Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 2. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Április 2. Nincs benne twi-lek, szaaaaaaar. Ja nem. Nagyon jók ezek a lények, remélem tényleg a filmből vannak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Április 2. Hozzászólás ideje: 2018. Április 2. 1 órával ezelőtt, Darth Riddick írta: Nagyon kreatívak, csak megint egyet leszámítva nincs új kreatúra... na mindegy, ez attól még Star Wars! Nem inkább nincs régi kreatúra? Mert Chewie-t leszámítva mindegyik lény új. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Április 3. Hozzászólás ideje: 2018. Április 3. Ha kiadnának egy normális sabacc játékot a boltokba, én tuti megvenném. Jó kis reklám, a gyerekek is ügyesek. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2018. Április 3. Hozzászólás ideje: 2018. Április 3. 9 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Nem inkább nincs régi kreatúra? Mert Chewie-t leszámítva mindegyik lény új. Ejj bakker... öregszem! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Április 3. Hozzászólás ideje: 2018. Április 3. 3 órával ezelőtt, Donát írta: Ha kiadnának egy normális sabacc játékot a boltokba, én tuti megvenném. Jó kis reklám, a gyerekek is ügyesek. Arra én is befizetnék, még meg is tanulnám. Aztán mehetne a sabacc menet. 1 órával korábban, Darth Riddick írta: Ejj bakker... öregszem! Csak nemesedsz. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Április 3. Hozzászólás ideje: 2018. Április 3. Canto Bighton is jól néztek ki a lények, de ezek még ötletesebben néznek ki. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Április 4. Hozzászólás ideje: 2018. Április 4. Nekem is bejönnek az új kreatúrák. Főleg az a kicsi szőrmók a morc fejével. Denny-éknél spéci poharakból lehet inni a Jawa dzsúszt. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Április 4. Denny az a McDonald's? Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Április 4. Hozzászólás ideje: 2018. Április 4. Nem. Amerikában nagyon népszerű és csak tavaly érkezett meg Európába, azon belül is Angliába. Hátha valamikor hozzánk is eljut. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 4. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Április 4. Sose hallottam róla. Mindenesetre ezek jó néznek ki. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Április 4. Hozzászólás ideje: 2018. Április 4. Én is csak tegnap értesültem róla. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Április 6. A filmet először a Cannes-i filmfesztiválon mutatják be, május 15-én. 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Április 12. Hozzászólás ideje: 2018. Április 12. Cannesi filmfesztivál honlapja szerint 2 óra 15 perc hosszú lesz a film. 1 Válasz
luke19 Hozzászólás ideje: 2018. Április 13. Hozzászólás ideje: 2018. Április 13. Júniusi Empire címlap 2 Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. Hozzászólás ideje: 2018. Április 27. A májusi Mozimániában van egy óriási, 80x56 cm-es Solo-poszter, ha esetleg érdekel valakit. (A másik oldalán Deadpool van. ) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 1. Dolby cinema poszter. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 1. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 1. Még nem mondtuk, de Landonak ez a nyakkendője beszarás. 1 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Május 1. Hozzászólás ideje: 2018. Május 1. 2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Még nem mondtuk, de Landonak ez a nyakkendője beszarás. Vajon a film végén elmélázhatunk majd azon, hogy Landónak vagy Amidalának volt-e több ruhája a Saga folyamán? 2 Válasz
Darth Porg Hozzászólás ideje: 2018. Május 1. Hozzászólás ideje: 2018. Május 1. Baszky, Lando egy kiba' Prince! Talán el is nyomja a Purple Rain-t. A kimaradt jelenetek egyikében, ja. 3 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2018. Május 2. Hozzászólás ideje: 2018. Május 2. Akár még azt is megcsinálhatnák. Ha Yoda annak idején táncikálhatott akkor Lando miért ne nótázhatna? 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Május 3. Hozzászólás ideje: 2018. Május 3. Ron Howard a Falcon díszletében valami Lucas nevű alakkal. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 3. (szerkesztve) Ez a Lucas minden forgatáson ott van? Még a végén kiderül, hogy a háttérből ő irányítja az egészet. Szerkesztve: 2018. Május 3. - Ody Mandrell Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Május 3. Hozzászólás ideje: 2018. Május 3. Most látom csak, ahogy luke megvette a jegyeket, a film hossza ott is volt: 150 perc!!! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 3. Nálunk 120 percet írnak. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Május 3. Hozzászólás ideje: 2018. Május 3. 5 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ez a Lucas minden forgatáson ott van? Még a végén kiderül, hogy a háttérből ő irányítja az egészet. - Mikor láttad őt utoljára? - Tegnap. - És tudod, hogy most hol van? - Nem. - Kathleen, segítened kell. Ron súlyos veszélyben van. - A Disney miatt? - Önmaga miatt... Kathleen, Ron átállt a Sötét Oldalra. - Ez nem igaz! Hogy vádolhatod ezzel? - Láttam egy kiszivárgott... forgatási fotót, amin Star Wars-filmet rendez. - Az nem ő volt! Biztos nem! - Ő is elhitte a hazugságot, amit mindannyian. Úgy tűnik, hogy a George Lucas műve volt minden, még a Lucasfilm eladása is. Lucas az a mesteri üzletember, akit rég keresünk. Azelőtt Johnson volt a tanítványa, és most Ron lett az. - Nem hihetek neked, Bob… nem tudok. - Kathleen, meg kell találnom őt. - Azért, hogy kirúghasd, igaz? - Óriási fenyegetést jelent a számunkra. - Nem lehet… Iger távozóban visszafordul: - Ron a Solo-film rendezője, igaz? - Kennedy szomorúan bólint. - Nagyon sajnálom. 4 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Május 4. Hozzászólás ideje: 2018. Május 4. A CC honlapján 135 perc van írva Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Május 5. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Május 5. (szerkesztve) Kicsit gáz lesz netezni, ugyanis a 15 nappal a premier előtt már lehet reakciókat tenni a virtuális hálón, a kritikák pedig 9 nappal a bemutató előtt, a Cannes-i bemutató napjától jönnek majd. Confirmation of social media embargo lifting post-world premiere on the 10th, and reviews post Cannes screening on the 15th. Szerkesztve: 2018. Május 5. - Ody Mandrell Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.