Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 30. Hozzászólás ideje: 2018. Július 30. Tudtommal amikor utoljára látjuk Ahsokát a 4. évad végén, akkor már 40-41 éves, így erre a sorozatra már bőven öregebb, mint a Skywalker család tagjai. És én szívesen látnám Ahsokát a 40 es 50 es éveiben még. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Július 30. Hozzászólás ideje: 2018. Július 30. Igen, egy laza 20 év köztük a korkülönbség. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 30. Hozzászólás ideje: 2018. Július 30. (szerkesztve) Kiderült, hogy Phasma mellett ki fogja még megnehezíteni Kazuda küldetését!!! Spoiler (Nem bírtam kihagyni ) Szerkesztve: 2018. Július 30. - Bence1997 2 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 30. Hozzászólás ideje: 2018. Július 30. Viccet félretéve () bizsereg a nem létező pókösztönöm. Nagyon érzem, hogy a héten már kapunk valamit. Emlékszem, régebben mindig az volt, hogy a németeknél napokkal/1 héttel megjelentettek dolgokat, mint az amcsiknál. Csak gondoljunk a TCW bónusz tartalmára. Bejelentették a német premiert, majd a premier előtt jött egy hír, hogy érkezik a Netflixre. Itt én is hasonlót érzek. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Július 30. Hozzászólás ideje: 2018. Július 30. A próféta szóljon belőled Amire a leginkább kíváncsi vagyok, az animáció stílusa, vajon mennyire lesz anime-szerű, illetve, hogy 2D vagy 3D lesz. A szívem most a 2D felé húz 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 31. Hozzászólás ideje: 2018. Július 31. Az animációra szerintem mindenki kíváncsi, de én nagyon remélem 3D lesz. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 31. Hozzászólás ideje: 2018. Július 31. A sorozat ugye úgy lett beharangozva, hogy egy anime-inspirációjú animációs sorozat lesz. A kikerült promóciós kép elég rossz minőségű ahhoz, hogy megtudjuk határozni, hogy most 2d vagy 3d lesz-e a Resistance. Viszont spekulálhatunk. Összeszedtem néhány "anime-inspired" sorozatot (pontosabban 8 darabot), amelyek között lesz 2d és lesz 3d is. 1. Avatar: The Last Airbander Elsőként is itt van egy 2d -s sorozat, aminek első évadában FIloni is kivette a részét - ezután szegődött Lucas mellé a TCW készítésébe. 2. Avatar: The Legend of Korra A TLA folytatása, amely már ebben az évtizedben készült. A kinézetét tekintve gyönyörű. Ha a Resistance 2d -s sorozat lesz, akkor egy ilyen vizualitást szívesen látnék tőle. 3. Voltron: Legendary Defender 1-2 éves alkotásról beszélünk, ám mégis 2d -s animációs sorozat, amely kinézetileg nem néz ki rosszul. 4. Sidonia lovagjai (Knights of Sidonia) Egy jövőben játszódó sorozat, amely 3-4 éves. 3d. 5. Legend of the Galactic Heroes A Star Wars és a Trónok harca keresztezése. A sorozat egy 150 éves háborúra koncentrál a Galaktikus Birodalom és a Szabad Bolygók Szövetsége között. 6. Space Battleship Yamato 2199 A Yamato hajó legénységének kalandjait élhetjük át. 7. Last Exile Ez az anime sorozat kb. a steampunkos verziója a Star Wars -nak, amiben az "X-wing" pilótákra fókuszál a sorozat. Van benne valamire való fénykardpárbaj is. 1 Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Július 31. Hozzászólás ideje: 2018. Július 31. Azt hiszem, a TCW-t is úgy határozták meg anno, hogy "anime-szerű" megjelenése lesz a karaktereknek. Ami igaz is, hiszen inkább "animések" voltak, mint realisztikusak. Szerintem elképzelhető, hogy egy TCW-hez igencsak hasonló képi világot kapunk. Egyébként nem venném zokon, ha kapnánk egy előzetest a közeljövőben. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 31. Hozzászólás ideje: 2018. Július 31. 2018. 04. 28. - 18:03, Bence1997 írta: De viszont tisztázzunk valamit: Filoni elmondta, hogy az alapötletet a repülők és a második világháború iránti rajongása adta, illetve hogy a sorozat képi világát az animék inspirálták. Filoni: "There’s a long history of high-speed racing in Star Wars, and I think we’ve captured that sense of excitement in an anime-inspired style, which is something the entire team has been wanting to do for a long time." Szóval itt nem animét fogunk kapni, hanem hasonlóan a Rebels képi világát Ralph rajzai adták, úgy itt az animék inspirálják a sorozat vizualitását. Szvsz 3D -s sorozat lesz, csak a látvány megint picit elfog ütni, de szerintem a Rebels alá nem fog menni, csak megint más lesz. Még ezt írtam akkor, amikor bejelentették a sorozatot. Na már most, itt a sorozat képi világa lesz inspirálva az animékről. Ergo a TCW ellentettje lesz itt, míg ott a karakterek itt a látvány lesz "anime-inspired". Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Július 31. Hozzászólás ideje: 2018. Július 31. Korábban kimaradt ez az idézet. Ez esetben valóban teljesen másra számíthatunk, mint a TCW vagy Rebels esetében. Nagyon kíváncsi vagyok. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 31. Hozzászólás ideje: 2018. Július 31. (szerkesztve) Igen, én is nagyon kíváncsi vagyok a sorozatra, elsősorban, hogy milyen történet lesz, másrészt jöhet a látvány (+ a karakterekről se feledkezzünk meg). Az biztos, hogy a karakterek hasonlóak lesznek, mint a kikerült promóciós képen - ott eléggé Korra legendája-féle karakteranimációt tapasztalhatunk - míg a látvány a fentebbi pár opció közül kerülhet ki, persze nem úgy, ahogy fentebb vannak, de inspiráció lehet(ett) a készítők számára. Szerkesztve: 2018. Július 31. - Bence1997 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Július 31. Hozzászólás ideje: 2018. Július 31. Örülök, hogy ez végre tisztázódott. Egyébként erre számitottam. Nagyon meglepett volna, ha hanyagolják a 3D-s megjelenitést. