ZoliZoltán Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Hiszem ha latom... Hihetetlen,hogy 10 ev eltelt es azota sincs semmi..tenyleg legalabb 1 nyamvadt konyvet irhattak volna az elozmenyekrol...vagy vakami animacios kis minit.De semmi. Mar elfelejtettek az emberek.... 1 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 19, 2020 Share Posted January 19, 2020 Mondjuk erre nem gondoltam amit @ZoliZoltán írt, pedig nagyon igaza van. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kargarosz Posted January 22, 2020 Author Share Posted January 22, 2020 (edited ) 2020. 01. 19. - 15:09, ZoliZoltán írta: Hiszem ha latom... Hihetetlen,hogy 10 ev eltelt es azota sincs semmi..tenyleg legalabb 1 nyamvadt konyvet irhattak volna az elozmenyekrol...vagy vakami animacios kis minit.De semmi. Mar elfelejtettek az emberek.... Más oldalakon ezt mióta hangoztatom főleg Zsék Szüli fórumtárs tudna róla mit mesélni. Az a baj,hogy ennyi idő elteltével az érdeklődést jó lett volna fenntartani valamilyen formában. Könyv, Animáció, vagy akár egy pár évados sorozat ami az előzményeket mutatja be pl. kaphattunk volna földi jeleneteket,de lehetne még sorolni,hogy Neytiri testvére hogyan csap össze az RDA-val no mind1. Az elképzelhető,hogy majd beindul a 2. rész akkor kapjuk majd a finomságokat csak az a baj,hogy addig tán egy képregény jelent meg kint Amcsiba, és kb ennyi. Túl sok ez az idő,de lehet pont ezért lesz jó megint Cameronnak mert ennyi idő után megint kíváncsiak lesznek az emberek,hogy mit rakott össze. Nagy mágus az öreg mindig is az volt bár én a régi Cameron szerettem igazán nem a mostanit. Edited January 25, 2020 by Kargarosz 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoliZoltán Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 Senki nem erre a semmire szamitott,az biztos is.Foleg ahhoz kepest ,amit anno beigert James bacsi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakeSully Posted January 27, 2020 Share Posted January 27, 2020 (edited ) 2009 nyarán még senki se ismerte az Avatart, agusztus 20 után és főleg november környékén már a csapból is az folyt. El lehet hinni, 2021 végén még az Indiai óceán szigetén lévő kőkorszaki emberek is tudni fognak az Avatar 2.ről, és saját maguk eszkábált kenujaikkal eveznek majd az első IMAX 3D-s teremig, hogy ők is átéljék a csodát! Edited January 27, 2020 by JakeSully 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakeSully Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 A koronavírus miatt leálltak az Avatar filmek forgatásai Új Zélandon... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Sose készülnek el, ha nem Cameron csúsztatgatja akkor más tesz be neki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 51 perccel korábban, JakeSully írta: A koronavírus miatt leálltak az Avatar filmek forgatásai Új Zélandon... Még 20 év a bemutatóig. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brodie Posted March 17, 2020 Share Posted March 17, 2020 Csak nehogy a Star Wars filmek premierjét is érintse egy Avatar csúszás.... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted March 18, 2020 Share Posted March 18, 2020 19 órával ezelőtt, Brodie írta: Csak nehogy a Star Wars filmek premierjét is érintse egy Avatar csúszás.... Hát, megeshet, hogy az ep24 vagy legrosszabb esetben, az ep25 el lesz napolva, de emiatt főjjön az unokáink feje, amikor beülnek az Avatar 2-re. 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kargarosz Posted March 22, 2020 Author Share Posted March 22, 2020 2020. 03. 17. - 20:37, Darth Cupsy írta: Sose készülnek el, ha nem Cameron csúsztatgatja akkor más tesz be neki. Azért a 2.rész már csak kész van.