Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
Nem beszélve arról,hogy Mikor Obi teretvált azt a gyűrűt használja mint az Ep2-ben egy kimaradt jelenetben is. Ugyan azon gyűrű és ugyan azon kameraállások.

Csak a kameraállás ugyan az, a gyűrű az közel sem. A kivágott jelenetben az ep2-es két hajtóművest használják, ráadásul vörös, ahogy végig az egész filmben. Az ep3-ban meg hat hajtóművest használnak, ami meg még kék is.

Hozzászólás ideje:

Gratulálok, Rog! Grievous hajóját bekebelezi a Tantive IV, azt meg a Devastator! Eszméletlen jó párhuzam! Ez soha nem jutott volna eszembe.

Hozzászólás ideje:

Amikor Ani a Mustafaron bemegy Gunrayékhez a kicsi droidok beijednek és elmenekülnek előle.

Csubi ráüvölt az egyikre a HCs-n ami szintén begyullad és elkotródik.

Hozzászólás ideje:

Ez szerintem nem párhuzam, inkább csak az, hogy EMESE droidok vannak Mustafaron is és a Halálcsillagon is :cool:

Hozzászólás ideje:
Ez szerintem nem párhuzam, inkább csak az, hogy EMESE droidok vannak Mustafaron is és a Halálcsillagon is :cool:

Mittomén hogy milyen droidok azok de mindkét helyen menekülnek és nem ok nélkül.

Hozzászólás ideje:

Hát mivel átlagban legalább egy reagálás minden párhuzamra érkezik, a felénél biztos kevesebb (167.) Plussz beleszámítva ezt a kérdést is, illetve a jobb párhuzamokra érkezett többszörös gratulációt na meg persze az offot, úgy 120-130 párhuzamra tippelnék (plussz-mínusz 10). :cool::D

Donát

Szerkesztve: - Csabai Donát

Hozzászólás ideje:

A RotS-ben két klónicsek speederrel hátraslisszol a köztük speederező Stass Allie mögé és lődözni kezdik, az EP6-ban meg Luke slisszol hátra két rohamoszti között és lődözni kezdi őket.

Szerkesztve: - Rog

Hozzászólás ideje:

Szép a kilátás, de vajon ki lát messzebbre? A mester, vagy a tanítvány?

H9jwjTa.jpg

Hozzászólás ideje:
Rog, legyen ezúttal a neved: Darth... Párhuzamos(z)

Donát

Köszönöm, mesterem.

Hozzászólás ideje:

Ha a Darth megszólítás így szóbe jött, egyszer érdekelt hogy a Jedik vagy Sith-ek közé illenék-e és köpeny híján a barna függönyömet raktam fel a fejemre kapucni helyett úgy hogy annak nézzen ki aztán lefotóztam.

Arra jutottam hogy Sith lehetnék.

Hozzászólás ideje:

Felteszem ha megtalálom de ha nem lesz meg akkor meg csinálok egy másikat. :)

• 3 héttel később...
Hozzászólás ideje:

Tarzan példaképei

Lrk34aV.jpg

Ezt már valamikor beírtam de úgy gondoltam hogy nem árt ha így is itt van.

Hozzászólás ideje:

Két lövedék és bumm-bumm, pá-pá.

Wq7E3UT.jpg

Hozzászólás ideje:

Rog: szépek!

Krande: ennek utánajártam egy csöppet... :clap: Valóban hasonlóan hangzanak, de ez nem jelent semmi biztosat. Általános, hogy ha egy dallamot átteszel egy másiknak a hangnemébe, és át is ütemezed annak megfelelően, akkor megkapod azt a másik dallamot, csak egy csöppet hamisan. Szinte bármelyik dallamból meg lehet így csinálni egy másikat, ez nem jelent párhuzamot. Ehhez sokkal alaposabban meg kéne nézni az azonos hangnembe átírt verziókat, a hangközöket, meg ilyesmi. Akkor talán ki lehetne mutatni valami összefüggést. A hasonló hangzás nem elég. Jó példa, hogy a szobatársam áttette G-(vagy C-?, nem emlékszem, melyikkel indul az Across) mollba az Örömódát, és abból is ki lehetett hozni az Across-hoz hasonló dallamot.

(Lokatelli: nálam sem...)

Szerkesztve: - SimonZ

Hozzászólás ideje:

Azok a fránya jobb felső gombok:

Az ep2-ben egymás után rövid időn belül kétszer is megnyomja Padmé. Úgy látszik multifunkciós gomb. :clap:

12071491664.jpeg

12071476584.jpeg

Az ep3ban már csak egyszer nyomja meg Padmé.

12071448889.jpeg

Hozzászólás ideje:
Általános, hogy ha egy dallamot átteszel egy másiknak a hangnemébe, és át is ütemezed annak megfelelően, akkor megkapod azt a másik dallamot, csak egy csöppet hamisan.

Na ja, de énnem tettem semmt sehova. Copypaste volt az Ep2 zenei CD első meg második track-jéből :clap:

Hozzászólás ideje:
Azok a fránya jobb felső gombok:

Az ep2-ben egymás után rövid időn belül kétszer is megnyomja Padmé. Úgy látszik multifunkciós gomb. :D

Valaki szólhatott volna Portman kisasszonynak, hogy más gombok is vannak ám... vagy lehet, csak azt lehetett lenyomni? :clap:

Bevallom, ez a gomnyomósdi Padmétól engem jobban zavar, mint az összes többi baki együtt véve. Főleg az ep2-ben, mikor egymás után játsza el :)

Szerkesztve: - Dzséjt

Hozzászólás ideje:
Bevallom, ez a gomnyomósdi Padmétól engem jobban zavar, mint az összes többi baki együtt véve. Főleg az ep2-ben, mikor egymás után játsza el :clap:

Engem is ez zavar talán a legjobban, ezért is tettem be. :)

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.