Ugrás a kommentre

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
2 órával ezelőtt, Bomarr írta:

Elvileg ezt mondja: "So good to have you back". Gondolom Finnhez beszél.

Nekem az is eszembe jutott hogy az a szövegelés talán benne se lesz a muviban és csak egy üzenet a nézőknek.

Szerkesztve: - Rog
Hozzászólás ideje:

Számomra Luke feltünése a Falconon a legnagyobb lórúgás. A nosztalgiafactor. Mikor még fiatal kölyökként ugyanott állt, most meg érett Jedi Mesterként. Kiváncsi lennék hogy az akkori Han be mert volna-e szólni az idős Luke-nak? Mit szólt volna az csempész nagyszájú Han ha tudta volna hogy akit visz hova fog jutni? Hogy akit lekölyköz az lehet(még ugye nem tudjuk) a valaha élt legnagyobb Jedi lesz ? Mert ebben a körülnézésben benne van az egész old trilogy. Ahogy az öreg Luke körülnéz mikor a műszerek felvillannak abban a pillantásban az egész 4-5-6 benne van. Már bocsánat de nekem ebben a spotban a többi dolog jelentéktelen ehhez képest. Vajon az idős Luke-nak eszébe jut-e most a körülnézés közben hogy anno az a hebrencs vagány pilóta a Lázadás egyik legnagyobb hőse lesz, és a sógora. Hogy az önző mindent csak a pénzért tévő bünözőből egy felelőségteljes katona lesz aki feláldozza magát a szerelméért és hogy a fiát megmentse.

Nekünk meg akkori gyermekrajongóknak még a legvadabb elképzeléseinkben sem volt meg az hogy 30 évvel késöbb látjuk Luke-ot a Falconon.

Eddig is vártam az Ep8-at de most már remegek hogy lássam.

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Én még hozzátenném, hogy a barátja, aki az egyik székben ül már halott. Ez se lehet egy túl jó érzés.

Na még ez egy jó kérdés hogy Luke ezt hogy fogja feldolgozni. Mármint Han halálát.

Hozzászólás ideje:

Én erre céloztam :)

2017. 11. 23. - 14:16, Ody Mandrell írta:

Egy hét múlva vár ránk valami! 

"Thursday November 30 - Wonderful World of Disney Magical Holiday Celebration on ABC - Exclusive look at The Last Jedi."

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.