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted March 22, 2020 Share Posted March 22, 2020 18 perccel korábban, Kargarosz írta: Azért a 2.rész már csak kész van.... Sose lehet tudni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakeSully Posted April 14, 2020 Share Posted April 14, 2020 2020. 03. 22. - 13:05, Kargarosz írta: Azért a 2.rész már csak kész van.... Legyünk optimisták. A forgatás leállítása valószínűleg érinti az élőszereplős részeket, amiket a 2. részhez is forgattak. Addig van Cameronnak ideje tökéletesíteni a technológiát és a forgatókönyvet is. Lehet feltalál egy forradalmi dolgot, ami újabb csúszásokat eredményez. (Ami persze nekünk nézőknek meg nagy élmény lesz!) A csúszás után meg olyan 2024-25 környékén talán már az első képkockákat is láthatjuk a neten. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted April 15, 2020 Share Posted April 15, 2020 Avatar kedvelőknek ajánlom. Bár még csak előjegyezhető. https://www.szukits.hu/avatar/7296-avatar-tsu-tey-s-path-magyar-nyelvu-kepregeny-007295.html 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakeSully Posted April 16, 2020 Share Posted April 16, 2020 Remélem ez az évtized már arról fog szólni, hogy zsákszámra fognak megjelenni az Avatar regények, képregények. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kargarosz Posted April 16, 2020 Author Share Posted April 16, 2020 (edited ) 2020. 04. 15. - 21:13, Darth Revan9 írta: Avatar kedvelőknek ajánlom. Bár még csak előjegyezhető. https://www.szukits.hu/avatar/7296-avatar-tsu-tey-s-path-magyar-nyelvu-kepregeny-007295.html Ez már régóta bent van. Most kb ezek az előjegyezhető termékek akkor lesznek elérhetőek,ha sokan előjegyzik? Viszont,ha nem klikkelnek sokan rá akkor meg ki se adják mi? Edited April 16, 2020 by Kargarosz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kargarosz Posted April 16, 2020 Author Share Posted April 16, 2020 2020. 04. 14. - 12:20, JakeSully írta: Legyünk optimisták. A forgatás leállítása valószínűleg érinti az élőszereplős részeket, amiket a 2. részhez is forgattak. Addig van Cameronnak ideje tökéletesíteni a technológiát és a forgatókönyvet is. Lehet feltalál egy forradalmi dolgot, ami újabb csúszásokat eredményez. (Ami persze nekünk nézőknek meg nagy élmény lesz!) A csúszás után meg olyan 2024-25 környékén talán már az első képkockákat is láthatjuk a neten. Én már abba se vagyok biztos,hogy amíg élek kijön ez a film annyira érdektelen lett számomra pedig vártam annak idején nagyon is. De amik hírek jöttek eddig róla már az zavaró számomra na meg ezek a csúsztatások...Egy film nem a technika miatt lesz jó, de mind1 is. Azért azt a 2. részt csak megcsinálta már...nekem úgy rémlik,hogy a 4. résznél álltak le most. Ergo ezért gondolom,hogy az már csak megvan. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 14 órával ezelőtt, Kargarosz írta: Ez már régóta bent van. Most kb ezek az előjegyezhető termékek akkor lesznek elérhetőek,ha sokan előjegyzik? Viszont,ha nem klikkelnek sokan rá akkor meg ki se adják mi? Igen, ez a helyzet. A kérdés csak az, hogy hány embernek kell előjegyezni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakeSully Posted April 17, 2020 Share Posted April 17, 2020 17 órával ezelőtt, Kargarosz írta: Én már abba se vagyok biztos,hogy amíg élek kijön ez a film Azért bízom benne, hogy hosszú és szép életed lesz. Ne félj a korona vírustól Tényleg kíváncsi leszek a világépítésre, vajon titokban mely elismert sci-fi írók dolgozhatnak már különböző regényeken? Akik mondjuk eddig Star Wars vagy Aliens könyveket írtak.. Hmm nem lenne rossz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kargarosz Posted April 18, 2020 Author Share Posted April 18, 2020 2020. 