Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Július 4. Hozzászólás ideje: 2018. Július 4. Chewie-nak van családja a Kashyyykon, menjen haza szépen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 6. A Variety szerint Keri Russel szerepet kapott a filmben. A "Felicity" kódnévre keresztelt karakter akció dús szerepben láthatjuk majd. 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Július 6. Hozzászólás ideje: 2018. Július 6. Imádom a szinésznőt! Az Americans sorozatban fantasztikusat alakít. Szuper hír Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 6. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 6. (szerkesztve) Nekem ismeretlen (ami mondjuk nem csoda ). Amint látom dolgozott már együtt JJ-vel. Szerepelt a Mission Impossible-ben és az új Majmok Bolygójában is. JJ még két színészt szeretne meghallgatni a forgatásig. Szerkesztve: 2018. Július 6. - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 9. Annyiban helyesbített a Variety, hogy egyelőre csak beszéltek Keri Russellel a szerepről. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Július 10. Hozzászólás ideje: 2018. Július 10. A Hollywood Reporter forrása szerint Billy Dee Williams visszatér a IX. részben Lando szerepében. 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Július 10. Hozzászólás ideje: 2018. Július 10. Én nagyon örülnék neki. Valahogy nem hiányzott nekem a 7-8ból, de ebbe a 9.be tökéletesen beleillik. Kell egy jó magyarázat annó miért nem tudott Leia segítségére sietni a Craite bolygón azt kész. Fura hogy pont Lando, aki megmaradt a végére a nagy öregek közül. Meg persze Luke ghost form remélhetőleg. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 10. Régóta pketykálják már, remélhetőleg tényleg igaz. Válasz
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2018. Július 10. Hozzászólás ideje: 2018. Július 10. Szerintem vehető 99%-ig biztosra. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2018. Július 10. Hozzászólás ideje: 2018. Július 10. Mostmár tuti benne lesz. Örülök neki. Kíváncsi leszek majd, hogy milyen reakciókat fog kiváltani belőle a Falcon. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 10. Vajon megérdemel egy saját topikot? Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Július 10. Hozzászólás ideje: 2018. Július 10. Lando? Kettőt is! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 20. Greg Grunberg elárulta, hogy visszatér az EPIX-re! Újra láthatjuk tehát Wexley-t, és gyanítom a többieket is akik akkoriban küldetésen voltak. 2 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Jöhet Lando és Wexley is. "Keret" epizód jön. Kellenek az ilyen karakterek! Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Jessika Pava térjen vissza, ha már Tallie-t mocskos módon kinyírták. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 21. Kinyírták egy hangárban. Nem méltó halál. Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Július 27. Hozzászólás ideje: 2018. Július 27. A szokásos clickbait cím megint. https://hu.ign.com/star-wars-episode-ix/40280/news/keresztbe-tehet-a-ix-epizod-alkotoinak-a-star-wars-regenyek Mara Jade-nek egyébként roppantul örülnék a 9. epizódban. Lando mellett őt várom a leginkább. Mondjuk, kettejük közül szerintem Landóra nagyobb a valószínűség, mint Marára. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 2018. Július 27. Hozzászólás ideje: 2018. Július 27. Az a baj, hogy Mara szereplése csak egy rajongói fantázia még mindig, az égvilágon semmi sem utal rá, hogy benne lesz. Valaki kitalálta, hogy benne lesz, mert castingoltak Mara kódnévre egy színésznőt, csak ugye a kódnévnek általában semmi köze a valódihoz... Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Július 27. Hozzászólás ideje: 2018. Július 27. Gondolom annyira lesz Mara a színésznő, mint Rey Kira... Utálom az IGN-t. Minden alaptalan pletykát képesek tényként közölni. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 27. Mara Jade Luke csaja volt a legends-ben igaz? Akkor mi a búbánatot keresne a IX-ben? Válasz
