Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Hát valahogy meg kell szoktatni az új arcot, hogy ne érezzük a "kalap a nyusziból" effektus ízét. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Meg talán a mozi ifjúságot is így próbálják a filmre ösztönözni Mert azért valljuk be, többnyire inkább az ifjabbak járnak moziba, így nekik nem biztos, hogy olyan Indy, mint az idősebb korosztálynak Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Meg talán a mozi ifjúságot is így próbálják a filmre ösztönözni Mert azért valljuk be, többnyire inkább az ifjabbak járnak moziba, így nekik nem biztos, hogy olyan Indy, mint az idősebb korosztálynak Hát majd olyan lesz. Igen, majd olyan lesz. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. (szerkesztve) Szerkesztve: 2008. Május 6. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. (szerkesztve) Szerkesztve: 2008. Május 6. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. (szerkesztve) forgatási egy indianajones.com-os vidióból - Ford és a srác találkozik http://img176.imageshack.us/img176/2797/handshakeey7.jpg Szerkesztve: 2008. Május 9. - Rog Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Rog, ha így folytatod, lassan moziba se kell menni, megvan a film, már csak elég gyorsan kell "pergetni" a gördítősávot. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Akkor a filmből való képeket majd mellőzöm. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. (szerkesztve) Tennap azt a spekuláceszt olvastam hogy a Frigyládás raktárban azokat a cuccokat tárolják amiket Indy a kalandozásai közben gyűjtött össze. Szerkesztve: 2008. Április 27. - Rog Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Tennap azt a spekuláceszt olvastam hogy a Frigyládás raktárban azokat a cuccokat tárolják amiket Indy a kalandozásai közben gyűjtött össze.Ha így lenne akkor Indy a múzeumoknak alig adharott valamit mert több misztikus dolgot szedett össze mint kiállítanivalót. Mondjuk nem is csodálnám mert okkultprofesszor. Hehe, na ja, a Frigyládát is érdekes lett volna kiállítani Brody múzeumában. - Hová is tettem a kulcsomat? Lehet beleesett a ládába... had nézzem csa... SSSSSsssssssss Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Azért Harrison Ford nagyon jól néz ki ezeken a képeken... Biztos van smink is benne, meg minden, de akkor is... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Hozzászólás ideje: 2008. Április 26. Hehe, na ja, a Frigyládát is érdekes lett volna kiállítani Brody múzeumában. Én is azt írtam hogy azt meg más emberfeletti vackokat soha nem vitték volna Indy-ék múzeumba. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Én is azt írtam hogy azt meg más emberfeletti vackokat soha nem vitték volna Indy-ék múzeumba. Tényleg azt írtad? Nem olvastam el csak háromszor, szóval nem vagyok benne biztos Képzeld, én meg úgy kezdtem a mondatom, hogy "Hehe, na, ja", egyet értettem veled, ezek után nem kell ám a megerősítés, hogy mit írtál. De valahogy el kellett sütnöm a poént... Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. (szerkesztve) Akkor éppen nem voltam vicces kedvemben amikor olvastam de most se vagyok abban így inkább idegesítőnek találtam mint ahogy ezt HSz-edet is annak találom. Sebaj, majd elmúlik. Szerkesztve: 2008. Április 27. - Rog Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Azért Harrison Ford nagyon jól néz ki ezeken a képeken... Biztos van smink is benne, meg minden, de akkor is... Nem is beszélve a tíz évvel ezelőtti ráncfelvarásairól. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Akkor éppen nem voltam vicces kedvemben amikor olvastam de most se vagyok abban így inkább idegesítőnek találtam mint ahogy ezt HSz-edet is annak találom.Sebaj, majd elmúlik. Kérlek nézd el nekem ama három hiányosságom, hogy egyrészt nem igazodom a te kedvedhez, másrészt még gondolat olvasó sem vagyok, pláne nem sok-sok-sok kilométerről, hogy tudjam, éppen milyen kedvedben leledzel, harmadrészt, nem kizárólag neked volt szánva a HSz, hanem globálisan az egész közösségnek. De kitalálom, ez a HSz-em is idegesítő No de OFF off Hát szó se róla, Ford azért baromi jól tartja magát egy 66 éveshez képest (smink, ráncfelvarrás, CG utókezelés, iszap-uborka-fokhagyma terápia, apupunktúra-kúra, stb ide vagy oda ). Remélem én is így fogok kinézni majd annyi idősen Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. (szerkesztve) Kérlek nézd el nekem ama három hiányosságom, hogy egyrészt nem igazodom a te kedvedhez, másrészt még gondolat olvasó sem vagyok, pláne nem sok-sok-sok kilométerről, hogy tudjam, éppen milyen kedvedben leledzel Te most szórakozol velem? Hagyjuk már ezt a nyamvadt HSz-es témát a francba. Szerkesztve: 2008. Április 27. - Rog Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Remélem én is így fogok kinézni majd annyi idősen Én is remélem, hogy jól fogom magam tartani sokáig Bár tegnap anyámmal közölték, hogy 20 éves a lánya, holott a nyáron 30 lesz Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Kérlek nézd el nekem ama három hiányosságom, hogy egyrészt nem igazodom a te kedvedhez, másrészt még gondolat olvasó sem vagyok, pláne nem sok-sok-sok kilométerről, hogy tudjam, éppen milyen kedvedben leledzel, harmadrészt, nem kizárólag neked volt szánva a HSz, hanem globálisan az egész közösségnek. De kitalálom, ez a HSz-em is idegesítő Ez kííísz Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. (szerkesztve) Szerkesztve: 2008. Május 6. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. Hozzászólás ideje: 2008. Április 27. (szerkesztve) Szerkesztve: 2008. Május 6. - Rog Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. a sok kép után egy kis vidió is. 2nd TV spot! Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. (szerkesztve) a revenge of the brick sémájára készül egy Indiana Jones and the raiders of the lost brick LEGO cgi film, amit a Cn fog majd adni a toonamin. Szerkesztve: 2008. Április 28. - kudarmubat Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Ejha! Ez aztán az akciódús spot. Nagyon jól néz ki. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. (szerkesztve) Szerkesztve: 2008. Április 28. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. Hozzászólás ideje: 2008. Április 28. (szerkesztve) Szerkesztve: 2008. Május 6. - Rog Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.