Ugrás a kommentre

1x11 - Bibo


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

11. rész - Bibo / Bibo

 

epguidere111.jpg

 

Írta: Paul Giacoppo

Rendezte: Bosco Ng

 

Helyszín: Castilon

 

Szereplők:

Kazuda Xiono - Christopher Sean

Neeku Vozo - Josh Brener

Jarek Yeager - Scott Lawrence

Tam Ryvora - Suzie McGrath

Synara San - Nazneen Contractor

Bibo - Bob Bergen

Poe Dameron - Oscar Isaac  

Imanuel Doza kapitány - Jason Hightower

Torra Doza - Myrna Velasco

Hype Fazon - Donald Faison

Freya Fenris - Mary Elizabeth McGlynn

Griff Halloran - Stephen Stanton

Kragan Gorr - Gary Anthony Williams

Eila - Nikki SooHoo

Kel - Antony Del Rio

Chi'parr - Frank Welker

Vilpac - Frank Welker

Jace Rucklin - Elijah Wood

Egdir - Dee Bradley Baker

Jooks - Mary Elizabeth McGlynn

Vic - Gary Anthony Williams

Glem - Dee Bradley Baker

Grevel - Dee Bradley Baker

Garma – Greg Proops

Al - Jonathan Lipow

Bo Keevil - Dave Filoni

Opeepit - ???

CB-23 

BB-8

R1-J5 "Bucket"

 

Történet

Neeku és Kaz egy apró kis teremtményre lelnek a Synara által a mélyből felhozott roncsok között. Neeku meg akarja tartani házi állatnak, jóllehet senki sem örül ennek. Mindeközben valami más is a Colossus felé tart.

 

Érdekességek

- Az óceánból kimentett Z-95-ös roncs a Galaxis egyik legrégebbi hajódizájnja. A Star Wars: A klónok háborújában (ami 50 évvel játszódik az Ellenállás előtt), láthatunk Z-95-ösöket akcióban az Umbara felett. A gép dizájnja az eredeti X-szárnyú vadász egy korai koncepcióján és modelljén alapszik.
- A Z-95-ös első feltűnése az 1979-es Han Solo hadjárata című regényben volt.
- Bár az epizód végső változatában nem mondják, Synara a castilioni Karavian-árokban találta a Z-95-öst.
- Bibo hangját Bob Bergen adta, aki számos alkalommal játszotta Luke Skywalkert, olyan klasszikus LucasArts-féle videojátékokban, mint a Masters of Teräs Käsi, a Rogue Squadron, az X-Wing Alliance, a Force Commander, a Jedi Knight II: Jedi Outcast, a Galactic Battlegrounds és egyebekben.
- Neeku említést tesz a régi moggolvee állatkájáról. Bár azt mondja, hogy Bibo hasonlít egy moggolvee-re, a moggolvee egy új fajta lény, amelyet korábban még nem láthattunk.
- Az epizódban visszatér Kel és Eila, akiket utoljára 1x05 Children from Tehar című részben láthattunk. Mindkét epizódot Paul Giacoppo írta. Amellett, hogy animációs író olyan műsorokban, mint a Bosszúállók újra együtt, a Pókember elképesztő kalandjai, a Villámmacskák és Generátor Rex, Giacoppo az ILM vizuális effekt művésze is, olyan projektekben részt véve, mint a Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet, a Tűzgyűrű, a Rango és a Star Wars I, II és III. epizódjai.
- A madárszerű lények a speagullok. Akárcsak Bibo fajának, a rokknának, nekik is sárga szemeik vannak. Dizájn-beli döntés volt, hogy a Castilon állatainak extra pár szemei legyenek, ami utalás a kettős holdra is.
- A történet egy pontján, az egyik szereplő megjegyzést tett volna Bibo szagára, úgy írva le, hogy olyan, mint egy duriak, ami ínyencség. Ez utalás a durian gyümölcsre, az átható szagú, ám ízletes dinnyére, ami Délkelet-Ázsiában honos.
- Minden látványelem, ami a felnőtt rokkán látható, megfigyelhető a gyerek Bibón is, ám az olyan részletek, mint a pikkelyes külső vagy a nem teljesen kifejlett fogak arra utalnak, hogy Bibo még ebihal korban van.
- A csónak, amivel Synara és Kaz kimennek, egyike azoknak, amelyeket a Kolosszus roncsvadász csapatai használnak.
- Egy új fajt is megalkottak a sorozathoz, méghozzá azt a zöld idegent a piros űrruhában, akinek nincs szája. Általában úgy látható a sorozat háttérszereplői között, aki igen kétségbeesetten nézi az ételeket és italokat, mivel képtelen rá, hogy egyen vagy igyon. A csövek és tartályok segítségével jut táplálékhoz, amelyek a ruhájának részei. Ebben az epizódban akkor látható, amikor jelez néhány kolosszusi lakónak, hogy meneküljenek a rokka elől, amikor az megtámadja a piacteret.