caseyjones Hozzászólás ideje: 2018. Július 27. Hozzászólás ideje: 2018. Július 27. 17 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mara Jade Luke csaja volt a legends-ben igaz? Akkor mi a búbánatot keresne a IX-ben? Igen. De nem zárnám ki, hogy - amennyiben bekerülne a Kánonba - átírnák kicsit a sztoriját. (De amúgy attól még szerepelhet az ep. IX-ban, mert Luke csaja volt.) Valahogyan biztosan be tudnák építeni őt a filmbe, de ennek igazán úgy lenne értelme, ahogy Zahn is fogalmazott: ne csak egy fan service legyen, hanem legyen valami komolyabb szerepe is. Őszintén, én erre nem sok esélyt látok, de álmodozni csak szabad. Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2018. Július 27. Hozzászólás ideje: 2018. Július 27. Azért a magyar ign amikor elindult még nem tünt ekkora szennylapnak. Szépen lassan eljutottak oda hogy ők lettek a filmes és a játék világ Blikkje. 1 1 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Július 27. Hozzászólás ideje: 2018. Július 27. Állítólag Carrie Fisher is visszatér. A TFA fel nem használt jeleneteit hasznosítják újra. https://www.indiewire.com/2018/07/star-wars-episode-ix-carrie-fisher-mark-hamill-return-1201988668/ Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Július 27. Hozzászólás ideje: 2018. Július 27. Pont most olvastam én is. Luke, és Lando és még Leia is. Első kettőnek baromira örülök, utóbbira pedig rettenetesen kíváncsi vagyok, hogy fogják megoldani. Baromira. Csak legyen jó. Milyen durva, hogy jóval a halála utána még így szerepelhet egy filmben. Bár gondolom nem lesz túl hosszú szerep. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 27. (szerkesztve) Ez most hogy??? Erre én is baromi kíváncsi leszek, már ha igaz persze. SZERK: ok, ez hivatalos bejelentés a Disney-től. "The ninth film in the original “Star Wars” series and the third in the newest trilogy — the currently-untitled “Star Wars: Episode XI” — is set to begin filming at London’s Pinewood Studios on August 1, 2018, Walt Disney Pictures has announced. “Star Wars: The Force Awakens” filmmaker J.J. Abrams is returning to direct what has been billed as the final installment of the Skywalker saga. Abrams co-wrote the screenplay with Chris Terrio. Returning cast members include Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Domhnall Gleeson, Kelly Marie Tran, Joonas Suotamo, and Billie Lourd. Veteran “Star Wars” stars Mark Hamill, Anthony Daniels, and Billy Dee Williams (who will reprise his role as Lando Calrissian for the first time in this new trilogy) are also set for the film. ..... The official press release also makes clear one big question as to further casting: who will play Leia Organa after the death of original star Carrie Fisher? The answer is Fisher herself. “The role of Leia Organa will once again be played by Carrie Fisher, using previously unreleased footage shot for ‘Star Wars: The Force Awakens,'” the release notes. “We desperately loved Carrie Fisher,” said Abrams in an official statement. “Finding a truly satisfying conclusion to the Skywalker saga without her eluded us. We were never going to recast, or use a CG character. With the support and blessing from her daughter, Billie, we have found a way to honor Carrie’s legacy and role as Leia in ‘Episode IX’ by using unseen footage we shot together in ‘Episode VII.’” Szerkesztve: 2018. Július 27. - Ody Mandrell 2 Válasz
RacerX Hozzászólás ideje: 2018. Július 27. Hozzászólás ideje: 2018. Július 27. Anno mondtam én is ezt a lehetőséget. Lehet akár egy flashback is. 1 Válasz
kudar Hozzászólás ideje: 2018. Július 27. Hozzászólás ideje: 2018. Július 27. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez most hogy??? Erre én is baromi kíváncsi leszek, már ha igaz persze. Megjelenhet Luke mellett mint erőszellem esetleg a végén? 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 27. Vagy megint feltűnne a Yavini bázison? Volt egy ilyen hír, hogy azt építik újjá. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2018. Július 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2018. Július 27. Naomi Ackie és Richard E. Grant a bejelentett új színészek. A listából kitűnik, hogy visszatér Maz és Rose is! 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.