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 31. Hozzászólás ideje: 2018. Július 31. Én is meglepődtem volna a 2D-n. Mindig pénteken szoktak jönni a trailerek, szóval én most hétvégére tippelnék, vagy esetleg az SW show-ban lesz valami. De inkább az előbbi. A very soon az tényleg már itt van a kanyarban. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 31. Hozzászólás ideje: 2018. Július 31. (szerkesztve) Tippem, hogy holnap a The Star Wars Showban egy kis kedvcsinálót mutatnak, majd pénteken jön a trailer. Amúgy nagyon örülök ennek. Akkor a látvány valóban az animékből fog "táplálkozni". Szerkesztve: 2018. Július 31. - Bence1997 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Július 31. Hozzászólás ideje: 2018. Július 31. Ki ez a Tracy Cannobbio? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 31. Hozzászólás ideje: 2018. Július 31. Egy Lucasfilmes újságíró. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 31. Hozzászólás ideje: 2018. Július 31. (szerkesztve) Amúgy most jutott eszembe: Bobby Moynihan már korábban elhintette, hogy a Resistance -en dolgozik. Aki még emlékszik arra, amikor a TFA szereplőit kerestették, és csináltak ilyen "fake" meghallgatásokat. (Lucas volt ott a csúcs ) Szerkesztve: 2018. Július 31. - Bence1997 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 1. Ismerős számotokra a Polygon Pictures? Ők a TCW előállítói voltak, és bejelentették, hogy a Resistance otthona is ők lesznek. Kiadtak egy leírást is, ami a szokásost írja le, egészen az aljáig: Star Wars Resistance will premiere this fall on Disney Channel in the U.S. and, thereafter, on Disney XD and around the world.(Regarding any announcements on Japan broadcast, we would obviously like to be the first to announce).We hope you are looking forward to this newest 3D CG animated Star Wars series! Szóval Tracy mellett ők is megerősítették, hogy a sorozat 3D -s lesz. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 1. 33 perccel korábban, Bence1997 írta: Ismerős számotokra a Polygon Pictures? Ők a TCW előállítói voltak, és bejelentették, hogy a Resistance otthona is ők lesznek. Valszeg csak nagyon szőrmentén dolgoztak a TCW-n, mert a fő gyártó a Lucasfilm Animation volt. Ahogy nézem a Polygon eddig főleg anime-kon dolgozott. Érdekes. Ami mókás hogy ők készitették azt a Godzilla animációs filmet is aminek a trailerét korábban betettem, mintegy szemléltetve hogy az anime hogy néz ki 3D-vel keverve. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 1. 2018. 07. 31. - 19:30, Bence1997 írta: Tippem, hogy holnap a The Star Wars Showban egy kis kedvcsinálót mutatnak, majd pénteken jön a trailer. Hát az első fele nem jött be, de attól még jöhet valami a héten. Azt tudom, hogy a LF Animation volt a fő gyártója a TCW -nek. Érdekes. Szerintem hasonló kinézete lesz majd a sorozatnak, mint a Godzillás, csak a karakterek 3d -s megjelenésűek lesznek, illetve maga a látvány nem lesz ennyire fura. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 1. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 1. Hát, ha olyan lesz mint a Godzillás, akkor az nekem nem fog bejönni az animéknél se csípem sose, amikor CG-t használnak bennük, valahogy annyira nem odaillő... Inkább nézzen ki fullosan úgy mint a TCW, akkor okés Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 2. 8 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Hát az első fele nem jött be, de attól még jöhet valami a héten. Azt tudom, hogy a LF Animation volt a fő gyártója a TCW -nek. Érdekes. Szerintem hasonló kinézete lesz majd a sorozatnak, mint a Godzillás, csak a karakterek 3d -s megjelenésűek lesznek, illetve maga a látvány nem lesz ennyire fura. Már nagyon kéne az a mozgóképes anyag... Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 2. (szerkesztve) Továbbra se tudom milyennek képzeljem a látványvilágot, de szerintem holnapig kell csak várnom. Amúgy miért nem a Lucasfilm Animation készíti? Szerkesztve: 2018. Augusztus 2. - Ody Mandrell Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 2. Lehet a TCW-vel vannak elfoglalva. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 2. 43 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Amúgy miért nem a Lucasfilm Animation készíti? Szerintem ők készitik. A felállás talán hasonló lesz mint a TCW-nél is a Polygon csak besegít. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 2. Szerintem a Polygon segíteni fog a LF Animatonnek. A The Star Wars Showban Filoni még említette is, hogy mostmár 2 sorozatot készítenek. De lusták voltak rákérdezni hogy mi van a másik sorozatoddal Dave? Remélem tényleg, hogy a héten kapunk valamit. De ha a héten nem jön semmi... akkor tudjátok mit csinálok??? Megfogom várni a kövi hetet! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 2. 1 órával ezelőtt, Bomarr írta: Szerintem ők készitik. A felállás talán hasonló lesz mint a TCW-nél is a Polygon csak besegít. Hol van az a Godzillás részlet? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 2. Hozzászólás ideje: 2018. Augusztus 2. 42 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Hol van az a Godzillás részlet? A karakterek tuti máshogy fognak kinézni, illetve a látvány szerintem hasonló lesz, mint itt. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.