Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:
2019. 05. 16. - 16:58, Donát írta:

Grönholm módszer - vagy az eredeti, spanyol nevén, El Método lett volna a helyes megfejtés.

Az egyik kedvenc filmem...

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

seIBZBr.jpg

Utólag Alicia miatt plusz egy értékelés a gif-nek.

Az esti értékelés után rögrön rájöttem hogy emerre a bigyóra jobb lett volna böknöm de nem akartam már a minősítésen variálni. Végül is annyira nem nagy cucc hogy úgy alakult mert viccesnek is tartom.

• 1 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Nem.

Amúgy nem lett volna fontos a kommentemet idézni elvégre pont alá írtad a tippet. Meg a szpojler is mellőzhető lett volna.

Hozzászólás ideje:
6 órával ezelőtt, Rog írta:

Nem.

Amúgy nem lett volna fontos a kommentemet idézni elvégre pont alá írtad a tippet. Meg a szpojler is mellőzhető lett volna.

Hagytam lehetőséget másnak is, mert engem pl. eléggé zavar amikor van ilyen kvíz vagy hogy ismerd fel melyik színész van a képen aztán a kommentre rá pár perc múlva ott virít a megfejtés, így már esélyem sincs találgatni. És mivel spoilert használtam, azért vagy idézve, hogy egyértelmű legyen mivel kapcsolatban van a spoiler :) 

Hozzászólás ideje:
14 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

Hagytam lehetőséget másnak is, mert engem pl. eléggé zavar amikor van ilyen kvíz vagy hogy ismerd fel melyik színész van a képen aztán a kommentre rá pár perc múlva ott virít a megfejtés, így már esélyem sincs találgatni.

Ez egy ilyen játék. Van hogy hamar jön a helyes megfejtés van hogy nem.  Gondolom minden játszani akaró megnézi azt ami a szpojlerben van hogy tudja hogy mi van benne. Ennél fogva szerintem felesleges a megfejtést vagy a tippet elrejteni. 

14 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta:

És mivel spoilert használtam, azért vagy idézve, hogy egyértelmű legyen mivel kapcsolatban van a spoiler

Ez esetben mégis felesleges volt idézni mert más megfejteni való híján egyértelmű hogy mire vonatkozik a következő komment.

Akkor már lehetne idézni ha több megfejteni való lenne itt. De abban az esetben az idézés helyett a megemlítés (@felhasználónév) szerintem jobb megoldás lenne.

Hozzászólás ideje:
19 perccel korábban, Rog írta:

Ez egy ilyen játék. Van hogy hamar jön a helyes megfejtés van hogy nem.  Gondolom minden játszani akaró megnézi azt ami a szpojlerben van hogy tudja hogy mi van benne. Ennél fogva szerintem felesleges a megfejtést vagy a tippet elrejteni. 

Hát én nem szoktam, legalább is addig amíg a saját tippemet meg nem teszem. Van olyan, hogy a kép alapján nincs meg a megfejtés és kicsit gondolkodni kellene, de ott van alatta tipp és arról beugrik, hogy jah tényleg az, ilyenkor a játék lényege veszik el szvsz. 

19 perccel korábban, Rog írta:

Ez esetben mégis felesleges volt idézni mert más megfejteni való híján egyértelmű hogy mire vonatkozik a következő komment.

Akkor már lehetne idézni ha több megfejteni való lenne itt. De abban az esetben az idézés helyett a megemlítés (@felhasználónév) szerintem jobb megoldás lenne.

Miért lenne egyértelmű? Pláne olyan felhasználóknak akik nem annyira aktívak, akik csak olvassák a fórumot.

De amúgy meg miért fáj ennyire, hogy a megfejtés spoilerbe lett rakva és idézve lettél???

Hozzászólás ideje:

Cupsy is lehetne rugalmas. Az ő érveléseiben szerintem több a logikátlanság mint az enyéimben. Feleslegesen túlbonyolítja a dolgokat.

Amúgy köszi a piros bigyót. Nem hiszem hogy rászolgáltam.

Hozzászólás ideje:
4 órával ezelőtt, Rog írta:

Cupsy is lehetne rugalmas. Az ő érveléseiben szerintem több a logikátlanság mint az enyéimben. Feleslegesen túlbonyolítja a dolgokat.

Amúgy köszi a piros bigyót. Nem hiszem hogy rászolgáltam.

Nem szolgáltál rá? Neki állsz itt kötözködni ilyen csip-csup hülyeségen és még neked áll feljebb? Jó lenne ha befejeznéd.

Szerkesztve: - Darth Cupsy

• 2 hónappal később...
Hozzászólás ideje:

Mégse bírom ki megfejtenivaló berakás nélkül. A megfejtéseket célzó kommentek kritizálása nélkül viszont ki fogom bírni.

NBP7YbI.jpg

Hozzászólás ideje:

- Felkészültél a halálra, pajtás?
- Csesszenek meg!
- A-há! Kétszáz év alatt sikerült eljutni a "Kár hogy csak egy életem van amit a hazámért feláldozhatok."-tól a "Csesszenek meg!"-ig!

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.