Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Köszönöm Odynak a lehetőséget. Nézelődtem, de ilyet külön nem találtam. Igaz csak jövőre jön majd, de addig bőven lesznek majd hírek, érdekességek szóval jöhet majd bármi ami a filmmel kapcsolatos. Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Igen. Valóban. Hamarosan bizonyára Avatar témában is szaporodni fognak a hírek. Az első részt a magam módján szerettem, nem volt vele különösebb bajom. Kíváncsian várom a folytatásokat! Ja meg hát na... ez is most már Disney fennhatóság alatt van! Mekkora már! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Jövőre fog igazán pörögni ez a topik. Anno magam se gondoltam volna, hogy annyira be fog jönni az avatar mint ahogy végül is tetszett. Kicsit olyan volt az első rész mint az SW anno. A sztori nem volt új csak az, ahogy elmesélte Cameron. Fergeteges látványvilág. Nem felejtem el az IMAX megtekintést, ami hatalmas élmény volt. Szegény megboldogult Oldie volt a szervezője. 1 Válasz
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Ezeddig első és egyetlen IMAX élményem volt ez a film és nagy hatással volt rám az az óriási vászon, és minden ami ezzel jár! Ennek is már 10 éve (te jó ég!) Épp a minap olvastam - azt hiszem pont te írtad, Ody - hogy Oldie szegény már az EP VII. premierjét sem élhette meg. Eszembe is jutottak azok a jobbnál jobb beszélgetések, amiket anno folytattunk vele itt a fórumon. Sajnos én nem találkozhattam vele élőben és már nem is fogok. Sajnálom. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Dzséjt írta. Már tíz éve....Te jó ég! Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. (szerkesztve) 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Jövőre fog igazán pörögni ez a topik. Anno magam se gondoltam volna, hogy annyira be fog jönni az avatar mint ahogy végül is tetszett. Kicsit olyan volt az első rész mint az SW anno. A sztori nem volt új csak az, ahogy elmesélte Cameron. Fergeteges látványvilág. Nem felejtem el az IMAX megtekintést, ami hatalmas élmény volt. Szegény megboldogult Oldie volt a szervezője. Ő volt az aki megszervezte az Imax Avatar fórum talit innen? Szerkesztve: 2019. Április 13. - Kargarosz Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. Tevékenyen részt vett benne. Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Tevékenyen részt vett benne. Ott van már Eywa-val. Akkor már az ő tiszteletére megérte megnyitnom ezt a topicot! Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Április 17. Hozzászólás ideje: 2019. Április 17. Michelle Yeoh egy Karina Mogue nevezetű dokinő szerepében fog ügyködni. A Yeoh/Avatar fanok akár azt is mondhatnák hogy "Yeah!". 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Április 17. Hozzászólás ideje: 2019. Április 17. Nafene, Georgiou kapitány/császránő/ügynök? 2 Válasz
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Április 17. Hozzászólás ideje: 2019. Április 17. Elég érdekes és stresszes karrier. Hátha az új Avatar(ok)ban nyugisabb sora lesz. 1 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 19. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 19. https://www.andrassyelmenykozpont.hu/avatar/ Valaki volt már rajta? Szívesen meghallgatom a véleményét. A másik meg, hogy valaki tervez erre elmenni? Mert,ha úgy van pénzem simán érdekelne. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 19. Hozzászólás ideje: 2019. Április 19. 26 perccel korábban, Kargarosz írta: A másik meg, hogy valaki tervez erre elmenni? Hétvégén szüleimmel állatkertbe készülünk. Most látom, hogy egy köpésre van onnan. Az állatkert után lehet teszünk egy kört itt is. Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Április 19. Hozzászólás ideje: 2019. Április 19. 6 órával ezelőtt, Kargarosz írta: https://www.andrassyelmenykozpont.hu/avatar/ Valaki volt már rajta? Szívesen meghallgatom a véleményét. A másik meg, hogy valaki tervez erre elmenni? Mert,ha úgy van pénzem simán érdekelne. Anyuval tervezünk menni, csak még nem tudom, hogy mikor. Válasz
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. Április 19. Hozzászólás ideje: 2019. Április 19. Én eddig erről a kiállításról csak lehúzó kritikákat olvastam. 1 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 21. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 21. 2019. 04. 19. - 20:24, Nute Gunray írta: Én eddig erről a kiállításról csak lehúzó kritikákat olvastam. Én olvastam róla sok jót. Sőt vélemény videót is láttam róla, de ez mit se számít mindenki máshogy éli meg a dolgokat. No igen alatta véleményekbe az Index lehúzta vegyes az összkép. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Április 27. Hozzászólás ideje: 2019. Április 27. Swarci megérkezett a 7 mérföldes csizmájában az Avatar 2 forgatására 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 27. Hozzászólás ideje: 2019. Április 27. Még mindig forgatják? Nem úgy volt hogy már kész ez a része? 