04. 17. - 12:22, Darth Revan9 írta: Igen, ez a helyzet. A kérdés csak az, hogy hány embernek kell előjegyezni. No igen,de tegyük fel nem jegyzik elő annyian. Akkor kb. mikor évül el az egész? 2020. 04. 17. - 15:26, JakeSully írta: Azért bízom benne, hogy hosszú és szép életed lesz. Ne félj a korona vírustól Tényleg kíváncsi leszek a világépítésre, vajon titokban mely elismert sci-fi írók dolgozhatnak már különböző regényeken? Akik mondjuk eddig Star Wars vagy Aliens könyveket írtak.. Hmm nem lenne rossz Pont ez a másik bajom, hogy addig az érdeklődést fent lehetett volna tartani. Egy előzmény sorozattal akár élőszereplős vagy animációs. Könyvek is lehettek volna azóta. Kár szerintem addig beszélni erről míg az a 2. rész nem jön ki. De már kiveszett belőlem a nagy várakozás,de meglátjuk mit kapunk majd, ha kapunk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 10 órával ezelőtt, Kargarosz írta: No igen,de tegyük fel nem jegyzik elő annyian. Akkor kb. mikor évül el az egész? Pont ez a másik bajom, hogy addig az érdeklődést fent lehetett volna tartani. Egy előzmény sorozattal akár élőszereplős vagy animációs. Könyvek is lehettek volna azóta. Kár szerintem addig beszélni erről míg az a 2. rész nem jön ki. De már kiveszett belőlem a nagy várakozás,de meglátjuk mit kapunk majd, ha kapunk Azt majd úgy is eldöntik. Ha nem jegyzik elő elegen, akkor majd lekerül a napirendről ideiglenesen. Majd később újra előjegyezhetővé teszik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whill Posted April 19, 2020 Share Posted April 19, 2020 Csak nehogy a 2030-as sertés-koronavírus miatt csússzon a premier 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Megláttam Sam Worthingtont egy másik film kapcsán és az jutott eszembe, hogy a folytatások csúsztatgatásával a lehető legjobban ő szívta meg. Bekerült egy blockbusterba ami hihetetlen sikeres lett és még folytatásai is lesznek bőven, sima pénz a zsebbe, gondolta ez a kánaán, aztán folytatások meg sehol más filmek terén neki meg csak a lejtmenet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
caseyjones Posted April 23, 2020 Share Posted April 23, 2020 Kíváncsi vagyok mi fog előbb megjelenni: az Avatar 2 vagy G. R. R. Martintól a Winds of Winter. Remélem, még megérem mindkettőt. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kargarosz Posted May 7, 2020 Author Share Posted May 7, 2020 2020. 04. 23. - 23:08, caseyjones írta: Kíváncsi vagyok mi fog előbb megjelenni: az Avatar 2 vagy G. R. R. Martintól a Winds of Winter. Remélem, még megérem mindkettőt. Remélem Martin hamarabb végez. Valahogy jobban izgat az ő folytatása. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wilde Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 2020. 04. 23. - 23:08, caseyjones írta: Kíváncsi vagyok mi fog előbb megjelenni: az Avatar 2 vagy G. R. R. Martintól a Winds of Winter. Szerintem a Half-Life 3! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrián Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 (edited ) 2020. 04. 23. - 23:08, caseyjones írta: Kíváncsi vagyok mi fog előbb megjelenni: az Avatar 2 vagy G. R. R. Martintól a Winds of Winter. Remélem, még megérem mindkettőt. Az Avatar 20th years anniversary 2032-ben. Edited May 7, 2020 by Adrián 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RacerX Posted May 7, 2020 Share Posted May 7, 2020 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted May 8, 2020 Share Posted May 8, 2020 2020. 05. 07. - 16:12, Wilde írta: Szerintem a Half-Life 3! Az Alyx után nem is elképzelhetetlen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts