Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Nem kicsit Easy Rider Lö Böf. :D

Szinte látom ahogy besorol Dennis Hopper és Peter Fonda mellé. :D

Egyszer talán a film rimékjében majd ő fogja játszani Wyatt vagy Billy szerepét. :D

Hozzászólás ideje:

Azért Harrison Ford még mindig sokkal jobbnak tűnik, mint ez a fiúcska, 60 év ide vagy oda... :D Nekem a srác így a képekről meg a pár perces trailerből nem nagyon tetszik. De majd meglátjuk...

Hozzászólás ideje:

Kövezettek meg, de szerintem a Lebüfi-gyerek pár év múlva még jó lehet Indy-szerepre.

Most még egy kicsit hebrencs, de a kor meghozza a komolyságot.

Még aki stílusban bejönne nekem az a Stargate: Atlantisból a Sheppard. Sokszor a nézése és a stílusa Fordra emlékeztet.

Hozzászólás ideje:

Miért kell összehasnlítani? Ha a fiatal Indianát játszaná, vagy ha ő kapta volna a szerepet Ford helyett akkor megérteném a fanyalgást..... de hát a gyerekét játssza nem????

Hozzászólás ideje:

Jó, lehet, hogy tényleg nem kell hasonlítgatni. :D És ráadásul ez tényleg csak első benyomás. Volt már olyan, hogy megváltozott a véleményem a szóbanforgó film megnézése után. Pl. Hayden Christensen sem volt szimpatikus az Ep2 előzetesekből... :D

Hozzászólás ideje:

Nekem sincs bajom Lö Böf-el. Egy húsz éves srácot meg tényleg felesleges a felnőttekhez hasonlítani. Ki fog ő forrni a végén abban biztos vagyok. :D Eddig a Transformersben és a Disturbiában semmi gondom nem volt vele.

Rog, kösz a képet. :D Düböröghet lassan a Born to be wild is :D

Hozzászólás ideje:

Nagyon jók az új képek! :D Köszi!

Amúgy nem tom h volt e már róla szó, de múltkor miután megnéztem az utolsó keresztes lovagot, az jutott eszembe h mikor is játszódik az új Indy.

Miért ne játszódhatna a jelenben? Hiszen Indy ivott a szent grálból, tehát ha nem is lett örökéletű, de pár évtizeddel nyugodtan meghosszabbíthatta.

Mert ha nem így van, akkor az egész tök fölösleges volt a 3. részben... :D

Persze ez csak egy felvetés... ^^

Hozzászólás ideje:
Nagyon jók az új képek! :D Köszi!

Amúgy nem tom h volt e már róla szó, de múltkor miután megnéztem az utolsó keresztes lovagot, az jutott eszembe h mikor is játszódik az új Indy.

Miért ne játszódhatna a jelenben? Hiszen Indy ivott a szent grálból, tehát ha nem is lett örökéletű, de pár évtizeddel nyugodtan meghosszabbíthatta.

Mert ha nem így van, akkor az egész tök fölösleges volt a 3. részben... :D

Persze ez csak egy felvetés... ^^

Indy csak mímelte, hogy ivott belőle. Csupán a lovagtól tudta meg, hogy az a helyes kehely. :D

Hozzászólás ideje:
Indy csak mímelte, hogy ivott belőle. Csupán a lovagtól tudta meg, hogy az a helyes kehely. :D

Ez kiderült vhonnan? Mert én mindig abban a hitben voltam, h ivott is belőle...

Hozzászólás ideje:
Ez kiderült vhonnan? Mert én mindig abban a hitben voltam, h ivott is belőle...

Meg kell néznem úgyis hamarosan a trilógiát. Bennem per pillanat az a kép él, hogy csak a szájához emelte, aztán leste a lovag reakcióját. De lehet, hogy most csupán jobban él bennem az, ahogy a képregényben láttam és ahogy az egykori haverommal találgattuk, hogy most iszik belőle vagy mégsem :D

Elnézést ha tévednék :D

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.