Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
" ? Jones?

? Jones.

? JOOOONES!!!!!"

:)  :o  :)

Azt én is bírom. Főleg az öreg pocok "Jooonesyyyyy!!!!!"-ját. :)

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:
Ugye ide linket nem fogsz berakni? Köszi.

Ody úgy tűnik h linkeltem!? :) Nem mai fórumozó vagyok itt asszem... :)

Hozzászólás ideje:

Oh, yes! Megvan a jegyem jövő hét csütire. :)

Ezt a trailert már inkább kihagyom. Helyette inkább nyomom a LEGO Indy-demot. :)

Hozzászólás ideje:

"aki az újabb Star Wars részek kapcsán úgy érezte, hogy valamit elvettek a gyerekkorából, az ne számítson másra az Indiana Jones kapcsán sem". - olvasható a mozineten.

Jujj de jó. Akkor nekem tetszeni fog. :)

Hozzászólás ideje:
Ezt a trailert már inkább kihagyom. Helyette inkább nyomom a LEGO Indy-demot. :)

Az alábbi előzetes az amcsi változata a második trailernek. :) Pár új villanás van benne, szóval igazából semmi új.

Aki meg még mindig a múltban él azzal nem lehet mit csinálni. Vagyis egyvalamit lehet, de azt most nem részletezném itt.... :o

Szerkesztve: - Ody Mandrell

Hozzászólás ideje:

Most olvastam egy Shia interjút és megkérdezték tőle, h beszélhet-e arról, hogy Mutt Indy fia vagy nem a fia. És azt mondta, hogy erről nem beszélhet... :'(

Hozzászólás ideje:
Most, hogy nemsokára bemutatják a filmet, fokozottabban figyeljetek majd a kritikáknál a spoilerekre!

Ja igen.Sajnos pénzhiány miatt csak 31.-én tudom megnézni.Ha valaki látja lehetőleg ne lője le itt a poénokat.

Hozzászólás ideje:

Ki az aki premieren nézi meg a filmet? Értem ez alatt az éjféli bemutatót. Amúgy meg aki látta írjon ám róla, mert elég kiváncsi vagyok. Egyébként sose voltam Indy fan, bennem nem sokat mozgat meg ez a név. Bár láttam mind a három filmet, és szórakoztatónak is tartom őket, igazi rajongó sose lettem. Ahhoz nekem túl egyszerűek. :) De ezen remélem változtat az új epizód!

Hozzászólás ideje:

Mi szombaton megyünk megnézni. :) Én sem vagyon rajongó, szerintem egy ilyen könnyed-szórakoztató-kalandfilm nem is erre való. :) Az eddigi kritikákat olvasva szerencsére a készítők nem fordítottak hátat az eddigi részek műfaji kereteink, szóval a kikapcsolódás tuti. :)

De valahogy a Múmiát jobban várom. :P Igaz, az se különb sorozat, de abban valahogy van egy kis ízes borzongás is. :D

Hozzászólás ideje:

Én csak jót hallottam :). Hogy izgalmas, misztikus, nem akarja magát nagyon komolyan venni, és ez a lazaság nagyon jól áll, no és vannak benne utalások a régi filmekre, meg állítólag bár Ford ráncait nem sikerült teljesen eltüntetni, de a szeme most is meggyőzően csillog, amikor hajtogatja a térképet és keresi az új izgalmakat. :)

Hozzászólás ideje:

Én a következő hét nap valamelyikén lesem meg aztán majd meglátom hogy miképpen fogja megváltoztatni a nálam kialakult "frigyláda-kereszteslovag-(végzettemplom)" rangsort.

Hozzászólás ideje:

Én vagy hétvégén, vagy jövő héten nézem meg. Örülök, hogy lesznek benne utalások a régi filmekre, és ha még a régiek egyéb erényeit is megtartja, akkor biztos nagyon fog tetszeni :)

Én sem vagyok az a hűdenagy rajongója a filmeknek, de ettől függetlenül kíváncsi vagyok rá, és egyébként is szeretem ezt a műfajt. Bár az igazat megvallva, nekem jobban tetszenek azok a filmek, amelyeket az Indiana Jones trilógia inspirált :)

Hozzászólás ideje:

Nem vagyok fanatikus rajongó, de én részemről imádom a kalandfilmeket, -sztorikat, no meg a történelmet, így számomra ezek a filmek igen előkelő helyet foglalnak el a filmek között :) Igényes szórakozás :)

Hozzászólás ideje:
Nem vagyok fanatikus rajongó, de én részemről imádom a kalandfilmeket, -sztorikat, no meg a történelmet, így számomra ezek a filmek igen előkelő helyet foglalnak el a filmek között :) Igényes szórakozás :)

Én is pontosan így vagyok vele :)

Hozzászólás ideje:

És a jövő szombati közös mozi áll még? :) Mert én már ezért nem nézem meg előbb...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.