Dzséjt Hozzászólás ideje: Tegnap 14:13 Hozzászólás ideje: Tegnap 14:13 (szerkesztve) Én biztos nemm, ha csak addig be nem fejezem az első évad újranézését. Még van hátra pár rész, addig meg nem akarok belevágni a második szezonba. Bár eleve így is terveztem, hogy nem nézem éjjel, csak következő este. Ez az a sorozat, amit jobb sokkal éberebben nézni. De lehet, hogy most az első évad miatt lesz egy napos csúszás nálam. Szerkesztve: Tegnap 14:15 - Dzséjt Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 14:15 Hozzászólás ideje: Tegnap 14:15 Akkor húzz bele, van még pár órád. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Tegnap 14:16 Hozzászólás ideje: Tegnap 14:16 Éppen most , Ody Mandrell írta: Akkor húzz bele, van még pár órád. Addiig te megcsiálod a 3D beállításokat és végigviszed a renderelést? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Tegnap 14:28 Hozzászólás ideje: Tegnap 14:28 Hány órakor fognak felkerülni a második évad első részei a Disney+-ra? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 14:43 Hozzászólás ideje: Tegnap 14:43 26 perccel korábban, Dzséjt írta: Addiig te megcsiálod a 3D beállításokat és végigviszed a renderelést? Persze. 14 perccel korábban, Iqvi írta: Hány órakor fognak felkerülni a második évad első részei a Disney+-ra? Hajnali háromkor. Válasz
Rixon Hozzászólás ideje: Tegnap 15:11 Hozzászólás ideje: Tegnap 15:11 3 órával ezelőtt, Yoda József írta: Spoiler elrejtése Benjamin Bratt volt a pletyka, a képek alapján jó sminkkel megoldható szerintem, hogy hasonlítson Spoiler elrejtése Megerősítem, hogy ő alakítja. Az elején fura volt, de én speciel hamar megszoktam, jól hozta a karaktert. 1 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Tegnap 15:14 Hozzászólás ideje: Tegnap 15:14 @Rixon gondolom Te is láttad az egész évadot. Még egyszer megnéztem az évadzárót, teljesen készen állok a folytatásra. Válasz
Rixon Hozzászólás ideje: Tegnap 15:18 Hozzászólás ideje: Tegnap 15:18 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: @Rixon gondolom Te is láttad az egész évadot. Még egyszer megnéztem az évadzárót, teljesen készen állok a folytatásra. Láttam igen, GS-re írtam róla kritikát, ha valakit érdekel: https://www.gsplus.hu/kritika/hogyan-dontsunk-meg-egy-totalis-diktaturat-andor-2-evad-kritika-364951.html Természetesen ettől függetlenül epizódkibeszélőkkel is jelentkezem majd a szokott módon, illetve Andor Acsarkodót is tervezünk, csak még ki kell majd logisztikázni, hogy hogy tudjuk megoldani. Spoiler Egyébként Bail az első 3 részben még nem szerepel, egy kicsit még várni kell a megköpködésére 1 2 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 20 órával korábban Hozzászólás ideje: 20 órával korábban Egy nagy hajrával bedaráltam az utolsó öt részt, ami még hátravolt. Hajnali 1, az új évad még sehol, így még a veszély sem fenyegetett, hogy rányomok a kövi részre. Az egészben az a legjobb, hogy alapvetően csak a Narkina-szálat akartam letudni, aztán holnap a maradék két részt, és végül jöhetett volna a második évad a kövi napon. De ez a sorozat úgy be tudja rántani az embert, hogy minden szívbaj nélkül lép tovább a következő részre. És ezek csak olyan részek, amiket már ismerek, mi lesz itt, ha jönnek a vadonat újak? Bár felmerült bennem, hogy majd napi egy epizódot nézek meg, de sajnos én ehhez gyenge vagyok. Be fogok hódolni a Sötét Oldalnak, és berántok minden elérhető részt egyszerre. Ezért is jó, hogy még nem elérhetőek az új részek, így legalább nyugodt szívvel kapcsoltam le a tévét és még aludni is aludhatok ma. #Hűdek*rváravárommárafolytatás!!! 2 Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 12 órával korábban Hozzászólás ideje: 12 órával korábban Hosszú lesz a munkanap Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 11 órával korábban Hozzászólás ideje: 11 órával korábban Én hamarosan kezdem az első résszel. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 11 órával korábban Hozzászólás ideje: 11 órával korábban Közben RT-n már 99 3 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 9 órával korábban Hozzászólás ideje: 9 órával korábban (szerkesztve) Megnéztem az első részt. Le se tagadhatná, hogy Andor. Még több beszéd, még kevesebb akció. Abszolút nem darálós szint amúgy, a legnagyobb részét jól meg kell rágni. Meg is nézem még egyszer az elsőt, hogy letisztuljon. Szerkesztve: 9 órával korábban - Ody Mandrell Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 5 órával korábban Hozzászólás ideje: 5 órával korábban A második rész után az ugrott be, hogy már most sajnálom a youtube-os megtekintővideók készítőit. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Hozzászólás ideje: 2 órával korábban (szerkesztve) Az első három rész után. Azt tudom mondani, hogy az alkotók még bátrabbak voltak, mint az első évad esetében. Rengeteg helyen szakítottak az SW toposzokkal, olyan dolgokat láthattunk amiket még SW-ben soha. Ezt nevezem én univerzum bővítésnek, és mindezt úgy, hogy már a harmadik részben elmorzsoltam egy-két könnycseppet. Bravó! @csoli1138, @Darth Sky, @Dzséjt máris kijöttek a guide-ok. Majd tartsátok észben, ha még számíthatok a segítségetekre. Szerkesztve: 2 órával korábban - Ody Mandrell 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Természetesen, hamarosan hozom a képeket! 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Igyekszem nem elflejteni, és ahogy írok egyesével az epizódokról, megírom a sztoriösszefoglalót is. 1 Válasz
Frenkie Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Hozzászólás ideje: 2 órával korábban Aki már látta az első 3 részt leírná hogy összesen hány percesek? Stáblista nélkül. Holnap fogom tudni megnézni őket, de úgy kell szerveznem a progjramjaimat hogy beleférjen a 3 rész. Válasz
Yoda József Hozzászólás ideje: 1 órával korábban Hozzászólás ideje: 1 órával korábban Hát néhol letettem a hajam, milyen intrikák mennek már itt rögtön az első 3 részben 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: 1 órával korábban Hozzászólás ideje: 1 órával korábban Majd csak holnap kezdem el, még van 2 rész az 1. évadból. (Meg emésztem az új last of us részt is) Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 44 perccel korábban Hozzászólás ideje: 44 perccel korábban 1 órával korábban, Frenkie írta: Aki már látta az első 3 részt leírná hogy összesen hány percesek? Stáblista nélkül. Holnap fogom tudni megnézni őket, de úgy kell szerveznem a progjramjaimat hogy beleférjen a 3 rész. 2025. 04. 09. - 17:37, Ody Mandrell írta: 1. sztori - 147 perc 2. sztori - 162 perc 3. sztori - 149 perc 4. sztori - 136 perc Ha levesszük a stáblistát akkor az első három rész olyan 135 perc körüli. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.