Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Állítólag már készült is egy előzetes a filmhez. Már csak az a kérdés mikor láthatjuk. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Én a novembert tartom ideálisnak, ott is inkább a második felét. Ha beülünk majd a TLJ -re, akkor szinte biztos, hogy a HS előzetesét lefogják vetíteni az elején. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Én a TLJ premierrel kötném össze. Biztos nem fognak előtte bekavarni a kampányba. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Én úgy érzem, hogy mint a RO esetében megvárják, míg lefut a saga film körüli herce hurca. Nem hiszem, hogy idén megkpjuk, de ez csak magánvélemény. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Szerző Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Májusban premier, jönnie kell valaminek legalább már év végén. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Hozzászólás ideje: 2017. Október 15. Vagy esetleg januárban. Bár meglepne, ha az ep8 vetítését nem használnák ki. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Bennfentes infók szerint 2-3 hét múlva jön valami.https://screenrant.com/solo-star-wars-story-movie-trailer-release/ 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Hozzászólás ideje: 2017. December 24. Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz, hiszen eddig 1 mozgóképes anyagunk sincsen a filmről. Bár a RO -nál az első kedvcsináló nem nagyon hozta meg a kedvemet, itt remélem jobb lesz a helyzet. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Január 2. Hozzászólás ideje: 2018. Január 2. Reddit-en eléggé magabiztosan azt állítják hogy 7.-én jön az első teaser. Itt egy leírás, lehet kamu az egész:https://screenrant.com/han-solo-movie-trailer-description/ Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Január 6. Hozzászólás ideje: 2018. Január 6. Holnap kiderül Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. Szerintem január végén, februar elején jön, és mozikban a Fekete párduc előtt debütál. Második előzetes meg április elején. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. 2018. 01. 02. - 15:15, RacerX írta: Reddit-en eléggé magabiztosan azt állítják hogy 7.-én jön az első teaser. Itt egy leírás, lehet kamu az egész:https://screenrant.com/han-solo-movie-trailer-description/ Eddig még nem jött... 8 órával ezelőtt, JakeSully írta: Szerintem január végén, februar elején jön, és mozikban a Fekete párduc előtt debütál. Második előzetes meg április elején. Én örülnék neki, ha előbb érkezne. Azt hiszem, december közepén vagy végén írták valahol, hogy néhány héten belül - remélem, az a néhány hét nem legalább másfél hónapot jelent. Már csak azért is kíváncsi vagyok az első teaserre, hogy lássuk, hogyan alakít az új Solo. Ugyanis nekem eddig képek alapján nem túl meggyőző a tag, de lehet, hogy amint meglátom színészkedni, megváltozik a véleményem. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. Nem is jön nyilván... Még korai lenne. Az ilyen szutykos oldalak leírását nem kell készpénznek venni. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. 19 perccel korábban, caseyjones írta: Eddig még nem jött... Hát akkor kamu volt az egész, és így jártunk. Majd jön máskor. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. Szerintem jövő héten esedékes az előzetes. A trailert egyedül a TLJ miatt tartották vissza, de az most már kezd kifutni. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. 5 perccel korábban, RacerX írta: Hát akkor kamu volt az egész, és így jártunk. Majd jön máskor. Még nincs vége a napnak, és figyelembe kell venni azt is, hogy az Egyesült Államokban -6-9 óra időeltolódás van az itteni időhöz képest. De szerintem se kapunk ma teasert. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. 3 perccel korábban, Bomarr írta: Szerintem jövő héten esedékes az előzetes. A trailert egyedül a TLJ miatt tartották vissza, de az most már kezd kifutni. Azért a kifutástól még mesze van. Még a moziszám se kezdett el csökkenni. Az viszont elképzelhető, hogy tudna adni a TLJ-nek is egy impulzust. Felőlem bármikor jöhet, úgy igazából még mindig nem érdekel, hisz a TLJ van műsoron. Három hete jött ki... Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. 