Brodie Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Önmagában nem jó, de nem is tragikus. Inkább a folyamatos zsugorodás a baj. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Minden film folyamatosan zsugorodik. A mértéke a lényeg és a bázis ahonnan csökken. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Hozzászólás ideje: 2019. December 21. 17 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Minden film folyamatosan zsugorodik. A mértéke a lényeg és a bázis ahonnan csökken. Az Avengers nem úgy néz ki mint ami zsugorodna Plusz jelen esetben az eddigi SW-ra jellemző minták sem stimmelnek. Meglátjuk, hogy végösszegben ez hogy fog kinézni. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 21. 30 perccel korábban, Yoda József írta: Az Avengers nem úgy néz ki mint ami zsugorodna Egy filmről beszélünk, hogy szokott viselkedni. Ez szerintem világos az írásomból is. 1 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Hozzászólás ideje: 2019. December 21. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Egy filmről beszélünk, hogy szokott viselkedni. Ez szerintem világos az írásomból is. Nem. Nekem nem világos. Ezzel együtt végképp nem tudom hova tenni azt a kijelentést, hogy minden film zsugorodik Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Amint bemutatnak egy filmet a moziban annak bevétele nagyrészt napról napra csökken. A folyamatos zsugorodást én a filmre értettem. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Hozzászólás ideje: 2019. December 21. (szerkesztve) Akkor itt van a félreértés, én a franchise zsugorodása gondoltam. Úgy néz ki, hogy epizódról-epizódre egyre kevesebb lesz. Ez korábban a Star Warsra sem volt jellemző és a mai világban más filmeknél sem törvényszerű. Szerkesztve: 2019. December 21. - Brodie Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Ja igen. Ezzel várjuk meg mennyit hoz a TROS. Még nagyon az elején vagyunk. 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Hozzászólás ideje: 2019. December 21. 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Amint bemutatnak egy filmet a moziban annak bevétele nagyrészt napról napra csökken. A folyamatos zsugorodást én a filmre értettem. De Brodie meg nem. Ő az előző filmhez képest értette a zsugorodást. De ha egy filmet nézünk, akkor sem feltétlen igaz, amit mondtál. A TFA a PV-ken 57-et hozott, pénteken meg 62-t. Szombaton 68-at, vasárnap meg 60-at. Tehát az első csökkenést vasárnap produkálta. Ugyanez a TLJ-nél: 45, 59, 63, 51. A TROS-t még nem tudjuk, de remélhetőleg az is csak vasárnap fog először csökkenni. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 21. A preview-kat mindig a nyitónaphoz írják. Már ott megbukik a növekedés. TFA: 119-68-60 TLJ: 104-63-51 8 perccel korábban, Yoda József írta: De Brodie meg nem. Ő az előző filmhez képest értette a zsugorodást. De még ahhoz kár nézni amikor még egy nap telt el. Lol. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Tudom, hogy Kína, de azért ez még ott is csúnya... 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Meg kell várni a hétfőt vayg a keddet. Akkor lesznek meg a hétvégi eredmények. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Esetleg ennek a témának a szakértői, mit szólnak ezekhez a számokhoz? Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Hozzászólás ideje: 2019. December 21. 23 perccel korábban, Brodie írta: Esetleg ennek a témának a szakértői, mit szólnak ezekhez a számokhoz? Azt, hogy én a TFA és a TLJ közé vártam a nyitást, de ez a TLJ alatt van. Annak 104 millió volt az első napja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Kínával nem érdemes foglalkozni. Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Hozzászólás ideje: 2019. December 21. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Kínával nem érdemes foglalkozni. Azért a pénz az pénz. Hiányozni fog ez az international bevételből... 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Ahogy kitűnik az elsődleges becslésekből, örülhetünk ha meglesz az 1 milliárd WW. 2 2 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Remélem, hogy ennek lesz következménye. És nem arra gondolok, hogy nem 3 évig nem jön új film, hanem 6... Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. (szerkesztve) 11 perccel korábban, Brodie írta: Remélem, hogy ennek lesz következménye. The greatest teacher... failure is Amúgy ha nem lesz meg az 1 milliárd, akkor nem kérdés, hogy KK-nak le kellene mondania/ki kell rúgni... Bár én egyelőre optimista vagyok. "Gyengén" nyitott a film, de egyelőre nem látok okot arra, hogy később is gyengén szerepeljen... @Brodie Hát igen. A minél több várakozás egyáltalán nem megoldás. Főleg, hogy új történet lesz, aminek semmi köze az eddigiekhez, tehát az emberek nem fognak úgy tódulni a moziba a nosztalgia miatt, mint eddig. Attól, hogy több évet várnak, annak a filmnek nem lesz nagyobb bevétele. Szerkesztve: 2019. December 22. - Yoda József 1 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Ebben az esetben Kennedy kirúgása a minimum, de messze nem elégséges. Ez még önmagában nem csalogatná vissza az embereket. És direkt nem rajongókat mondok, mert az nem okozna ekkora visszaesést. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. @Ody Mandrell És ez miért ebbe a topikba jött? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Number 1 movie in the world. Gondolom a bevételere utalt. 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Mondjuk ezt minden blockbuster filmnél elsütik. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. (szerkesztve) 42 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Number 1 movie in the world. Gondolom a bevételere utalt. Hát akkor jó nagyot kamuztak Inkább csak arra utal, hogy jelen pillanatban ez a legfelkapottabb film... Ami azért valljuk be, nem túl meglepő Szerkesztve: 2019. December 22. - Yoda József Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Szerintem jelenleg értették. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Na innentől lesz érdekes. 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 175? hát erre még csak azt sem lehet mondani, hogy majdnem megvolt a 200... 1 Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Hozzászólás ideje: 2019. December 22. 175,5 otthon? Ez minden várakozásomat alulmúlja. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 22. Érdemes hozzátenni, hogy ezek becslések. Valószínűleg felfelé fog változni de nem sokkal. Nos akkor megvolt a TLJ hatás. Innentől jön a WOM. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.