Ugrás a kommentre

Marvel

Ajánlott hozzászólás

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Na ez engem is. De előtte szerintem újranézem a netflixes előzményeket, mert már rég láttam őket. Wilson Fisk viszont még mindig a legjobb antagonista az MCU-ban. Vincent D'Onofrio telitalálat volt a szerepre.

• 3 héttel később...
  • 4 héttel később...
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Daredevil: Born Again 1-2. rész

Az utóbbi időben sikerült újranéznem a Daredevil sorozatot (+hozzátettem még a The Defenderst is), hogy friss emlékeim legyenek a régmúlt eseményeiről. Még mindig remek sorozat. Nade a lényeg az új sorozat, ami most indult el. Mivel csak két epizód jött ki, így egyelőre eléggé vegyes képet fest a széria, de inkább a pozitívumok felé hajlok. Egyértelműen építkeznek az eredeti sorozatra, ugyanakkor érződik rajta, hogy ez már egy másik éra. Meg egy másik szolgáltató. :D Bár az első epizód összességében bejött, egyvalami tuti biztos: itt több CGI-t használtak, mint az eredeti sorozatnál. Talán már bántóan sokat. Egy-két mozdulatnál konkrétan lerítt, hogy az gép által lett kreálva. Persze ez csak egy apró kritika a részemről, de remélem a későbbiekben nem fognak ennyire ráfeküdni.

Amúgy a történet még építkezik 2 rész után, vannak szálak, amik elindultak, amik majd később fognak kiteljesedni.

Spoiler

Úgy néz ki, hogy Muse még nem jelent meg, hacsak nem őt látjuk az első rész végefelé a graffitivel és csak nem ő az, aki Heathertől kér segítséget a 2. epizódban? A színész ha jól emlékszem a Wednesday rosszfiúját játszotta.

A zsaruknál már most megjelentek olyanok, akik a Punisher módszert alkalmazzák - a két rendőr, akikre Hector támad rá, később látható az egyikőjükön egy koponya-tetkó. És kinek van koponyája? :D E nyom alapján jut el Matt Frankhez.

Gondolom Bullseye még visszatér. Fenegyerek egyik leghíresebb ellenfele. Rossz döntés lenne, ha ennyivel elintéznék az egészet. Foggy halála erős kezdés volt, ott azért elérzékenyültem.

Szerkesztve: - Bence1997
  • 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:
18 órával ezelőtt, Bence1997 írta:

5 és fél óra... közben meg elég lett volna az alábbi képet kirakni. :lol2: :lol::lol::lol:

Nyilván az esemény jelleg miatt volt 5 és fél óra. Amikor én a videót kiraktam még ment élőben és olyan kéecske még nem volt sehol. 😉

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.