Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 10. Hú de ismerős... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 11. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 11. A Karib-tenger kalózai: A holtak kincse Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 11. Telitalálat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Mestal Hozzászólás ideje: 2019. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 11. 2019. 05. 16. - 16:58, Donát írta: Grönholm módszer - vagy az eredeti, spanyol nevén, El Método lett volna a helyes megfejtés. Az egyik kedvenc filmem... 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. December 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 11. 4 perccel korábban, Mestal írta: Az egyik kedvenc filmem... Végre valaki, aki meg tudta volna fejteni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 19. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Tomb Raider. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Az biza. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Sky Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 20. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. December 21. Utólag Alicia miatt plusz egy értékelés a gif-nek. Az esti értékelés után rögrön rájöttem hogy emerre a bigyóra jobb lett volna böknöm de nem akartam már a minősítésen variálni. Végül is annyira nem nagy cucc hogy úgy alakult mert viccesnek is tartom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. 7 perccel korábban, Rog írta: Spoiler Interstellar? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. Nem. Amúgy nem lett volna fontos a kommentemet idézni elvégre pont alá írtad a tippet. Meg a szpojler is mellőzhető lett volna. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. Utolsó cserkész. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. Pontosabban: Az utolsó cserkész. De attól még elfogadható a megfejtés. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 15. 6 órával ezelőtt, Rog írta: Nem. Amúgy nem lett volna fontos a kommentemet idézni elvégre pont alá írtad a tippet. Meg a szpojler is mellőzhető lett volna. Hagytam lehetőséget másnak is, mert engem pl. eléggé zavar amikor van ilyen kvíz vagy hogy ismerd fel melyik színész van a képen aztán a kommentre rá pár perc múlva ott virít a megfejtés, így már esélyem sincs találgatni. És mivel spoilert használtam, azért vagy idézve, hogy egyértelmű legyen mivel kapcsolatban van a spoiler 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 16. 14 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Hagytam lehetőséget másnak is, mert engem pl. eléggé zavar amikor van ilyen kvíz vagy hogy ismerd fel melyik színész van a képen aztán a kommentre rá pár perc múlva ott virít a megfejtés, így már esélyem sincs találgatni. Ez egy ilyen játék. Van hogy hamar jön a helyes megfejtés van hogy nem. Gondolom minden játszani akaró megnézi azt ami a szpojlerben van hogy tudja hogy mi van benne. Ennél fogva szerintem felesleges a megfejtést vagy a tippet elrejteni. 14 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: És mivel spoilert használtam, azért vagy idézve, hogy egyértelmű legyen mivel kapcsolatban van a spoiler Ez esetben mégis felesleges volt idézni mert más megfejteni való híján egyértelmű hogy mire vonatkozik a következő komment. Akkor már lehetne idézni ha több megfejteni való lenne itt. De abban az esetben az idézés helyett a megemlítés (@felhasználónév) szerintem jobb megoldás lenne. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 16. 19 perccel korábban, Rog írta: Ez egy ilyen játék. Van hogy hamar jön a helyes megfejtés van hogy nem. Gondolom minden játszani akaró megnézi azt ami a szpojlerben van hogy tudja hogy mi van benne. Ennél fogva szerintem felesleges a megfejtést vagy a tippet elrejteni. Hát én nem szoktam, legalább is addig amíg a saját tippemet meg nem teszem. Van olyan, hogy a kép alapján nincs meg a megfejtés és kicsit gondolkodni kellene, de ott van alatta tipp és arról beugrik, hogy jah tényleg az, ilyenkor a játék lényege veszik el szvsz. 19 perccel korábban, Rog írta: Ez esetben mégis felesleges volt idézni mert más megfejteni való híján egyértelmű hogy mire vonatkozik a következő komment. Akkor már lehetne idézni ha több megfejteni való lenne itt. De abban az esetben az idézés helyett a megemlítés (@felhasználónév) szerintem jobb megoldás lenne. Miért lenne egyértelmű? Pláne olyan felhasználóknak akik nem annyira aktívak, akik csak olvassák a fórumot. De amúgy meg miért fáj ennyire, hogy a megfejtés spoilerbe lett rakva és idézve lettél??? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 16. Rog, kérlek legyél rugalmasabb a fórumon. Nemcsak egyféleképpen lehet használni az oldal funkcióit. Ne akadj fenn az ehhez hasonló dolgokon. Teljesen felesleges. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 16. Cupsy is lehetne rugalmas. Az ő érveléseiben szerintem több a logikátlanság mint az enyéimben. Feleslegesen túlbonyolítja a dolgokat. Amúgy köszi a piros bigyót. Nem hiszem hogy rászolgáltam. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2020. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 16. (szerkesztve) 4 órával ezelőtt, Rog írta: Cupsy is lehetne rugalmas. Az ő érveléseiben szerintem több a logikátlanság mint az enyéimben. Feleslegesen túlbonyolítja a dolgokat. Amúgy köszi a piros bigyót. Nem hiszem hogy rászolgáltam. Nem szolgáltál rá? Neki állsz itt kötözködni ilyen csip-csup hülyeségen és még neked áll feljebb? Jó lenne ha befejeznéd. Szerkesztve: 2020. Február 16. - Darth Cupsy 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2020. Február 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Február 16. (szerkesztve) Tényleg elég legyen! Ezután minden olyan posztot törlök, ami nem a filmkvízzel kapcsolatos. Szerkesztve: 2020. Február 16. - Dzséjt Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 27. Mégse bírom ki megfejtenivaló berakás nélkül. A megfejtéseket célzó kommentek kritizálása nélkül viszont ki fogom bírni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nabopolasszar Hozzászólás ideje: 2020. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 27. Könnyű Vasember 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 27. Most direkt könnyűt volt kedvem berakni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2020. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 27. https://www.gamestar.hu/kviz/kviz-pokember-film-sony-marvel-277071.html Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2020. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Április 29. - Felkészültél a halálra, pajtás? - Csesszenek meg! - A-há! Kétszáz év alatt sikerült eljutni a "Kár hogy csak egy életem van amit a hazámért feláldozhatok."-tól a "Csesszenek meg!"-ig! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.