Ugrás a kommentre

Marvel

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Darth Cupsy írta:

Remélem az F4-nek majd valamit sikerül felmutatni, hogy in universe is haladjanak abba az irányba

Ezt már a Thunderbolts stáblista utáni jelenet megkezdte.

Hozzászólás ideje:
59 perccel korábban, Darth Cupsy írta:

Azt nem láttam, moziba nem láttam értelmét elmenni rá, a kamerás verzióból meg lemaradt.

Amúgy az a stáblistás jelenet elég nagy spoiler az F4 filmhez, konkrétan a végét lötték le. 

Hozzászólás ideje:
12 órával ezelőtt, Kriszmanus írta:

Ezt már a Thunderbolts stáblista utáni jelenet megkezdte.

Oké hogy már lassan egy hónapja mozikban van a film, de egy spoiler kapcsolót használhattál volna, mert szerintem vannak akik még nem látták a filmet. Többek között én sem.

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, RacerX írta:

Oké hogy már lassan egy hónapja mozikban van a film, de egy spoiler kapcsolót használhattál volna, mert szerintem vannak akik még nem látták a filmet. Többek között én sem.

konkrét spoilert nem mondtam, tehát nem mondtam hogy mi van abban a jelenetben :)

Hozzászólás ideje:

Elvileg bennfentesek szerint az F4 film stáblistás jelenete mégsem az lesz, amire számított sok mindent, lesz benne egy meglepetés figura :)

Ezt onnan tudni, hogy május 29-én nyilvános tesztvetítést tartott a Marvel, ahol elvileg azt kiabálták a film után az emberek hogy "mid", aminek Feige és Matt Shakman (a direktora a filmnek) nem nagyon örült. Meglátjuk milyen lesz a végeredmény.

Hozzászólás ideje:
2025. 05. 30. - 12:31, Ody Mandrell írta:

Akit érdekel, a Disney-n már elérhető az Amerika Kapitány új része.

Pont láttam tegnap, hogy felkerült. Fura amúgy... én szerettem a karaktert, a filmjeit is! De mióta Chris átadta a stafétát annyira nem mozgat meg. A sorozatot sem néztem meg és eddig a filmet sem. Ez utóbbit valamikor majd pótolni fogom, de az új era egyelőre nem vert a földhöz az MCU-ban. 2-3 filmet láttam csak a Végjáték óta, annyira nem kapott el a cucc... pedig az Infinity Saga-t kifejezetten szerettem, elég sok filmet megnéztem moziban is abból az era-ból. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.