Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 15. Hozzászólás ideje: 2008. Május 15. (szerkesztve) " ? Jones? ? Jones. ? JOOOONES!!!!!" Azt én is bírom. Főleg az öreg pocok "Jooonesyyyyy!!!!!"-ját. Szerkesztve: 2008. Május 15. - Rog Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2008. Május 15. Hozzászólás ideje: 2008. Május 15. Ugye ide linket nem fogsz berakni? Köszi. Ody úgy tűnik h linkeltem!? Nem mai fórumozó vagyok itt asszem... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 15. Hozzászólás ideje: 2008. Május 15. Ody úgy tűnik h linkeltem!? Nem mai fórumozó vagyok itt asszem... Bocsi, de nagyon afelé hajlott a dolog, bár ilyenre még tényleg nem volt példa. De valóban törzstag vagy, és ezt akkor tudod is. Megnyugtató. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Oh, yes! Megvan a jegyem jövő hét csütire. Ezt a trailert már inkább kihagyom. Helyette inkább nyomom a LEGO Indy-demot. Válasz
Lada Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. "aki az újabb Star Wars részek kapcsán úgy érezte, hogy valamit elvettek a gyerekkorából, az ne számítson másra az Indiana Jones kapcsán sem". - olvasható a mozineten. Jujj de jó. Akkor nekem tetszeni fog. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. (szerkesztve) Ezt a trailert már inkább kihagyom. Helyette inkább nyomom a LEGO Indy-demot. Az alábbi előzetes az amcsi változata a második trailernek. Pár új villanás van benne, szóval igazából semmi új. Aki meg még mindig a múltban él azzal nem lehet mit csinálni. Vagyis egyvalamit lehet, de azt most nem részletezném itt.... Szerkesztve: 2008. Május 16. - Ody Mandrell Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Hozzászólás ideje: 2008. Május 16. Én nagyon remélem, hogy nem veszi komolyan a film magát. Hiányoznának a jó beszólások és a marhaságok. Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. Hozzászólás ideje: 2008. Május 17. Most olvastam egy Shia interjút és megkérdezték tőle, h beszélhet-e arról, hogy Mutt Indy fia vagy nem a fia. És azt mondta, hogy erről nem beszélhet... :'( Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 18. Hozzászólás ideje: 2008. Május 18. Most, hogy nemsokára bemutatják a filmet, fokozottabban figyeljetek majd a kritikáknál a spoilerekre! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 18. Hozzászólás ideje: 2008. Május 18. Megvan az ötödik rész sztorija. Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2008. Május 18. Hozzászólás ideje: 2008. Május 18. Most, hogy nemsokára bemutatják a filmet, fokozottabban figyeljetek majd a kritikáknál a spoilerekre! Ja igen.Sajnos pénzhiány miatt csak 31.-én tudom megnézni.Ha valaki látja lehetőleg ne lője le itt a poénokat. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 18. Hozzászólás ideje: 2008. Május 18. (szerkesztve) Eddig 14/5 a kritikai mutató a pozitív arányban. Pár írás angolul tudóknak: BBC Empire Online The Sun The Time Szerkesztve: 2008. Május 18. - Ody Mandrell Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 18. Hozzászólás ideje: 2008. Május 18. Képecskék Cannes-ból: Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 19. Hozzászólás ideje: 2008. Május 19. Köszi, aranyos fotók Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 19. Hozzászólás ideje: 2008. Május 19. Az Indexen is olvasható már egy kritika. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 19. Hozzászólás ideje: 2008. Május 19. Spoilermentes Indy kritika. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Új TV spotok: 10 11 12 13 Már kevesebb. mint 6 óra WOW! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Ki az aki premieren nézi meg a filmet? Értem ez alatt az éjféli bemutatót. Amúgy meg aki látta írjon ám róla, mert elég kiváncsi vagyok. Egyébként sose voltam Indy fan, bennem nem sokat mozgat meg ez a név. Bár láttam mind a három filmet, és szórakoztatónak is tartom őket, igazi rajongó sose lettem. Ahhoz nekem túl egyszerűek. De ezen remélem változtat az új epizód! Válasz
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Mi szombaton megyünk megnézni. Én sem vagyon rajongó, szerintem egy ilyen könnyed-szórakoztató-kalandfilm nem is erre való. Az eddigi kritikákat olvasva szerencsére a készítők nem fordítottak hátat az eddigi részek műfaji kereteink, szóval a kikapcsolódás tuti. De valahogy a Múmiát jobban várom. Igaz, az se különb sorozat, de abban valahogy van egy kis ízes borzongás is. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Én csak jót hallottam . Hogy izgalmas, misztikus, nem akarja magát nagyon komolyan venni, és ez a lazaság nagyon jól áll, no és vannak benne utalások a régi filmekre, meg állítólag bár Ford ráncait nem sikerült teljesen eltüntetni, de a szeme most is meggyőzően csillog, amikor hajtogatja a térképet és keresi az új izgalmakat. Válasz
kolmilan Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Én vasárnap megyek Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Én a következő hét nap valamelyikén lesem meg aztán majd meglátom hogy miképpen fogja megváltoztatni a nálam kialakult "frigyláda-kereszteslovag-(végzettemplom)" rangsort. Válasz
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Én vagy hétvégén, vagy jövő héten nézem meg. Örülök, hogy lesznek benne utalások a régi filmekre, és ha még a régiek egyéb erényeit is megtartja, akkor biztos nagyon fog tetszeni Én sem vagyok az a hűdenagy rajongója a filmeknek, de ettől függetlenül kíváncsi vagyok rá, és egyébként is szeretem ezt a műfajt. Bár az igazat megvallva, nekem jobban tetszenek azok a filmek, amelyeket az Indiana Jones trilógia inspirált Válasz
Eszter Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Én holnap fogom megnézni Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Nem vagyok fanatikus rajongó, de én részemről imádom a kalandfilmeket, -sztorikat, no meg a történelmet, így számomra ezek a filmek igen előkelő helyet foglalnak el a filmek között Igényes szórakozás Válasz
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Én holnap fogom megnézni A kis mázlista Jó szórakozást hozzá! Válasz
Szafina Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Nem vagyok fanatikus rajongó, de én részemről imádom a kalandfilmeket, -sztorikat, no meg a történelmet, így számomra ezek a filmek igen előkelő helyet foglalnak el a filmek között Igényes szórakozás Én is pontosan így vagyok vele Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Mint lentebb kiderül, lokatelli két óra múlva már Indyt néz Kíváncsian várom a véleményét Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Mint lentebb kiderül, lokatelli két óra múlva már Indyt néz Kíváncsian várom a véleményét Majd' elfelejtettem lokatelli mekkora Indy fan. Talán a legnagyobb itt a fórumon. Kíváncsian várom mit fog írni. Válasz
Pildi Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. Hozzászólás ideje: 2008. Május 21. És a jövő szombati közös mozi áll még? Mert én már ezért nem nézem meg előbb... Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.