1 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Április 27. Hozzászólás ideje: 2019. Április 27. Sose lesz vége a forgatásnak Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 27. Hozzászólás ideje: 2019. Április 27. Szerintem most kezdte. Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. 2019. 04. 27. - 16:17, Ody Mandrell írta: Szerintem most kezdte. Oh...még csak a Casting megy nem kell aggódni Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. 2 perccel korábban, JakeSully írta: Cameron ki lehet bukva, mostanában ekézi is a képregényfilmeket Avatar 2-nek amúgy 4 milliárdot jósolnak a fanatikus Cameron fanboyok a boxofficetherory fórumon... Na persze! Egy filmes "franchise", és attól, hogy most van egy kiállítás a témában, hogy eszükbe jusson az embereknek, hogy ilyen is volt, nem lesz négy milliárd a bevétel. A Marvel egy szisztematikusan felépített univerzum rengeteg filmmel és évvel a háta mögött. Esélytelen a dolog. Még az első részt se fogja megelőzni. 1 Válasz
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. 11 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Na persze! Egy filmes "franchise", és attól, hogy most van egy kiállítás a témában, hogy eszükbe jusson az embereknek, hogy ilyen is volt, nem lesz négy milliárd a bevétel. A Marvel egy szisztematikusan felépített univerzum rengeteg filmmel és évvel a háta mögött. Esélytelen a dolog. Még az első részt se fogja megelőzni. Na igen. Én mondjuk sosem voltam elájulva az Avatartól... meggyőződésem, hogy ha nincs a forradalmi 3D használat, akkor fele ennyit se hozott volna össze. És mivel szerintem a 3D technológiát kimaxolták, ott már nem lesz olyan forradalmi újítás, mint az első Avatarnál. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Én szeretem az Avatart, kicsit hasonlít az első SW-re. A történet ismerős de a csomagolás forradalmi. Azután az SW egyedi útra lépett ami legendává tette. Cameron képes arra, hogy sztori szinten is nagyot alkosson? Mert valljuk be eddig ebben nem jeleskedett, csak a látványban és a témaválasztásban, de ezek mind egy filmes dolgok, egy univerzum felépítéséhez ehhez sokkal több kell. 1 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. (szerkesztve) Én egy kicsit úgy tekintek rá, mintha egy természetfilmet látnék, ami elrepít egy távoli egzotikus bolygóra. Minden olyan tudományosan van létrehozva, és a na'vi népcsoport is érdekes kultúrát alkot. A titokzatos pandorai hálózat az élőlények között adja a misztikumot hozzá. Tehát néha jó 1-2 évente elidőzni Pandorán, kikapcsol. Egyszerű történet, de nagyon profin és drámaian is tálalva, megdobogtatja a szívet és a lélekhez is szól. Szerkesztve: 2019. Április 28. - JakeSully 1 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. 2019. 04. 27. - 16:06, Ody Mandrell írta: Még mindig forgatják? 2019. 04. 27. - 16:12, JakeSully írta: Sose lesz vége a forgatásnak Még anno 2017 őszén kezdtek el forgatni gyerekekkel, nem? Mintha láttam volna régebben egy képet néhány pöppi kölyökkel. Amúgy nem rossz film az Avatar, jól van felépítve a világ, de való igaz, a 3D -nek köszönhető a siker - meg jól tudom, hogy elég sokáig adták, nem? Volt amikor több hónapig ment, aztán volt egy szünet, utána újra adták. Viszont ma már nem tűnik ki a sok látványfilm közül. Szerintem a 2 -vel nem fog nagyot alkotni Cameron - mármint az első rész bevételét sanszos, hogy nem éri el. A víz aljára egyszer leereszkedett, nem? Valószínűleg a tenger nagy szerepet fog kapni mind a történetben, mind pedig vizualitásban egyaránt. Talán kapunk egy Aquaman 2.0 -át? Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. 2019. 04. 28. - 20:06, Bence1997 írta: Még anno 2017 őszén kezdtek el forgatni gyerekekkel, nem? Mintha láttam volna régebben egy képet néhány pöppi kölyökkel. Amúgy nem rossz film az Avatar, jól van felépítve a világ, de való igaz, a 3D -nek köszönhető a siker - meg jól tudom, hogy elég sokáig adták, nem? Volt amikor több hónapig ment, aztán volt egy szünet, utána újra adták. Viszont ma már nem tűnik ki a sok látványfilm közül. Szerintem a 2 -vel nem fog nagyot alkotni Cameron - mármint az első rész bevételét sanszos, hogy nem éri el. A víz aljára egyszer leereszkedett, nem? Valószínűleg a tenger nagy szerepet fog kapni mind a történetben, mind pedig vizualitásban egyaránt. Talán kapunk egy Aquaman 2.0 -át? Nem tűnik ki a sok látványfilmek közül. Itt melyekre gondolsz? Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 8. Hozzászólás ideje: 2019. Május 8. Megvan a hivatalos premier időpont ami 2021 karácsonya. 1 1 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Május 8. Hozzászólás ideje: 2019. Május 8. 2021. december 17-én el is fogom hinni. 2 Válasz
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Május 8. Hozzászólás ideje: 2019. Május 8. Remek jós voltam, amikor valakinek a Dűne bemutató dátuma kapcsán írtam, hogy az Avatar már annyit csúszott, nem biztos, hogy egymás után kerülnek a moziba És lám! Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.