Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 13. Azért itt annyi mérlegelési rugalmasságot lehet követni, hogy hivatalos képeken és trailerben is szerepeltek már a Renek, tehát tudjuk, hogy benne lesznek. Szóval, amíg egy nem hivatalos kép ennél többet nem árul el - ez a játékfigura ennél többel nem szolgál, még a háttér is az, ahol a hivatalos képen láttuk őket -, akkor az mehet a spoilermentes topikba. Megjegyzem, egy ideje gondolkodok egy Kylo Ren figura beszerzésén, jól festene Vader és Maul mellett, de lehet, hogy az egész kompánia beszerzése lesz ebből, mert nagyon cool kompánia. 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 13. (szerkesztve) Ahhoz jó lenne ismerni mind. Hamarosan sor fog kerülni erre is, esetleg névvel ellátva. Viszont ez a spoileres dolog akkor nem egyértelmű. A megfogalmazásban hivatalos forrás szerepel. Ez nem az. És ahol mérlegelni lehet az nem egy biztos rendszer. Szerkesztve: 2019. Szeptember 13. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 13. (szerkesztve) Biztos rendszert nem lehet kitalálni, a józan paraszti ész meg azért hadd legyen már úgy használható, hogy ne legyen tételesen leírva, mivel alapelvárás. Remélem, hogy azért ennyi ész és rugalmasság van a fórum közösségében. Vagy ez túl nagy elvárás? Mert ha igen, szóljatok, és beírom a fórum szabályzatába, hogy gondolkodj, mielőtt posztolsz. Szerk.: amúgy a kép hivatalos, a Kenner már közzé tett az ep9 figuráiból párat. Ebben a videóban a Ren mellett több is szerepel. Szerkesztve: 2019. Szeptember 13. - Dzséjt 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 16. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 16. Kíváncsi vagyok, mekkora szerepet kapnak ezek a Sith Trooperek. Azért eddig a különleges rohamosztagosok csak érdekességek voltak, semmint a történet szempontjából indokolt figurák. Talán csak a Death Trooperek azok, amikre azt lehet mondani, hogy igen, ennek volta értelme. Amiko a scarifi csatában megjelentek a harctéren, a lázadókat sity-suty kiirtották. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 17. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 17. Nagyon promozzák őket ez tény. Valószínűleg elit osztag. Remélem jobbak mint az Endoron bevetett elődeik. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 20. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 20. Még három hónap a premierig. 1 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 20. Az már nem sok. Az ősz hamar el fog menni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 21. Megláttam ezt a képet a Facebookon, egy magyar SW csatornán. Gondoltam megnézem, kockázatot vállalva, a spoileres topikban, és lám, ott van. Miért nem itt? Nem spoileres kép, hivatalos anyag! Amúgy baromi jól néz ki, csak az új TIE (nem Kylóé) nem tetszik. Ez a háromszög napelemtábla ebben a formában nem jön be. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 21. Lehet, hogy aki betette nem tudta, hogy ez hivatalos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 21. A google mindenki barátja. Bár meglepne, ha Bence ne tudná, mivel remek és körültekintő hírszerző, pláne úgy, hogy ő írta: ezzel "promózzák" a sötét oldalt. Ezt a szóhasználatot nem használjuk kémjelentésnél. Persze tévedhetek, de szerintem nem tévedek. Majd kijavít, ha mégis. De, ha ő nem is tudja, más még tudhatja vagy utána járhat. A lényeg, újra: kérlek, ami nem spoileres, azt ne a spoileres topikba osszátok meg. Google-zni kerül két percbe, nem a világ vége, nem egy életre lekötő élmény, és ennyire senki sem rohan. Kérdezni sem nehéz. Ne egy spoilermentes embernek kelljen utána járni, hogy milyen spoilermentes anyagról csicseregtek a spoileresben. És jó lenne az ilyeneket nem a facebookon látni először, hanem itt, ahol érdemi beszélgetést is lehet róla folytatni. Pláne, hogy ezt külön kértem is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 21. Amúgy szerintem egyszerűbb lett volna ide átrakni az ő posztját. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 21. Gondoltam rá, de hülyén nézett volna ki, mert reagáltatok rá. Ha azt kiveszem, akkor a reakciók a semmire mentek, aztán visszaolvasva lehet vakarni a fejünket, hogy miről van szó. Szóval jobb, ha mindkét helyen megvan. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 21. Én ilyenkor a reakciókkal együtt szoktam átrakni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
kudar Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 22. Amúgy lehet, hogy hivatalos, de mondjuk ha én nem akarnék semmit se tudni a filmről (pl nagybátyám és még pár ismerősöm így van vele) akkor no trailer, no poszter, semmi, de persze ez csak az én véleményem. Ha én linkeltem volna be, akkor én is a spoileresbe tettem volna. Lehet valaki nem akarja tudni, hogy néznek ki a Renek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 22. (szerkesztve) Aki így gondolkodik, az be se lépjen az ep9 főtopikba, mert azért na, ez extrém túlzás, és egyáltalán nem várható el, hogy miatta a hivatalos anyagokat, amikkel a mozikban, a játék- és könyvesboltokban vagy akár az utcán is találkozhat, azt ne nézhesse meg senki olyan, aki csak a kémjelentéseket akarja elkerülni. Szóval, aki ennyire elvetemült, az tényleg kerülje az ep9 főtopikját is, meg úgy nagyjából a netet és a lakásból való kilépést, mert ezek tényleg olyan anyagok, amikkel akár a buszmegállóban is összefuthat. Amúgy, a renek kinézete az ep7 óta ismert, benne volt mindegyik, plusz már akkor kerültek ki róluk képek. 9 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Én ilyenkor a reakciókkal együtt szoktam átrakni. Igen, ez is eszembe jutott, de mivel augusztus óta, a palpis jelentések óta spoilermentes vagyok (azokat már nem olvastam, inkább hagyat-homlok menekültem ), eszem ágában sincs elkezdeni a bejegyzéseket olvasgatni a spoileres topikban. Ezért maradtam ennél a megoldásnál. A káposzta is jól lakott és a kecske is megmaradt. Szerkesztve: 2019. Szeptember 22. - Dzséjt 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 24. Pénteken lesz a Force Friday, mely keretei között biztos lesz pár meglepetés. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 24. A játékfigurák sok mindent elárulhatnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 24. Pár új helyszínt és jelenetet várok. Esetleg új nevek is feltűnhetnek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 24. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 24. (szerkesztve) Élőben lesz a játékbemutató, csütörtökön este nyolckor. Megadják a módját! Ilyen még sose volt! Szerkesztve: 2019. Szeptember 24. - Ody Mandrell 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. 3 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Jöhetne már a többi kép is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
reaper Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. 1 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. (szerkesztve) Rey hajójában a lány mögött két ewok van? Jól látom? Egyébként marha jók azok a suhanók. Szerkesztve: 2019. Szeptember 27. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. 28 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Rey hajójában a lány mögött két ewok van? Jól látom? Én csak Chewie-t látom... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Tényleg az. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Első Rend elit snowtrooper Black Series figura: 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 27. A két Empire borító egyben! 2 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 28. A Ren lovagjai! 2 3 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.