Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. De ugye lesz egy hosszabb is holnap, ha minden igaz? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Már csak az időpontot lenne jó tudni! Nézem a meccset, de akkor is. Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Támogatom. Mert őszintén annyira engem nem izgat a meccs.. 1 Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. 34 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Már csak az időpontot lenne jó tudni! Nézem a meccset, de akkor is. A positionból a második reklámszünet első helyét sejtem Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Ettől nem lettem okosabb. Mikor lesz a második reklámszünet kb? Félidő? Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Az SB-s teaser 45 másodperc lesz. Már 15 másodperccel több mint amennyit reméltem! Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Egy picit fentebb is olvashattál volna Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Pozitívan csalódtam, én is 25-30 mp-re számítottam. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. (szerkesztve) Már csak pár óra. Szerkesztve: 2018. Február 4. - Ody Mandrell Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. A meccs maga 00:30-kor kezdődik. Vajon már az előtte levő fél órában látható időszak is játszik, mint esély a Solo-ra? Akkor biztos, hogy a Sport1-en beadják a reklámspotokat? Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. 4 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta: A meccs maga 00:30-kor kezdődik. Vajon már az előtte levő fél órában látható időszak is játszik, mint esély a Solo-ra? Akkor biztos, hogy a Sport1-en beadják a reklámspotokat? Szinte biztos, hogy nem. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Na, felhívtam egy, az amerikai focihoz jól értő barátomat. Nagyon nagy valószínűséggel a spot a félidőben lesz. Minden nagyobb spot a félidőben debütál. A reklámblok gyakori, de a meccs állásától függ. Olyan pontokon nem szoktak beadni filmspotot, csak a pepsi új reklámját, stb., mert azok elég rövidek ahhoz, ha esetleg utána folytatódna a játék. a 2. blokk is erre utalhat, a 2. negyed után, a félidőre (az első tervezett blokk az első negyed után van). A sport1 biztos, hogy nem adja be a spotot. https://www.reddit.com/r/nflstreams/comments/7v7q5u/super_bowl_2018_all_day_coverage_kickoff_1830_et/ Ez egy reddit link több streammel, ha az egyik leáll, lehet váltani a másikra. Egy átlagos Superbowl-meccs 3 óra 45 perces. Nagyon eltérő lehet a hossza, asszem tavaly volt az egyik leghosszabb. 00:30-kor kezdődik itteni idő szerint, szóval érdemes 01:50-02:00 körül elkezdeni nézni a meccset, ha addig nem jött már ki a Star Wars youtube-csatornájára a spot. Akkortájt talán már kezd közel lenni a meccs a félidőhöz. Akkor jön a Justin Timberlake-es zenélgetés is, de a lényeg, hogy első spotként a SOLO!!! Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. 2 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta: Na, felhívtam egy, az amerikai focihoz jól értő barátomat. Nagyon nagy valószínűséggel a spot a félidőben lesz. Minden nagyobb spot a félidőben debütál. A reklámblok gyakori, de a meccs állásától függ. Olyan pontokon nem szoktak beadni filmspotot, csak a pepsi új reklámját, stb., mert azok elég rövidek ahhoz, ha esetleg utána folytatódna a játék. a 2. blokk is erre utalhat, a 2. negyed után, a félidőre (az első tervezett blokk az első negyed után van). A sport1 biztos, hogy nem adja be a spotot. https://www.reddit.com/r/nflstreams/comments/7v7q5u/super_bowl_2018_all_day_coverage_kickoff_1830_et/ Ez egy reddit link több streammel, ha az egyik leáll, lehet váltani a másikra. Egy átlagos Superbowl-meccs 3 óra 45 perces. Nagyon eltérő lehet a hossza, asszem tavaly volt az egyik leghosszabb. 00:30-kor kezdődik itteni idő szerint, szóval érdemes 01:50-02:00 körül elkezdeni nézni a meccset, ha addig nem jött már ki a Star Wars youtube-csatornájára a spot. Akkortájt talán már kezd közel lenni a meccs a félidőhöz. Akkor jön a Justin Timberlake-es zenélgetés is, de a lényeg, hogy első spotként a SOLO!!! Még esetleg az első TWO-Minute warning szóba jöhet egyébként. Az egy 5-10 perccel a nagy szünet előtt lenne, akkor is hosszabb megállás van. A half time persze reálisabb. Mindegy, én úgy is a sport1-en nézem. