Ugrás a kommentre

Szavazás - a negyedik évad legjobbjai

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

Nem tudom. Akar még valaki szavazni, aki eddig nem tudott? Most le van zárva, de megnyithatom, ha van rá igény.

Bár három kategória kivételével az első két helyezett között akkora a differencia, hogy azon legfeljebb egy "tömeges" szavazás (értsd: 7-8 embernek kéne szavazni a másodikra) változtathatna már csak. Annál a háromnál viszont három szavazat már megfordíthatná az állást.

Szerkesztve: - Dzséjt
Hozzászólás ideje:

Na igen, a ceremónia. A helyzet az, hogy ez a hónap kicsit kesze-kusza nekem, ettől eltekintve egy szombati nap szerintem belefog férni. Jövőhét szombat a szülinap miatt 50-50%, de szerintem megoldható, viszont ha nem, akkor az azt követő hét mindenképpen kizárva, mert azon a héten esküvőn veszek részt. Tehát vagy október 20. vagy november 3. De ha minden jól megy, akkor (talán) jövőhéten nyélbe üthetjük a díjátadót. :)

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Donát írta:

Én tervezek jönni. :) 

Hánykor kezdünk?

Elvileg nyolckor. :) 

4 perccel korábban, Dzséjt írta:

Én sem vagyok otthon, és bár van netem, este más programom van, így sajnos nekem is csak a visszaolvasás marad.

Neked hivatalból itt kellene lenni. :P 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.