 

Concept Art galéria

 

1.jpg

Rokkna koncepció rajz

 

2.jpg

Bibo karakter illusztrációja

 

3.jpg

A roncskutató hajó

 

4.jpg

A Rokkna illusztrációja

 

5.jpg

Áramkör panel

 

6.jpg

Riasztó panel

 

7.jpg

A Z-95 csillagvadász roncsa

 

8.jpg

A Fireball

 

9.jpg

Biztonsági droid

 

10.jpg

Tároló rekesz

 

 

Pár kitétel.

 

1. A letöltéssel kapcsolatban itt, a felirattal kapcsolatban pedig itt találsz információt. Ezt a topikot ne ezekre használd.

2. Amennyire az lehetséges próbálj meg az adott rész keretei között maradni.

3. A történet elemeit ne rakd spoiler gomb mögé. Itt az epizód konkrét történéseit tárgyaljuk ki.

4. Csak akkor szólj hozzá a témához, ha már láttad az aktuális részt.

5. Tartsd be a fórumszabályzatban leírtakat.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Szóraloztató rész volt annyi szent.Neeku hozta a formáját, a kis lény is aranyos volt, a régi Clone Wars-os vadászgépért pedig plusz pont jár. Összességében egy vicces rész volt, kikapcsolódásnak megfelel, viszont a komolyabb dolgok ezutánn jönnek még csak.:)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Egyetértek az előttem szólóval, kellemes kis felvezető rész volt. 

 

Neeko megmutatta a leggyerekesebb arcát, de hát ezért szeretjük (vagy nem, igaz Dzséjt? :D. Azon jót nevettem amikor a végén felfalta a gorgot. :lol: 

Synara kezdi megszeretni a platformot annak ellenére, hogy faggatta Kazt. Ez tisztán látszik.

Ami érdekesség volt a részben, hogy a Fireball végre nem robbant le pár perc után, és végre Kaz először repült az ászokkal. Egyből meg is mentette Griff Halloran életét. Szerintem ezzel igen sok jó pontokat szerzett.

Maga az alapszitu kedves volt. Bibo jó nagyra fog nőni. :D Eila viszont honnan érezte meg Bibo anyja érkezését? Álmai voltak erről a támadásról. Nem tán Erőérzékeny a lány? Tudjuk még ki álmodott mindig ilyen rosszakat.

 

Kezdésnek könnyed kis részt kaptunk, de valahol el kell kezdeni. :) 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Jobb rész lett, mint vártam. A koncepció, hogy Neeku és egy friss állatkája kerül a középpontba, már levitte az elvárásomat, ehhez képest egész jól sült el. Persze a Neekus részek java idegesített, de a Kaz és Synara vonal tetszett, és az is, hogy végül még egy benga nagy dög is belépett, meg Eiláról is kiderült, hogy ha nem is tudatosan, de képes használni az Erőt. Hogy ezért üldözte őket az Első Rend, azt egyelőre nem hiszem, mert eddig semmi sem mutatta, hogy az Első Rend affinitást mutatna az Erőérzékenyek üldöztetésére, és kétlem, hogy egyetlen gyerek miatt irtottak volna ki egy egész falút. Sokkal valószínűbb, hogy a tehariak vagy egy fegyvertesztnek estek áldozatul, mint Rose népe, vagy szemtanúi voltak valaminek, aminek nem lett volna szabad, mint a geonosis lakossága.

Tettszik, hogy Synara már kezdi elhanyagolni a kalózosdit (mert az tuti, hogy nem a kémkedéssel van elfoglalva :lol: ), egyre jobban hozzászokik a colossusi életéhez. Felteszem ennek egyik oka, hogy van stabil fedél a feje fölött, állandó keresete, meg is becsülik, láthatóan olyat is csinálhat, ami az ínyére van, és nincs non-stop életveszélyben. Pacsi a Z-95-ösért és a klón háborúk megemlítéséért. Ezek alapján volt egy masszív csata a Castilonon, ami újfent megerősíti, hogy a bolygó katonai szempontból értékes, ha már a Köztársaság és a Konföderáció is marakodott rajta ötvenegynéhány évvel ezelőtt. Hm... ha belegondolok, hogy olyanok álltak ama roncs körül, akiknek még a szülei is gyerekek lehettek, amikor lezuhant. Szépen repül az idő.