48 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Még a moziszám se kezdett el csökkenni. Persze, hogy nem, ugyanis szerződésbe van véve, hogy legalább 4 hétig kell vetíteniük napi x alkalommal... 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. (szerkesztve) Igen, és? A moziszám még nem kezdett el csökkenni. Szerkesztve: 2018. Január 7. - Ody Mandrell Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. De ez nem mond el semmit arról, hogy a film hogy teljesít a mozikban. Nem azért nem csökken a moziszám, mert az emberek még mindig zabálják, hanem azért, mert a mozik szerződésileg kötelezettek, hogy még vetítsék. Ezért jelen helyzetben a kifutás ellen érvelni a moziszámmal felemlegetésével elég értelmetlen, hisz a moziszám akkor sem csökkenne, ha a kutya sem menne el rá 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. Már hogyne mondana el. Full kapacitáson akkor is többet hoz mint amikor csökken a moziszám. Ez mindig így van. Ez nem úgy működik, hogy leveszik azok a mozik amikben nem ment, aztán a bevétel meg marad a korábbi szinten mert a többiben meg továbbra is szaggat... Igenis megsínyli a szerződés lejártát. Tök mindegy, hogy mennyire jól ment, ha a tulaj mást akar vetíteni akkor annyi a filmnek. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. De a szerződésből még van egy hét, és hacsak nem akarnak büntetést a mozik, akkor addig nem vehetik le. Majd utána, ha szabadon dönthetnek, hogy marad-e vagy sem, akkor lesz ez a szám is mérvadó a kifutást illetően Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. 2 órával ezelőtt, Nabopolasszar írta: De a szerződésből még van egy hét, és hacsak nem akarnak büntetést a mozik, akkor addig nem vehetik le. Majd utána, ha szabadon dönthetnek, hogy marad-e vagy sem, akkor lesz ez a szám is mérvadó a kifutást illetően Viszont a foreign BO adatok eléggé mérvadóak. A TLJ egyelőre hasít WW. Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. (szerkesztve) 9 perccel korábban, Donát írta: Viszont a foreign BO adatok eléggé mérvadóak. A TLJ egyelőre hasít WW. Én azt sosem állítottam, hogy a film kifutóban lenne. Én azt nehezményezem, hogy Ody a moziszámot akarja ehhez mérőszámnak használni, de mint azt az előbb kifejtettem, ebből még nem lehet következtetéseket levonni ilyen téren Szerkesztve: 2018. Január 7. - Nabopolasszar Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. Hozzászólás ideje: 2018. Január 7. 1 perccel korábban, Nabopolasszar írta: Én azt sosem állítottam, hogy a film kifutóban lenne. Én azt nehezményezem, hogy Ody a moziszámot akarja ehhez mérőszámnak használni, de mint azt az előbb kifejtettem, ebből még nem lehet következtetéseket levonni Azt a kötözködős mindenedet. A lényeg ugyanaz, még most nem biztos, hogy a Solo várakozás felpörgetésből összességében jobban jönne ki a Lucasfilm, ha közben a TLJ nézettség emiatt jobban kezd el apadni (ahogy a rajongók kezdik áthangolni magukat az új filmre). 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Január 8. Hozzászólás ideje: 2018. Január 8. Amerikai idő szerint este 8-kor - ami nálunk kedd hajnal - lesz az egyetemi focidöntő. Ez nem tudom mennyire lehet nagy szám, de a félidőben egy teasert leadhatnának. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Január 8. Hozzászólás ideje: 2018. Január 8. Arra a kérdésre, hogy hol a Solo trailer ezt irta Ron: 1 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Január 8. Hozzászólás ideje: 2018. Január 8. Kíváncsi leszek a trailer reakciókra. Már a Force Awakensnél is többen elsírták magukat, sokkos állapotba kerültek, mikor feltűnt az előzetesben Han Solo. Uh, mi lesz itt? 1 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Január 8. Hozzászólás ideje: 2018. Január 8. 45 perccel korábban, JakeSully írta: Kíváncsi leszek a trailer reakciókra. Már a Force Awakensnél is többen elsírták magukat, sokkos állapotba kerültek, mikor feltűnt az előzetesben Han Solo. Uh, mi lesz itt? Szerintem a nagy pozitív értelemben vett sokk Ehrenreich miatt elmarad. Ha Solo lenne visszafiatalítva, az más tészta. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Január 8. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Január 8. 11 órával ezelőtt, Bomarr írta: Arra a kérdésre, hogy hol a Solo trailer ezt irta Ron: Ez alapján akár februárban is jöhet. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.