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. 1 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Már csak pár óra. Wuhuuu Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Hát nem tudom, az amerikai foci meccsek notóriusok a sok reklámszüneteikről. Én legkésőbb a második negyedben számítanék rá, de nem lepődnék meg, ha már az első negyedben leadnák, mert pontszerzésekkor vagy labdabirtoklás váltásoknál is jellemzően állni szokott a játék, amelyek során le szoktak adni egy-két reklámot az amerikai közvetítések során Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Mindenesetre figyelni kell az SW youtube csatornáját. Szerencsére küldenek értesítést a mobilra ha van valami újdonság. Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. (szerkesztve) 1 órával korábban, Nabopolasszar írta: Hát nem tudom, az amerikai foci meccsek notóriusok a sok reklámszüneteikről. Én legkésőbb a második negyedben számítanék rá, de nem lepődnék meg, ha már az első negyedben leadnák, mert pontszerzésekkor vagy labdabirtoklás váltásoknál is jellemzően állni szokott a játék, amelyek során le szoktak adni egy-két reklámot az amerikai közvetítések során Igen, de mint írtam, ilyenkor nem a hosszabb spotokat adják le, hanem az új M and Ms reklámot és társait. A "nagy" filmtrailerek várhatóan a félidőben jönnek. Szerkesztve: 2018. Február 4. - IndianaAndrisSolo Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Hopp. Lement egy Jurassic World 2 trailer, én inkább már végignézem a meccset Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Most ment le a Toyota reklám. A következő megszakításban jön a Solo Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Tévedtem, meg sem várták a következő megszakítás Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Éppen most , Nabopolasszar írta: Tévedtem, meg sem várták a következő megszakítás Na!!! Milyen volt?? Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. (szerkesztve) Gyors vágóképek, néhány menő beállítás, de egyelőre kellően semmitmondó Két birodalmi beszélgetésével kezdődött (gondolom, akik korábban non canonok voltak, de most áthozták őket). Han mondja, hogy ő akar lenni a galaxis legjobb pilótája. A záró párbeszédben meg megkérdezik, hogy mi a neve, de válasz helyett feljött a film logója Szerkesztve: 2018. Február 4. - Nabopolasszar Válasz
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. (szerkesztve) Szerkesztve: 2018. Február 4. - Nabopolasszar 1 Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. ilyen! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Hozzászólás ideje: 2018. Február 4. Az biztos, hogy ez másfajta Star Wars lesz. Így elsőre fura, de nem tűnik olyan idegennek, mint az első Rogue One trailer tűnt. Érdekes a képi világa is. A felhőben vagy miben úszó csillagromboló képe nagyon eltalált. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Nekem eddig nagyon tetszik a látványvilág. Sokkal többet egyelőre nehéz leszűrni. Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Kíváncsi leszek a hosszabb verzióra. Egyedi film lesz az biztos. A viharban úszó csillagromboló nagyon adja. Asszem új hátterem lesz. Ja és legalább twi'lekek lesznek benne. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. (szerkesztve) A Falcon belseje nem semmi. Ha nem tudnám, hogy az a Falcon, azt hinném, átcsempésztek egy hajót az ep1-2-3-ból. És vannak twi'lekek! (Mondjuk az RO-ban is volt kettő.) Szerkesztve: 2018. Február 5. - Dzséjt Válasz
IndianaAndrisSolo Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Hozzászólás ideje: 2018. Február 5. Ki lehet ám szedni néhány dolgot. Visszatérő faj, és történetszál is, utóbbi a Legendsből, Spoiler az, hogy Han először birodalminak áll. Ez nem volt eddig biztos. Szóval valószínűsíthetjük, hogy az lesz, mint a régi kánonban: birodalmiként menti meg a rabszolga Chewbaccát. Belülről is elég vagány a Falcon! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.