És végre a Fireball sem lett tűzgolyó, sőt Kaz beállt repülni. Na, itt tényleg elemében volt, az Ászokkal kötelékezhetett, sőt egy picit még a vezéregér szerepét is átvette. Apropó, lassan tényleg kiírhatná a homlokára, hogy az "Ellenállás kéme vagyok", mert nagyjából már mindenki sejti, legalább azt, hogy az Ellenállással van. Doza kapitány már rég figyeli, Torra is tudja, hogy az új Köztársaság pilótája, most már Synara előtt is lelepleződött, Tam is eléggé gyanít valamit. Ráadásul látványosan béna a hazudozásban (is), szóval sokáig már nem is tudná fenntartani az álcáját. Pláne így, hogy valószínűleg a mostani repülésével még inkább a figyelem középpontjába kerül.

21 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Remélem megemlítik majd az érdekességekben. Arra is kíváncsi lennék, hogy minden tehari Erőérzékeny volt-e? 

A testvérek alapján kétlem, hogy minden tehari olyan magas midi-chlorian szinttel bírjon, hogy használni is tudná az Erőt. Eila is csak álmaiban látja a jövőt, vagyis nem tudatosan használja, bár lehet, hogy ő már képes lenne némi képzés után. Kel viszont a szavai alapján egyáltalán nincs még a húga szintjén sem, pedig rokonok. Ez alapján már biztos, hogy nem volt minden tehari fogékony az Erő irányítására.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Tetszett a rész, ami azért is érdekes, mert már felvoltam a legrosszabbra is készülve - lévén Neeku és egy kis szörnyetegecske a főszereplője a résznek, így az évad mélypontjának, egy pocsék résznek gondoltam. Szerencsére tévedtem. :D Holnap kifejtem a részt, bár annyira sokat tényleg nem lehet írni róla. De megpróbálom. ;)

Szerkesztve: - Bence1997
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Amikor behozták a nagy lényt, már sejthető volt, mire megy ki a játék. :) Tamet kicsit okosabbnak hittem, mint hogy kajának higgye Bibót, de ennyi baj legyen. Neeku szélsőséges reakciói és hangulatingadozásai néha már-már ijesztőek. Tudom, hogy ő az ügyeletes fő humorfaktor a kicsiknek, de szerintem szellemi problémái lehetnek szegénynek. :( Bár a viselkedése alapján Kazről se gondolnám, hogy 20 éves. Ezeket betudom a célközönség igényeinek. Kíváncsi vagyok, Kaz akar-e valamit Synarától, vagy csak nekem tűnt úgy. A kritikus pillanatban Synara szerintem a Kolosszust választja a kalózok helyett. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

3 perccel korábban, Darth Sky írta:

Neeku szélsőséges reakciói és hangulatingadozásai néha már-már ijesztőek. Tudom, hogy ő az ügyeletes fő humorfaktor a kicsiknek, de szerintem szellemi problémái lehetnek szegénynek. :(

Én is erre gondoltam. Kicsit túllőttek a célon vele. Messze itt volt a legidiótább eddig. 

3 perccel korábban, Darth Sky írta:

Kíváncsi vagyok, Kaz akar-e valamit Synarától, vagy csak nekem tűnt úgy.

Kaz minden jó csajra rárepül, mert szerintem Tora iránt se közömbös. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Neeku egyértelműen elmebajos, komoly pszichológiai problémái vannak. Kaz csak kicsit hiperaktív. :) Amúgy szerintem sem közömbös neki Synara és Tora, de egyelőre úgy tűnik, Synara jobban bejön neki. Mondjuk lehet, hogy azért, mert őt könnyebb megközelíteni, mint a toronyban élő másik leányzót.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Elég nehezen induló rész volt, az a hosszas smacizós jelenet az elején nálam elég erős volt, és nem a jó értelemben. Neeku engem kifejezetten idegesít, mert nemcsak bugyuta, gyerekes és felelőtlen, de nagyon ki is lóg a közegből. Persze érdemi szerelői munka közben ritkán látjuk a szerelőket, de kötve hiszem, hogy akkora tech zseni lenne, hogy megérje alkalmazni. Jar Jar legalább száműzve lett, szánták még a gunganek is, és még ha komoly pozíciókba is került utána, látványos volt, hogy azért tisztában vannak a sületlenségével, ennek megfelelően is kezelik. Főképp az Ep.1-ben látványos ez, de ott látványos aak a baromságai is, így ez szinkronban van.

