas eseményeknek állunk elejébe, hiszen ebben az évadban nagyszerű dolgok történtek: megjelent Thrawn főadmirális, leszámolta Darth Maullal, megvívták a klónok háborúja utolsó csatáját, és még Saw Garrera is majdnem lerántotta a leplet a Geonosis titkáról. De vajon milyen kategóriában ki nyert?
Hozzászólás ideje: 2017. November 11.7 éve Szerző Nálam Kallus örök nyerő. Bár Mikkelsen se rossz, sőt! Megérdemelné.
Hozzászólás ideje: 2017. November 11.7 éve éppen most, Ody Mandrell írta: Nálam Kallus örök nyerő. Bár Mikkelsen se rossz, sőt! Megérdemelné. Ezzel így én is teljesen egyetértek.
Hozzászólás ideje: 2017. November 11.7 éve Szegény Kallus... Viszont Lars megérdemelte, nagyon jó szinkronhangja volt Thrawn -nak.
Hozzászólás ideje: 2017. November 11.7 éve Egye fene, ő is megérdemelte. De azért nekem is Kallus az örök nyertes.
Hozzászólás ideje: 2017. November 11.7 éve Szerző Nálam is Kallus a nyerő. De Thrawn miatt se szomorkodom.
Hozzászólás ideje: 2017. November 11.7 éve Az én szavazólistámon Lars lett a második. Szerintem is megérdemelte.
Hozzászólás ideje: 2017. November 11.7 éve Kíváncsi lennék Bendu reakciójára. szerk.: am nálam a 3. volt. Szerkesztve: 2017. November 11.7 éve - Bence1997
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.