Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Bárki lesz is a kövi azt nem értem mit élt túl. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Bárki lesz is a kövi azt nem értem mit élt túl. Bomarr. Azt a valamit hívták így, akit a Jedi Visszatérben láthatsz, amikor lecsúkódik C3PO mögött Jabba kapuja. És azért túlélő, mert abban a pókszerű izében, egy Bomarr szerzetes agya van. Ez eléggé EU, de remélem valamennyire érthető. Bomarr írt erről egy jót, az EU szekcióban. Sőt, Bomarr topik is van. Olvass bele abba! Nagyon érdekes. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Bomarr írt erről egy jót, az EU szekcióban. Sőt, Bomarr topik is van. Olvass bele abba! Nagyon érdekes. A Bomarr topikot elolvastam már de akkor majd az EU-sat is átnézem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Érdekes fejtegetések Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. December 18. Aha. Mindig akad valami tanulnivaló. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. (szerkesztve) Családfázom.... Szerkesztve: 2007. Május 13. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. A nem hivatalos családfánk... Aki pontosítani akar, szóljon... vagy tud jobb ötletet jelölni, hogy a két helyen felbukkanó Lene ugyanaz a Lene... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Jól van, jól van. Láttom DINASZTIÁNKNAk meglesz a jövője Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. (szerkesztve) Ahogy elnézem, jópár 'gyermekemet' elkapnám. Szerkesztve: 2007. Május 13. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. (szerkesztve) http://www.freeweb.hu/krande/sagafa.txt A szerkeszthető verzió letöltéssel működik, mgnyitással szétküldi a sorokat Szerkesztve: 2007. Május 13. - Darth Krande Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. (szerkesztve) Öööö.. hát ha nem tudnám a kapcsolódásokat, nem igazodnék el rajta, elég nehéz ezt így megcsinálni Sorry A két Lene Aquarius ugyanaz a Lene Egy nyár erejéig fórumozott csak 2005-ben. Töröltem a családfát, mert a fórum kiszedi az entereket, és úgy semmit nem ér Szerkesztve: 2007. Május 13. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Na megvan a hiba! A fórum a szavak elejei szóközöket lenyeli, vagyis nem látszanak a kapcsolódások Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Krande, majd megcsinálom amiben minden jól benne van, oké? Csak keresek egy megfelelő elmentési formátumot. Ebben sok a hiba Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Ahogy elnézem, jópár 'gyermekemet' elkapnám. Neked csak egy van, és az is fiú Sajna a rajz nem jó, de majd cisnálok én Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Neked csak egy van, és az is fiú Sajna a rajz nem jó, de majd cisnálok én Ismerve fater perverz izlését, nem hiába rakta ő idézőjelbe azt a szót Legszívesebben "örökbefogadná" az összes nőnemű rokonságát. Igaz fater? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Simán. Lene pl. nagyon jó csaj! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Tadtam! Nadehát Apja fia Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Simán. Lene pl. nagyon jó csaj! Pedig nem is taliztál vele, vagy igen? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Pedig nem is taliztál vele, vagy igen? Képen láttam, annyi is elég volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Képen láttam, annyi is elég volt. Csak a kép nem hozza a valós személyiséget, stb Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Képen láttam, annyi is elég volt. Nekem annyira bejött, hogy rögvest feleségül is vettem :-D És előtte már megvoltak a fiaink is Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. (szerkesztve) Ha minden igaz, akkor holnap felkerül az újabb fa pontosabb adatokkal Krande szépen eldolgozgatott vele, csak kevés volt a lapja, hogy rendesen lerajzoljuk élőben Szerkesztve: 2007. Május 13. - MissKarrde Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Csak a kép nem hozza a valós személyiséget, stb Engem nem a személyisége érdekel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Egy nap Ody engem is örökbe fogadott, de úgy látszik azóta adoptált. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Adoptálni = Örökbe fogadni, Obi1 Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Adoptálni = Örökbe fogadni, Obi1 Donát A törvény Én vagyok. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. A nem hivatalos családfánk... Huh... ez durva... mármint hogy ennyi leszármazottam van Hogyan jött ez össze? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Huh... ez durva... mármint hogy ennyi leszármazottam van Hogyan jött ez össze? Így jár az aki nem védekezik.Aztán majd fizetheted a gyerektartást is.Ejnye-bejnye.. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Így jár az aki nem védekezik.Aztán majd fizetheted a gyerektartást is.Ejnye-bejnye.. Nézd, nekem gyakorlatilag csak egy lányom született (egy lányom, aki még azt sem tudja, ki a gyermekei apja... ejjjj ). Védekezés ügyben Ody és MissKarrde ágya táján kéne körülnézni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Coce_Plant Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2007. Május 13. (szerkesztve) Szerintem a családfát ne függölegesen csináljátok, hanem vízszintesen, balról-jobbra haladnának a generációkülönbségek, így a szóközök nem okozhatnának galibát. szerk: kipróbáltam, így is sz@r Szerkesztve: 2007. Május 13. - Coce_Plant Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.