Neeku kapcsán viszont mintha senkit nem érdekelne, hogy milyen. És itt nem azzal van a gond, hogy szeleburdi vagy teljesen hangulatember, hanem konkrétan életveszélyes. Korábban Kazt is kis híján megölette, most is simán hagyta volna odaveszni a platformot, mert megtetszett neki egy pár órával korábban megismert "cuki kisállat". Még a melóját is otthagyta volna, hogy megtarthassa, a többiek munkáját hátráltatta vele, miközben igazából nem is csináltak egymással semmit. Egy 4 éves gyerektől elnézhető egy ilyen viselkedés, hogy mindent feláldoz azért, mert a kiscica cuki, de itt azért ez messze nem kerek.

 

A kisállat kapcsán még annyit, hogy Tam is igen ostoba volt, hogy kajának nézte... Biztos az a nagy fenevad annyira feni a fogát egy ilyen kis nyeszlett halacskára, hogy átússza érte az óceánt, megtámadjon egy ilyen platformot stb.. Neekunak mondjuk a végére leesett a dolog, de nem kapkodták el a felismerést. :D Szerencsére viszont e mellé a szerintem nem épp ütős főszál mellé is befértek olyan ínyencségek, amik megmentették a részt.

 

Tetszett, hogy újra lementek a "pinyóba", illetve, hogy láthattuk újra a gyerkőcöket. Ez fontos, mert így mutatja magát tényleg élőnek és konzisztensnek a platform. Nem arról van szó, hogy feltűnik 1-1 mellékszereplő, aztán pár rész múlva mintha nem is lettek volna. Látszik, hogy a megismert történéseknek következményeik vannak, akkor is, ha nem kell épp hatalmas dolgokra gondolni. Ugyanez igaz Synara-ra is, ahol szerencsére azt sem felejtették el, hogy azért a kalózok cseszegessék egy kicsit, hogy mégis mit csinál ő ott lent, halad-e a szabotázs szervezésével és kémkedéssel.

A csajszi pedig egyértelműen úgy tűnik, hogy Erőérzékeny, ami szintén nagyon szép motívum. Jól mutatja, hogy tényleg sokan vannak a galaxisban, hiszen a filmekben, sorozatokban is bele-bele lehet futni belőlük akár véletlenül is párba. Nem tudom lesz-e jelentősége később, szerintem amúgy igen, de ha nem, akkor is egy jó elem. Synara sorsára meg kíváncsi leszek, de nagyon valószínű, hogy a végén a Kolosszus mellett fogja letenni a voksát. Ez nem lenne egy túl eredeti megoldás, bár az eddigiek alapján meg csalódás lenne, ha nem így történne. Majd meglátjuk.

 

Kaz szépet ment az ászokkal, a Tűzgolyót pont összedrótozták addig. Most már kaphatna kicsit több szerepet is a platformon, mint pilóta. A hajója is készen áll, és talán nem is olyan rossz, mint anno tűnt. Nem tudom annak lesz-e folytatása, hogy végül is megmentette az ex-birodalmi csókát. Látom, amúgy Hype a vezér az ászoknál, de azért megfogadta Kaz és a többiek tanácsát. Mindenesetre a srác megint megragadta az öreg Doza figyelmét.

Halkan tenném hozzá, hogy remekül mutatja az Ellenállás "bölcsességét", hogy Kaz személyében olyasvalakit küldtek kémkedni, aki ezalatt a rövid idő alatt is lebukott az ER és a kalózok előtt. Kaz nem épp feltűnésmentes hazudozásaitól eltekintve, nagy ötlet vadidegeneket megmenteni és levinni a platformra. Meg a beépített emberrel menni akciózni egy ER-i űrállomásra... Nem azért mondom, de mindkét akciót Poe vezette. Az egy dolog, hogy Kaz milyen amatőr, ha alibit kell találni. De ugye Yeager eleve tudja mi a szitu, Tam és Doza gyanakszik, Synara számára már egyértelmű kell legyen a szitu, ha pedig a kalózok tudják mi van, akkor az ER biztosan. Azt hiszem nagy dolgok közelednek.

