Jump to content

Kargarosz

Recommended Posts

• 3 months later...

Javában forog az Avatar 2-3. Vagy már a 4. részt forgatja?  Nem tudni, csak azt, hogy a végtelenségig fog tartani.

Stáb fotó a forgatásról.

Érdekes hogy Stephen Lang arca olyan sebhelyes, mint az első részben. Akkor mégis visszatér ő maga? De hát hogy?

cgvGU7J.jpg

Megépült egy pandorai medence

70431993_816888275461824_635519909569862

Hogy aztán valami tragikus dolog színhelye legyen.  Cameron nagyban filmez egy jelenetet, háttérben tűz ég.

EF4yWmHUwAEt12c?format=jpg&name=small

Nem egyszer nyilatkozta,hogy visszatér sőt igazából az egész széria főgonosza lesz mert szerinte ez menyire izgalmas....mondjuk nekem biztos nem,de persze ő tudja.

De igazából majdnem mindenki visszatér aki az elsőbe meghalt Jake szóval itt nem csak az ezredesről kell beszélni. Kicsit sajnálom,hogy az öreg az Avatarra pazarolja idejét,de hát ez van. 

12 perccel korábban, JakeSully írta:

Csak én azt gondoltam, hogy az ikertestvére, klónja, avatár teste tér vissza.. És nem konkrétan Ő maga az első részből, maga a húsvér karakter, aki szerepelt az előző részben. 

Végtére is anyum ikertestvére is úgy néz ki szinte mint anyum szóval ilyen téren nyugodt szívvel el lehet játszani Langnak a szerepet szerintem :D Ez nem akadály. Főleg,ha meg klónozzák akkor meg ugye adja magát. Én speciel teljesen új gonoszt vagy gonoszokat vártam újabb karaktereket /amik ugye lesz nem egy kettő csak a régieket tök fölösnek érzem/, és nem a régiek nagyját visszahozni, de majd meglátjuk mi lesz. Engem elhagyott már a nagy lelkesedés főleg a hírek után amik eddig kijöttek. 

Edited by Kargarosz

4 perccel korábban, Kargarosz írta:

Az mi is lenne? Régen volt valami hír erről rémlik valami,de hát már az se most volt. 

Cameron mindent leír majd az általa kitalált világról, az utolsó kis fűszálig. Pandora, az RDA, a harci egységek, az élővilág stb stb. Érdekes kis olvasmány lesz, ha egyszer megjelenik...

Tudomásom szerint már amennyire rémlik más könyvek megjelenését is híresztelték. De mondjuk ennyi idő alatt azért 1-2 könyv pl. az előzményekről vagy akár egy sorozat szerintem simán elfért volna már csak azért is,hogy az érdeklődés fentmaradjon. Meglátjuk majd, ha jönnek a filmek mennyire vevőek az emberek még rá. 

26 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Annyit biztos nem hoz mint az első rész, de szerintem két milliárd felett lesz a bevétele. 

Az elsőre tippelnék 1,5-1,6-ot, utána pedig fokozatos csökkenést.

Ami persze még mindig szép bevétel.

Edited by Brodie

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Amúgy ha tippelnem kellene a bevételekre, akkor most az alábbit tenném.

Amcsi: 8-900 millió

Amcsin kívül: 2 milliárd

Kb. annyi lesz, mint az Endgame de talán még fogadni is mernék rá, hogy beelőzi és a 3 milliárd se kizárt.

Edited by Ody Mandrell

• 2 weeks later...

Most jó esélyekkel indul az Avatar 2. Ha azt nézzük hogy a következő 3 évben nem lesz nagy kiemelkedő tömegeket megmozgató népi film. ( Se Star Wars, se Avengers)

2021 végén az emberek egy újabb csodát szeretnének látni.

És ez nagy nagy eséllyel az Avatar 2 lesz.