Kriszmanus Hozzászólás ideje: Május 30. Hozzászólás ideje: Május 30. 1 órával korábban, Darth Cupsy írta: Remélem az F4-nek majd valamit sikerül felmutatni, hogy in universe is haladjanak abba az irányba Ezt már a Thunderbolts stáblista utáni jelenet megkezdte. 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: Május 31. Szerző Hozzászólás ideje: Május 31. 11 órával ezelőtt, Kriszmanus írta: Ezt már a Thunderbolts stáblista utáni jelenet megkezdte. Azt nem láttam, moziba nem láttam értelmét elmenni rá, a kamerás verzióból meg lemaradt. Válasz
Kriszmanus Hozzászólás ideje: Május 31. Hozzászólás ideje: Május 31. 59 perccel korábban, Darth Cupsy írta: Azt nem láttam, moziba nem láttam értelmét elmenni rá, a kamerás verzióból meg lemaradt. Amúgy az a stáblistás jelenet elég nagy spoiler az F4 filmhez, konkrétan a végét lötték le. 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: Május 31. Hozzászólás ideje: Május 31. 12 órával ezelőtt, Kriszmanus írta: Ezt már a Thunderbolts stáblista utáni jelenet megkezdte. Oké hogy már lassan egy hónapja mozikban van a film, de egy spoiler kapcsolót használhattál volna, mert szerintem vannak akik még nem látták a filmet. Többek között én sem. Válasz
Kriszmanus Hozzászólás ideje: Május 31. Hozzászólás ideje: Május 31. 1 órával korábban, RacerX írta: Oké hogy már lassan egy hónapja mozikban van a film, de egy spoiler kapcsolót használhattál volna, mert szerintem vannak akik még nem látták a filmet. Többek között én sem. konkrét spoilert nem mondtam, tehát nem mondtam hogy mi van abban a jelenetben Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: Szombat 17:11 Hozzászólás ideje: Szombat 17:11 Jogos, semmi konkrétum nem volt benne - csak számomra volt meglepő a jelenet témája. Válasz
Kriszmanus Hozzászólás ideje: Szombat 17:44 Hozzászólás ideje: Szombat 17:44 Elvileg bennfentesek szerint az F4 film stáblistás jelenete mégsem az lesz, amire számított sok mindent, lesz benne egy meglepetés figura Ezt onnan tudni, hogy május 29-én nyilvános tesztvetítést tartott a Marvel, ahol elvileg azt kiabálták a film után az emberek hogy "mid", aminek Feige és Matt Shakman (a direktora a filmnek) nem nagyon örült. Meglátjuk milyen lesz a végeredmény. Válasz
Kriszmanus Hozzászólás ideje: 45 perccel korábban Hozzászólás ideje: 45 perccel korábban (szerkesztve) Az F4 film zenéje: https://youtu.be/g2qteuFPdZQ?si=n1fEh0SzOG70qt5b Szerkesztve: 44 perccel korábban - Kriszmanus Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.