 

Amúgy ez a Kaz gyerek jól ellenne Lando mellett is. Bár a droidokat egyelőre még megkíméli. Viszont egyébként jó pilóta módjára amolyan a "legyet is röptében" mentalitással röppen rá a csajokra. :D Ezzel amúgy lehetne mit kezdeni. Torrát nem "szennyezném" be, benne pozitív szereplőként érzek kraftot. Synara viszont bedobhatná a bájait, hogy leleplezze a srácot, az illene minden karakterhez, és a sztorinak is jót tehetne.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

29 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Pedig az. :D

Jó, hát nyilván ilyen háttérinfókat fognak róla mondani, mert csak így van értelme a karakterének. De őszintén szólva, ezt én a képernyőn szeretném látni, élesben, a sztoriban. Magyarázhatná Natalie Portman és Lucas, hogy az Ep.2-ben Anakin egy szenvedélyes jólelkű srác, aki megmutatja mennyire jó szerető, mennyire jó ember, akivel szívesen élne az ember, akibe rögtön bele lehet szeretni, ha közben a filmvásznon látott Anakin meg hát olyan, amilyen. :D 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Azért lehetne ezt érzékletesen átadni anélkül is, hogy unalmas vagy bugyuta legyen. Valahogy pl. a MCU-ban tökéletesen át tudták adni, hogy Stark vagy Banner mekkora zseni tudósok. Azokban a filmekben is, ahol nem voltak egyértelmű főszereplők. De ha már SW, az Ep.1-ben Anakinról megtudtuk, hogy egymaga épített egy fogatot és egy protokolldroidok, mindenféle roncsból. Sabine-ról is átjött a Rebels-ben mennyire ért a technikához, és nem kellett hozzá 20 percig azt néznünk, hogy szerel valamit. Ez csak akarat kérdése. ;)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Még lehet ilyen cselekedete is, még csak most indult a sorozat. Bár ebben a részben tényleg borzasztó debil volt néhol. Persze nézhetjük a jó oldalát: ilyen tisztaszívű, rosszindulatoktól mentes karakter talán még nem is volt az SW-ben. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Az rendben van, hogy tiszta szívű és rosszindulatoktól mentes, de muszáj volt debillé is tenni? Most komolyan szükségünk volt egy véleményem szerint Jar Jarnál is szánalmasabb karakterre?

Amitől én most kifejezetten tartok, az a Hosnian utáni időszak. El sem tudom képzelni, hogy egy ilyen agyalágyult hogy fog beleilleni a Hosnian-kataklizma utáni időszakba. Neeku nem érti meg a körülötte lévő veszély és fenyegetés súlyát, sőt, az első rész alapján még egyszerű mondatokat sem. Egy olyan teremtménynek, akinek a pár órája begyűjtött kisállata fontosabb, mint egy egész platform több száz fős lakossága (ami abszolút nem a jó szívűségéből, hanem abból jön, hogy ez a csávó elmebeteg), távoli bolygók felrobbanása, a Köztársaság összeomlása és az Első Rend hatalomra törése semmit sem jelent, mert nem éri fel ésszel. És az eddigiek alapján még félő, hogy valami illetlent is sikerül mondania vagy tennie, meg törve a drámát, vagy még rosszabb: ártatlannak tűnő hülyeségeivel életveszélybe sodorja a társait.

Remélem, Neekun is fejlesztenek majd, és nem marad meg ennek a figurának. Talán az Első Rend közvetlen fenyegetése, néhány felé kilőtt lézersugár és felvilágosító lehordás után megjön annyira az esze, hogy ne legyen non-stop idegesítő. Mert amúgy szerintem ez is gond: a társai nem merik leüvölteni a fejét a hülyeségei után. Akármikor ráförmednek jogosan, Neeku tesz valamit, amitől a hülyeségei elszenvedői kezdik sz*rul érezni magukat. Az első részben látványosan durcás lesz, itt meg a felmondásával fenyegetőzik - és ez már nem tiszta szív és jóindulat, ez egy hisztis, akaratos gyerek szemét manipulációja. Yeager elmondta, mi lesz, ha nem fékezi meg a kis állatkáját. Neeku képtelen volt rá, és ezután, amikor az előre bejelentett bünti jött volna, még ő fenyegetőzik? Yeagernek azt kellett volna mondania, hogy "oké fiam, csá". Kíváncsi lettem volna, Neeku mit lép erre.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Szerintem ennyire nem drámai a helyzet, mert azért voltak jó pillanatai is. Pl. a Tehar epizódban nagyon szimpatikus volt. 

