Bence1997 Hozzászólás ideje: 2024. November 9. Hozzászólás ideje: 2024. November 9. Február 14 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2024. November 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2024. November 29. Szinkronos trailer: Látom azért az Eternals nem lett teljesen elfeledve 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2024. November 29. Hozzászólás ideje: 2024. November 29. Mi az az Eternals? 2 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2024. November 29. Hozzászólás ideje: 2024. November 29. 3 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Mi az az Eternals? Láttam már, de egy másodpercet sem tudnék belőle felidézni annyira rossz volt. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Január 15. Hozzászólás ideje: Január 15. (szerkesztve) Végre egy Marvel sorozat, ami érdekel. Remélem jó lesz. Szerkesztve: Január 15. - Bence1997 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Január 15. Hozzászólás ideje: Január 15. Na ez engem is. De előtte szerintem újranézem a netflixes előzményeket, mert már rég láttam őket. Wilson Fisk viszont még mindig a legjobb antagonista az MCU-ban. Vincent D'Onofrio telitalálat volt a szerepre. 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 6. Hozzászólás ideje: Március 6. (szerkesztve) Daredevil: Born Again 1-2. rész Az utóbbi időben sikerült újranéznem a Daredevil sorozatot (+hozzátettem még a The Defenderst is), hogy friss emlékeim legyenek a régmúlt eseményeiről. Még mindig remek sorozat. Nade a lényeg az új sorozat, ami most indult el. Mivel csak két epizód jött ki, így egyelőre eléggé vegyes képet fest a széria, de inkább a pozitívumok felé hajlok. Egyértelműen építkeznek az eredeti sorozatra, ugyanakkor érződik rajta, hogy ez már egy másik éra. Meg egy másik szolgáltató. Bár az első epizód összességében bejött, egyvalami tuti biztos: itt több CGI-t használtak, mint az eredeti sorozatnál. Talán már bántóan sokat. Egy-két mozdulatnál konkrétan lerítt, hogy az gép által lett kreálva. Persze ez csak egy apró kritika a részemről, de remélem a későbbiekben nem fognak ennyire ráfeküdni. Amúgy a történet még építkezik 2 rész után, vannak szálak, amik elindultak, amik majd később fognak kiteljesedni. Spoiler Úgy néz ki, hogy Muse még nem jelent meg, hacsak nem őt látjuk az első rész végefelé a graffitivel és csak nem ő az, aki Heathertől kér segítséget a 2. epizódban? A színész ha jól emlékszem a Wednesday rosszfiúját játszotta. A zsaruknál már most megjelentek olyanok, akik a Punisher módszert alkalmazzák - a két rendőr, akikre Hector támad rá, később látható az egyikőjükön egy koponya-tetkó. És kinek van koponyája? E nyom alapján jut el Matt Frankhez. Gondolom Bullseye még visszatér. Fenegyerek egyik leghíresebb ellenfele. Rossz döntés lenne, ha ennyivel elintéznék az egészet. Foggy halála erős kezdés volt, ott azért elérzékenyültem. Szerkesztve: Március 6. - Bence1997 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Március 26. Szerző Hozzászólás ideje: Március 26. Doomsday cast leleplezése: Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: Március 26. Hozzászólás ideje: Március 26. 5 és fél óra... közben meg elég lett volna az alábbi képet kirakni. 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 26. Hozzászólás ideje: Március 26. Hát erről most Artúr, a brittek királya reakciója jut eszembe, amikor meglátta a nyulat: 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Csütörtök 11:30 Hozzászólás ideje: Csütörtök 11:30 Vannak egy páran. Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Csütörtök 15:10 Szerző Hozzászólás ideje: Csütörtök 15:10 18 órával ezelőtt, Bence1997 írta: 5 és fél óra... közben meg elég lett volna az alábbi képet kirakni. Nyilván az esemény jelleg miatt volt 5 és fél óra. Amikor én a videót kiraktam még ment élőben és olyan kéecske még nem volt sehol. 😉 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 19 órával korábban Hozzászólás ideje: 19 órával korábban (szerkesztve) Spider-Man: Brand New Day, 2026. 07. 31. Spider-Man: Beyond the Spider-Verse: 2027. 06.04. Szerkesztve: 18 órával korábban - RacerX Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.