Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
34 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Már csak az időpontot lenne jó tudni! Nézem a meccset, de akkor is. :D

A positionból a második reklámszünet első helyét sejtem

Hozzászólás ideje:
4 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta:

A meccs maga 00:30-kor kezdődik. Vajon már az előtte levő fél órában látható időszak is játszik, mint esély a Solo-ra?

Akkor biztos, hogy a Sport1-en beadják a reklámspotokat?

Szinte biztos, hogy nem.

Hozzászólás ideje:

Na, felhívtam egy, az amerikai focihoz jól értő barátomat.

Nagyon nagy valószínűséggel a spot a félidőben lesz. Minden nagyobb spot a félidőben debütál. A reklámblok gyakori, de a meccs állásától függ. Olyan pontokon nem szoktak beadni filmspotot, csak a pepsi új reklámját, stb., mert azok elég rövidek ahhoz, ha esetleg utána folytatódna a játék. a 2. blokk is erre utalhat, a 2. negyed után, a félidőre (az első tervezett blokk az első negyed után van). A sport1 biztos, hogy nem adja be a spotot.

https://www.reddit.com/r/nflstreams/comments/7v7q5u/super_bowl_2018_all_day_coverage_kickoff_1830_et/ Ez egy reddit link több streammel, ha az egyik leáll, lehet váltani a másikra.

Egy átlagos Superbowl-meccs 3 óra 45 perces. Nagyon eltérő lehet a hossza, asszem tavaly volt az egyik leghosszabb. 00:30-kor kezdődik itteni idő szerint, szóval érdemes 01:50-02:00 körül elkezdeni nézni a meccset, ha addig nem jött már ki a Star Wars youtube-csatornájára a spot. Akkortájt talán már kezd közel lenni a meccs a félidőhöz. Akkor jön a Justin Timberlake-es zenélgetés is, de a lényeg, hogy első spotként a SOLO!!!

Hozzászólás ideje:
2 perccel korábban, IndianaAndrisSolo írta:

Na, felhívtam egy, az amerikai focihoz jól értő barátomat.

Nagyon nagy valószínűséggel a spot a félidőben lesz. Minden nagyobb spot a félidőben debütál. A reklámblok gyakori, de a meccs állásától függ. Olyan pontokon nem szoktak beadni filmspotot, csak a pepsi új reklámját, stb., mert azok elég rövidek ahhoz, ha esetleg utána folytatódna a játék. a 2. blokk is erre utalhat, a 2. negyed után, a félidőre (az első tervezett blokk az első negyed után van). A sport1 biztos, hogy nem adja be a spotot.

https://www.reddit.com/r/nflstreams/comments/7v7q5u/super_bowl_2018_all_day_coverage_kickoff_1830_et/ Ez egy reddit link több streammel, ha az egyik leáll, lehet váltani a másikra.

Egy átlagos Superbowl-meccs 3 óra 45 perces. Nagyon eltérő lehet a hossza, asszem tavaly volt az egyik leghosszabb. 00:30-kor kezdődik itteni idő szerint, szóval érdemes 01:50-02:00 körül elkezdeni nézni a meccset, ha addig nem jött már ki a Star Wars youtube-csatornájára a spot. Akkortájt talán már kezd közel lenni a meccs a félidőhöz. Akkor jön a Justin Timberlake-es zenélgetés is, de a lényeg, hogy első spotként a SOLO!!!

Még esetleg az első TWO-Minute warning szóba jöhet egyébként. Az egy 5-10 perccel a nagy szünet előtt lenne, akkor is hosszabb megállás van. A half time persze reálisabb. Mindegy, én úgy is a sport1-en nézem. :) 

Hozzászólás ideje:

Hát nem tudom, az amerikai foci meccsek notóriusok a sok reklámszüneteikről. Én legkésőbb a második negyedben számítanék rá, de nem lepődnék meg, ha már az első negyedben leadnák, mert pontszerzésekkor vagy labdabirtoklás váltásoknál is jellemzően állni szokott a játék, amelyek során le szoktak adni egy-két reklámot az amerikai közvetítések során

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Nabopolasszar írta:

Hát nem tudom, az amerikai foci meccsek notóriusok a sok reklámszüneteikről. Én legkésőbb a második negyedben számítanék rá, de nem lepődnék meg, ha már az első negyedben leadnák, mert pontszerzésekkor vagy labdabirtoklás váltásoknál is jellemzően állni szokott a játék, amelyek során le szoktak adni egy-két reklámot az amerikai közvetítések során

Igen, de mint írtam, ilyenkor nem a hosszabb spotokat adják le, hanem az új M and Ms reklámot és társait. A "nagy" filmtrailerek várhatóan a félidőben jönnek.

Szerkesztve: - IndianaAndrisSolo

Hozzászólás ideje:

Gyors vágóképek, néhány menő beállítás, de egyelőre kellően semmitmondó :P Két birodalmi beszélgetésével kezdődött (gondolom, akik korábban non canonok voltak, de most áthozták őket). Han mondja, hogy ő akar lenni a galaxis legjobb pilótája. A záró párbeszédben meg megkérdezik, hogy mi a neve, de válasz helyett feljött a film logója

Szerkesztve: - Nabopolasszar

Hozzászólás ideje:

Az biztos, hogy ez másfajta Star Wars lesz. Így elsőre fura, de nem tűnik olyan idegennek, mint az első Rogue One trailer tűnt. Érdekes a képi világa is. A felhőben vagy miben úszó csillagromboló képe nagyon eltalált.

Hozzászólás ideje:

Kíváncsi leszek a hosszabb verzióra. Egyedi film lesz az biztos. A viharban úszó csillagromboló nagyon adja. Asszem új hátterem lesz. Ja és legalább twi'lekek lesznek benne. :D

Hozzászólás ideje:

A Falcon belseje nem semmi. Ha nem tudnám, hogy az a Falcon, azt hinném, átcsempésztek egy hajót az ep1-2-3-ból. :)

És vannak twi'lekek! :yeah: (Mondjuk az RO-ban is volt kettő.)

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:

Ki lehet ám szedni néhány dolgot. Visszatérő faj, és történetszál is, utóbbi a Legendsből, 

Spoiler

az, hogy Han először birodalminak áll. Ez nem volt eddig biztos. Szóval valószínűsíthetjük, hogy az lesz, mint a régi kánonban: birodalmiként menti meg a rabszolga Chewbaccát.

Belülről is elég vagány a Falcon!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.