Azzal viszont egyetértek, hogy amint beindul a dráma ennek a fajta hülyéskedésnek el kell tűnni.

 

Szerk: Közben teljessé vált a guide is. 

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Abban valóban szimpi volt, de jó lenne, ha több lenne az ilyen epizód, mint az olyan, amiben idegesítően unszimpatikus. Hátha később megfordul ebbe az irányba az arány. Vagy lelövik, nekem az is jó. :evil:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Na én most néztem meg. Nekem eddig Neekuval semmi komolyabb bajom nem volt. A TCW-s Jar Jarhoz képest inkább felüdülés volt. De ebben a részben tényleg túlzásba vitték. És igen az a jelenet az elején amikor hosszan puszilgatja a kis lényt... jaj. A nagy szörny viszont remek volt, meg a gyerekek újboli behozása az alsó szinten is jó húzás volt. De eddig tényleg a legrosszabb rész az évadban.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Gyorsan öblítsd le a folytatásokkal, azok jobbak lettek. :D 

 

Egyébként Neekut kifejezetten kedveltem eddig, de ebben a részben mindent alulmúl.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 1 hónappal később...
2019. 01. 15. - 12:34, Darth Sky írta:

Tamet kicsit okosabbnak hittem, mint hogy kajának higgye Bibót, de ennyi baj legyen.

 

2019. 01. 31. - 21:10, Bomarr írta:

Na én most néztem meg. Nekem eddig Neekuval semmi komolyabb bajom nem volt. A TCW-s Jar Jarhoz képest inkább felüdülés volt. De ebben a részben tényleg túlzásba vitték. És igen az a jelenet az elején amikor hosszan puszilgatja a kis lényt... jaj. A nagy szörny viszont remek volt, meg a gyerekek újboli behozása az alsó szinten is jó húzás volt. De eddig tényleg a legrosszabb rész az évadban.

 

2019. 01. 15. - 18:27, pb69 írta:

A kisállat kapcsán még annyit, hogy Tam is igen ostoba volt, hogy kajának nézte... Biztos az a nagy fenevad annyira feni a fogát egy ilyen kis nyeszlett halacskára, hogy átússza érte az óceánt, megtámadjon egy ilyen platformot stb.. Neekunak mondjuk a végére leesett a dolog, de nem kapkodták el a felismerést

 

Sajnos ez egy végtelenül ostoba epizód volt. Ennél már csak jobb jöhet!

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Most jöttem rá, hogy igazából ez az egy rész az, amelyik 100% -ban filler. Van ezen kívül 1-2 másik rész is, de itt konkrétan nem emlékszem, hogy a fősztorihoz hozzátett volna valamit

Spoiler

Bibo és mamája fel se bukkantak később, csak egyszer láttuk azt, hogy Bibo mama nézi Synara mentőkabinját elsuhanni. Pedig a fináléra betippeltem őket. Nem hinném, hogy már visszatérnénk Castilonra, de ezt még nem jelenteném ki teljesen. Kitudja, hogy mit rejt magában a tenger? :D

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

10 órával ezelőtt, Donát írta:

Sajnos ez egy végtelenül ostoba epizód volt. Ennél már csak jobb jöhet!

Hogy mondhatsz ilyet? Ez a rész a végtelen segítőkészség és jóindulatot hivatott prezentálni, ami sajnos kihalóban van a mai világból. :P 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Hogy mondhatsz ilyet? Ez a rész a végtelen segítőkészség és jóindulatot hivatott prezentálni, ami sajnos kihalóban van a mai világból. :P 

Engem Neeku karaktere nem mérgelt fel, tehát a jóindulat és segítőkészség nálam piros pont és tényleg jelen volt. Csak azon háborgok, hogy a) vagy ennyire a gyerekeknek készül b) vagy ennyire hülyére veszi a nézőit a sorozat, hogy azt akarják beadni a nézőknek, hogy egy óriás ragadozó azért szel át mérföldeket a vízen, hogy megkajáljon egy ilyen kis vackot, mint Bibo. Teljesen irreális következtetés, így az egész epizód kap egy ostoba gellert. :( 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.