Ugrás a kommentre

Kargarosz

Ajánlott hozzászólás

Igen. Valóban. Hamarosan bizonyára Avatar témában is szaporodni fognak a hírek. Az első részt a magam módján szerettem, nem volt vele különösebb bajom. Kíváncsian várom a folytatásokat! :)

Ja meg hát na... ez is most már Disney fennhatóság alatt van! Mekkora már! :D:D

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Jövőre fog igazán pörögni ez a topik. :D 

Anno magam se gondoltam volna, hogy annyira be fog jönni az avatar mint ahogy végül is tetszett. Kicsit olyan volt az első rész mint az SW anno. A sztori nem volt új csak az, ahogy elmesélte Cameron. Fergeteges látványvilág. Nem felejtem el az IMAX megtekintést, ami hatalmas élmény volt. Szegény megboldogult Oldie volt a szervezője. :( 

A hozzászólás linkje

Ezeddig első és egyetlen IMAX élményem volt ez a film és nagy hatással volt rám az az óriási vászon, és minden ami ezzel jár! Ennek is már 10 éve (te jó ég!)

Épp a minap olvastam - azt hiszem pont te írtad, Ody - hogy Oldie szegény már az EP VII. premierjét sem élhette meg. Eszembe is jutottak azok a jobbnál jobb beszélgetések, amiket anno folytattunk vele itt a fórumon. Sajnos én nem találkozhattam vele élőben és már nem is fogok. Sajnálom. 

A hozzászólás linkje

1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Jövőre fog igazán pörögni ez a topik. :D 

Anno magam se gondoltam volna, hogy annyira be fog jönni az avatar mint ahogy végül is tetszett. Kicsit olyan volt az első rész mint az SW anno. A sztori nem volt új csak az, ahogy elmesélte Cameron. Fergeteges látványvilág. Nem felejtem el az IMAX megtekintést, ami hatalmas élmény volt. Szegény megboldogult Oldie volt a szervezője. :( 

Ő volt az aki megszervezte az Imax Avatar fórum talit innen? 

Szerkesztve: - Kargarosz
A hozzászólás linkje

6 órával ezelőtt, Kargarosz írta:

https://www.andrassyelmenykozpont.hu/avatar/

Valaki volt már rajta? Szívesen meghallgatom a véleményét.

A másik meg, hogy valaki tervez erre elmenni? Mert,ha úgy van pénzem simán érdekelne.

Anyuval tervezünk menni, csak még nem tudom, hogy mikor. 

A hozzászólás linkje

2019. 04. 19. - 20:24, Nute Gunray írta:

Én eddig erről a kiállításról csak lehúzó kritikákat olvastam.

Én olvastam róla sok jót. Sőt vélemény videót is láttam róla, de ez mit se számít mindenki máshogy éli meg a dolgokat.

No igen alatta véleményekbe az Index lehúzta vegyes az összkép. 

A hozzászólás linkje

2 perccel korábban, JakeSully írta:

Cameron ki lehet bukva, mostanában ekézi is a képregényfilmeket :D

Avatar 2-nek amúgy 4 milliárdot jósolnak a fanatikus Cameron fanboyok a boxofficetherory fórumon... :hmm:

Na persze! :lol: Egy filmes "franchise", és attól, hogy most van egy kiállítás a témában, hogy eszükbe jusson az embereknek, hogy ilyen is volt, nem lesz négy milliárd a bevétel. A Marvel egy szisztematikusan felépített univerzum rengeteg filmmel és évvel a háta mögött. Esélytelen a dolog. Még az első részt se fogja megelőzni.

A hozzászólás linkje

11 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Na persze! :lol: Egy filmes "franchise", és attól, hogy most van egy kiállítás a témában, hogy eszükbe jusson az embereknek, hogy ilyen is volt, nem lesz négy milliárd a bevétel. A Marvel egy szisztematikusan felépített univerzum rengeteg filmmel és évvel a háta mögött. Esélytelen a dolog. Még az első részt se fogja megelőzni.

Na igen. Én mondjuk sosem voltam elájulva az Avatartól... meggyőződésem, hogy ha nincs a forradalmi 3D használat, akkor fele ennyit se hozott volna össze. És mivel szerintem a 3D technológiát kimaxolták, ott már nem lesz olyan forradalmi újítás, mint az első Avatarnál.

A hozzászólás linkje

Én szeretem az Avatart, kicsit hasonlít az első SW-re. A történet ismerős de a csomagolás forradalmi. Azután az SW egyedi útra lépett ami legendává tette. Cameron képes arra, hogy sztori szinten is nagyot alkosson? Mert valljuk be eddig ebben nem jeleskedett, csak a látványban és a témaválasztásban, de ezek mind egy filmes dolgok, egy univerzum felépítéséhez ehhez sokkal több kell. 

A hozzászólás linkje

Én egy kicsit úgy tekintek rá, mintha egy természetfilmet látnék, ami elrepít egy távoli egzotikus bolygóra. Minden olyan tudományosan van létrehozva, és a na'vi népcsoport is érdekes kultúrát alkot. A titokzatos pandorai hálózat az élőlények között adja a misztikumot hozzá.

Tehát néha jó 1-2 évente elidőzni Pandorán, kikapcsol. Egyszerű történet, de nagyon profin és drámaian is tálalva, megdobogtatja a szívet és a lélekhez is szól. 

Szerkesztve: - JakeSully
A hozzászólás linkje

2019. 04. 27. - 16:06, Ody Mandrell írta:

Még mindig forgatják?

2019. 04. 27. - 16:12, JakeSully írta:

Sose lesz vége a forgatásnak :D 

Még anno 2017 őszén kezdtek el forgatni gyerekekkel, nem? :D Mintha láttam volna régebben egy képet néhány pöppi kölyökkel. :P

Amúgy nem rossz film az Avatar, jól van felépítve a világ, de való igaz, a 3D -nek köszönhető a siker - meg jól tudom, hogy elég sokáig adták, nem? Volt amikor több hónapig ment, aztán volt egy szünet, utána újra adták. :hmm:

Viszont ma már nem tűnik ki a sok látványfilm közül. Szerintem a 2 -vel nem fog nagyot alkotni Cameron - mármint az első rész bevételét sanszos, hogy nem éri el. A víz aljára egyszer leereszkedett, nem? Valószínűleg a tenger nagy szerepet fog kapni mind a történetben, mind pedig vizualitásban egyaránt. Talán kapunk egy Aquaman 2.0 -át? :P

A hozzászólás linkje

2019. 04. 28. - 20:06, Bence1997 írta:

Még anno 2017 őszén kezdtek el forgatni gyerekekkel, nem? :D Mintha láttam volna régebben egy képet néhány pöppi kölyökkel. :P

Amúgy nem rossz film az Avatar, jól van felépítve a világ, de való igaz, a 3D -nek köszönhető a siker - meg jól tudom, hogy elég sokáig adták, nem? Volt amikor több hónapig ment, aztán volt egy szünet, utána újra adták. :hmm:

Viszont ma már nem tűnik ki a sok látványfilm közül. Szerintem a 2 -vel nem fog nagyot alkotni Cameron - mármint az első rész bevételét sanszos, hogy nem éri el. A víz aljára egyszer leereszkedett, nem? Valószínűleg a tenger nagy szerepet fog kapni mind a történetben, mind pedig vizualitásban egyaránt. Talán kapunk egy Aquaman 2.0 -át? :P

Nem tűnik ki a sok látványfilmek közül. Itt melyekre gondolsz? 

A hozzászólás linkje

• 2 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.