Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Darth Cupsy írta:

Remélem az F4-nek majd valamit sikerül felmutatni, hogy in universe is haladjanak abba az irányba

Ezt már a Thunderbolts stáblista utáni jelenet megkezdte.

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
11 órával ezelőtt, Kriszmanus írta:

Azt nem láttam, moziba nem láttam értelmét elmenni rá, a kamerás verzióból meg lemaradt.

Hozzászólás ideje:
59 perccel korábban, Darth Cupsy írta:

Azt nem láttam, moziba nem láttam értelmét elmenni rá, a kamerás verzióból meg lemaradt.

Amúgy az a stáblistás jelenet elég nagy spoiler az F4 filmhez, konkrétan a végét lötték le. 

Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, Kriszmanus írta:

Oké hogy már lassan egy hónapja mozikban van a film, de egy spoiler kapcsolót használhattál volna, mert szerintem vannak akik még nem látták a filmet. Többek között én sem.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, RacerX írta:

Oké hogy már lassan egy hónapja mozikban van a film, de egy spoiler kapcsolót használhattál volna, mert szerintem vannak akik még nem látták a filmet. Többek között én sem.

konkrét spoilert nem mondtam, tehát nem mondtam hogy mi van abban a jelenetben :)

Hozzászólás ideje:

Elvileg bennfentesek szerint az F4 film stáblistás jelenete mégsem az lesz, amire számított sok mindent, lesz benne egy meglepetés figura :)

Ezt onnan tudni, hogy május 29-én nyilvános tesztvetítést tartott a Marvel, ahol elvileg azt kiabálták a film után az emberek hogy "mid", aminek Feige és Matt Shakman (a direktora a filmnek) nem nagyon örült. Meglátjuk milyen lesz a végeredmény.

Hozzászólás ideje:
2025. 05. 30. - 12:31, Ody Mandrell írta:

Akit érdekel, a Disney-n már elérhető az Amerika Kapitány új része.

Pont láttam tegnap, hogy felkerült. Fura amúgy... én szerettem a karaktert, a filmjeit is! De mióta Chris átadta a stafétát annyira nem mozgat meg. A sorozatot sem néztem meg és eddig a filmet sem. Ez utóbbit valamikor majd pótolni fogom, de az új era egyelőre nem vert a földhöz az MCU-ban. 2-3 filmet láttam csak a Végjáték óta, annyira nem kapott el a cucc... pedig az Infinity Saga-t kifejezetten szerettem, elég sok filmet megnéztem moziban is abból az era-ból. 

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
9 órával ezelőtt, Darth Riddick írta:

Pont láttam tegnap, hogy felkerült. Fura amúgy... én szerettem a karaktert, a filmjeit is! De mióta Chris átadta a stafétát annyira nem mozgat meg. A sorozatot sem néztem meg és eddig a filmet sem.

Pedig a sori nem lett rossz, legalább is a jobbak között van szvsz. Meg a film is nézhető egyszer, ami külön tetszett benne, hogy a Hulk filmet jobban bekapcsolja az MCU-ba

9 órával ezelőtt, Darth Riddick írta:

de az új era egyelőre nem vert a földhöz az MCU-ban. 2-3 filmet láttam csak a Végjáték óta, annyira nem kapott el a cucc... pedig az Infinity Saga-t kifejezetten szerettem, elég sok filmet megnéztem moziban is abból az era-ból. 

Szerintem ezzel sokan így vannak, én még mindig bírom a filmeket (is) kivéve Marvels 😅, de moziba nem mennék már el egyikre se.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Fantasztikus Négyes: Első lépések

Nem láttam a korábbi próbálkozásokat, de azt olvastam, hogy egyik sem sikerült túl jól. Ez a mostani verzió nem volt rossz, egyszer érdemes megnézni, de itt nem érzem, hogy mozis nézésért kiállt a dolog. A szereplőválasztás kimondottan jó, Mr. Pedro Pascal simán remek, mint mindig, Joseph Quinn nekem nagyon bejött, nem tudtam, honnan votl ismerős, de utánanézve ő volt a Gladiátor2-ben az egyik őrült császár, a Dolog is okés volt, de aki szerintem a legjobb volt, az Vanessa Kirby, ő vitte el a filmet a vállán igazán. :) Tetszett a retro 60-as évekbeli környezet, s az ehhez illő effektek, de a történet nekem kicsit vérszegény volt, emiatt nem tudom azt mondani, hogy ez egy jó film. Előre lehetett örülni, hogy végre nem 2+ órás szuperhős film, meg más zsáner, mint amiket mostanában látni, tényleg más, de valahogy az volt az érzésem, hogy annyira vigyáztak rá, hogy ne tolják túl az egészet, hogy a végén alul lett tolva. Valami csavar, vagy a történet vagy a morális kérdések kibontása jobban elfért volna, még ha ez +15-20 percet igényelt volna, akkor is. De szerintem egyszer érdemes megnézni, s a végén nem érdemes kisietni a teremből/lekapcsolni. 😉

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.