Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Nem beszélve arról,hogy Mikor Obi teretvált azt a gyűrűt használja mint az Ep2-ben egy kimaradt jelenetben is. Ugyan azon gyűrű és ugyan azon kameraállások. Csak a kameraállás ugyan az, a gyűrű az közel sem. A kivágott jelenetben az ep2-es két hajtóművest használják, ráadásul vörös, ahogy végig az egész filmben. Az ep3-ban meg hat hajtóművest használnak, ami meg még kék is. Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Hozzászólás ideje: 2007. Április 27. Gratulálok, Rog! Grievous hajóját bekebelezi a Tantive IV, azt meg a Devastator! Eszméletlen jó párhuzam! Ez soha nem jutott volna eszembe. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 29. Hozzászólás ideje: 2007. Április 29. Amikor Ani a Mustafaron bemegy Gunrayékhez a kicsi droidok beijednek és elmenekülnek előle. Csubi ráüvölt az egyikre a HCs-n ami szintén begyullad és elkotródik. Válasz
Xom Hozzászólás ideje: 2007. Április 29. Hozzászólás ideje: 2007. Április 29. Ez szerintem nem párhuzam, inkább csak az, hogy EMESE droidok vannak Mustafaron is és a Halálcsillagon is Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 29. Hozzászólás ideje: 2007. Április 29. Ez szerintem nem párhuzam, inkább csak az, hogy EMESE droidok vannak Mustafaron is és a Halálcsillagon is Mittomén hogy milyen droidok azok de mindkét helyen menekülnek és nem ok nélkül. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Április 29. Hozzászólás ideje: 2007. Április 29. ( 334 hsz van a topikban... az kb hány darab párhuzam? ) Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Április 29. Hozzászólás ideje: 2007. Április 29. (szerkesztve) Hát mivel átlagban legalább egy reagálás minden párhuzamra érkezik, a felénél biztos kevesebb (167.) Plussz beleszámítva ezt a kérdést is, illetve a jobb párhuzamokra érkezett többszörös gratulációt na meg persze az offot, úgy 120-130 párhuzamra tippelnék (plussz-mínusz 10). Donát Szerkesztve: 2007. Április 29. - Csabai Donát Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 29. Hozzászólás ideje: 2007. Április 29. Egyszer kéne készíteni egy összegzést az ide felrakott párhutzamokból. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. (szerkesztve) A RotS-ben két klónicsek speederrel hátraslisszol a köztük speederező Stass Allie mögé és lődözni kezdik, az EP6-ban meg Luke slisszol hátra két rohamoszti között és lődözni kezdi őket. Szerkesztve: 2014. Augusztus 11. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. (szerkesztve) Szép a kilátás, de vajon ki lát messzebbre? A mester, vagy a tanítvány? Szerkesztve: 2014. Augusztus 11. - Rog Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. (szerkesztve) Hűha... ez nagyon súlyos!!! Rog, legyen ezúttal a neved: Darth... Párhuzamos(z) Donát Szerkesztve: 2007. Április 30. - Csabai Donát Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Hozzászólás ideje: 2007. Április 30. Rog elemében van Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Rog, legyen ezúttal a neved: Darth... Párhuzamos(z) Donát Köszönöm, mesterem. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. (szerkesztve) Ha a Darth megszólítás így szóbe jött, egyszer érdekelt hogy a Jedik vagy Sith-ek közé illenék-e és köpeny híján a barna függönyömet raktam fel a fejemre kapucni helyett úgy hogy annak nézzen ki aztán lefotóztam. Arra jutottam hogy Sith lehetnék. Szerkesztve: 2007. December 16. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Tedd fel azt a képet. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Hozzászólás ideje: 2007. Május 1. Felteszem ha megtalálom de ha nem lesz meg akkor meg csinálok egy másikat. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 16. Hozzászólás ideje: 2007. Május 16. Asszem ez még nem volt... Egy dallam mollban és lényegében ugyanaz dúrban. Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 19. Hozzászólás ideje: 2007. Május 19. (szerkesztve) Tarzan példaképei Ezt már valamikor beírtam de úgy gondoltam hogy nem árt ha így is itt van. Szerkesztve: 2014. Augusztus 11. - Rog Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2007. Május 21. Hozzászólás ideje: 2007. Május 21. (szerkesztve) Két lövedék és bumm-bumm, pá-pá. Szerkesztve: 2014. Augusztus 11. - Rog Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 21. Hozzászólás ideje: 2007. Május 21. Jó párhuzamok! Érdekes, hogy Anakin kékkel, míg Luke vörös torpedóval lőtt. Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. (szerkesztve) Remélem már jó. Szerkesztve: 2007. Május 22. - lokatelli Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. (nálam nem látszik semmi) Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. (szerkesztve) Rog: szépek! Krande: ennek utánajártam egy csöppet... Valóban hasonlóan hangzanak, de ez nem jelent semmi biztosat. Általános, hogy ha egy dallamot átteszel egy másiknak a hangnemébe, és át is ütemezed annak megfelelően, akkor megkapod azt a másik dallamot, csak egy csöppet hamisan. Szinte bármelyik dallamból meg lehet így csinálni egy másikat, ez nem jelent párhuzamot. Ehhez sokkal alaposabban meg kéne nézni az azonos hangnembe átírt verziókat, a hangközöket, meg ilyesmi. Akkor talán ki lehetne mutatni valami összefüggést. A hasonló hangzás nem elég. Jó példa, hogy a szobatársam áttette G-(vagy C-?, nem emlékszem, melyikkel indul az Across) mollba az Örömódát, és abból is ki lehetett hozni az Across-hoz hasonló dallamot. (Lokatelli: nálam sem...) Szerkesztve: 2007. Május 22. - SimonZ Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Azok a fránya jobb felső gombok: Az ep2-ben egymás után rövid időn belül kétszer is megnyomja Padmé. Úgy látszik multifunkciós gomb. Az ep3ban már csak egyszer nyomja meg Padmé. Válasz
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Általános, hogy ha egy dallamot átteszel egy másiknak a hangnemébe, és át is ütemezed annak megfelelően, akkor megkapod azt a másik dallamot, csak egy csöppet hamisan. Na ja, de énnem tettem semmt sehova. Copypaste volt az Ep2 zenei CD első meg második track-jéből Válasz
SimonZ Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Na ja, de énnem tettem semmt sehova. Copypaste volt az Ep2 zenei CD első meg második track-jéből Értem én, csak azt akartam mondani, hogy ez még nem jelent "valódi" párhuzamot, maximum hasonló hangzást. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. (szerkesztve) Azok a fránya jobb felső gombok:Az ep2-ben egymás után rövid időn belül kétszer is megnyomja Padmé. Úgy látszik multifunkciós gomb. Valaki szólhatott volna Portman kisasszonynak, hogy más gombok is vannak ám... vagy lehet, csak azt lehetett lenyomni? Bevallom, ez a gomnyomósdi Padmétól engem jobban zavar, mint az összes többi baki együtt véve. Főleg az ep2-ben, mikor egymás után játsza el Szerkesztve: 2007. Május 22. - Dzséjt Válasz
lokatelli Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Hozzászólás ideje: 2007. Május 22. Bevallom, ez a gomnyomósdi Padmétól engem jobban zavar, mint az összes többi baki együtt véve. Főleg az ep2-ben, mikor egymás után játsza el Engem is ez zavar talán a legjobban, ezért is tettem be. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.