Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Köszönöm Odynak a lehetőséget. Nézelődtem, de ilyet külön nem találtam. Igaz csak jövőre jön majd, de addig bőven lesznek majd hírek, érdekességek szóval jöhet majd bármi ami a filmmel kapcsolatos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Igen. Valóban. Hamarosan bizonyára Avatar témában is szaporodni fognak a hírek. Az első részt a magam módján szerettem, nem volt vele különösebb bajom. Kíváncsian várom a folytatásokat! Ja meg hát na... ez is most már Disney fennhatóság alatt van! Mekkora már! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Jövőre fog igazán pörögni ez a topik. Anno magam se gondoltam volna, hogy annyira be fog jönni az avatar mint ahogy végül is tetszett. Kicsit olyan volt az első rész mint az SW anno. A sztori nem volt új csak az, ahogy elmesélte Cameron. Fergeteges látványvilág. Nem felejtem el az IMAX megtekintést, ami hatalmas élmény volt. Szegény megboldogult Oldie volt a szervezője. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Ezeddig első és egyetlen IMAX élményem volt ez a film és nagy hatással volt rám az az óriási vászon, és minden ami ezzel jár! Ennek is már 10 éve (te jó ég!) Épp a minap olvastam - azt hiszem pont te írtad, Ody - hogy Oldie szegény már az EP VII. premierjét sem élhette meg. Eszembe is jutottak azok a jobbnál jobb beszélgetések, amiket anno folytattunk vele itt a fórumon. Sajnos én nem találkozhattam vele élőben és már nem is fogok. Sajnálom. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Dzséjt írta. Már tíz éve....Te jó ég! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 13. (szerkesztve) 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Jövőre fog igazán pörögni ez a topik. Anno magam se gondoltam volna, hogy annyira be fog jönni az avatar mint ahogy végül is tetszett. Kicsit olyan volt az első rész mint az SW anno. A sztori nem volt új csak az, ahogy elmesélte Cameron. Fergeteges látványvilág. Nem felejtem el az IMAX megtekintést, ami hatalmas élmény volt. Szegény megboldogult Oldie volt a szervezője. Ő volt az aki megszervezte az Imax Avatar fórum talit innen? Szerkesztve: 2019. Április 13. - Kargarosz Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. Tevékenyen részt vett benne. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 14. 3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Tevékenyen részt vett benne. Ott van már Eywa-val. Akkor már az ő tiszteletére megérte megnyitnom ezt a topicot! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 17. Michelle Yeoh egy Karina Mogue nevezetű dokinő szerepében fog ügyködni. A Yeoh/Avatar fanok akár azt is mondhatnák hogy "Yeah!". 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 17. Nafene, Georgiou kapitány/császránő/ügynök? 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2019. Április 17. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 17. Elég érdekes és stresszes karrier. Hátha az új Avatar(ok)ban nyugisabb sora lesz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 19. https://www.andrassyelmenykozpont.hu/avatar/ Valaki volt már rajta? Szívesen meghallgatom a véleményét. A másik meg, hogy valaki tervez erre elmenni? Mert,ha úgy van pénzem simán érdekelne. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 19. 26 perccel korábban, Kargarosz írta: A másik meg, hogy valaki tervez erre elmenni? Hétvégén szüleimmel állatkertbe készülünk. Most látom, hogy egy köpésre van onnan. Az állatkert után lehet teszünk egy kört itt is. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 19. 6 órával ezelőtt, Kargarosz írta: https://www.andrassyelmenykozpont.hu/avatar/ Valaki volt már rajta? Szívesen meghallgatom a véleményét. A másik meg, hogy valaki tervez erre elmenni? Mert,ha úgy van pénzem simán érdekelne. Anyuval tervezünk menni, csak még nem tudom, hogy mikor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2019. Április 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 19. Én eddig erről a kiállításról csak lehúzó kritikákat olvastam. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 21. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 21. 2019. 04. 19. - 20:24, Nute Gunray írta: Én eddig erről a kiállításról csak lehúzó kritikákat olvastam. Én olvastam róla sok jót. Sőt vélemény videót is láttam róla, de ez mit se számít mindenki máshogy éli meg a dolgokat. No igen alatta véleményekbe az Index lehúzta vegyes az összkép. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 27. Swarci megérkezett a 7 mérföldes csizmájában az Avatar 2 forgatására 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 27. Még mindig forgatják? Nem úgy volt hogy már kész ez a része? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 27. Sose lesz vége a forgatásnak Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 27. Szerintem most kezdte. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. 2019. 04. 27. - 16:17, Ody Mandrell írta: Szerintem most kezdte. Oh...még csak a Casting megy nem kell aggódni Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. 2 perccel korábban, JakeSully írta: Cameron ki lehet bukva, mostanában ekézi is a képregényfilmeket Avatar 2-nek amúgy 4 milliárdot jósolnak a fanatikus Cameron fanboyok a boxofficetherory fórumon... Na persze! Egy filmes "franchise", és attól, hogy most van egy kiállítás a témában, hogy eszükbe jusson az embereknek, hogy ilyen is volt, nem lesz négy milliárd a bevétel. A Marvel egy szisztematikusan felépített univerzum rengeteg filmmel és évvel a háta mögött. Esélytelen a dolog. Még az első részt se fogja megelőzni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. 11 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Na persze! Egy filmes "franchise", és attól, hogy most van egy kiállítás a témában, hogy eszükbe jusson az embereknek, hogy ilyen is volt, nem lesz négy milliárd a bevétel. A Marvel egy szisztematikusan felépített univerzum rengeteg filmmel és évvel a háta mögött. Esélytelen a dolog. Még az első részt se fogja megelőzni. Na igen. Én mondjuk sosem voltam elájulva az Avatartól... meggyőződésem, hogy ha nincs a forradalmi 3D használat, akkor fele ennyit se hozott volna össze. És mivel szerintem a 3D technológiát kimaxolták, ott már nem lesz olyan forradalmi újítás, mint az első Avatarnál. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Én szeretem az Avatart, kicsit hasonlít az első SW-re. A történet ismerős de a csomagolás forradalmi. Azután az SW egyedi útra lépett ami legendává tette. Cameron képes arra, hogy sztori szinten is nagyot alkosson? Mert valljuk be eddig ebben nem jeleskedett, csak a látványban és a témaválasztásban, de ezek mind egy filmes dolgok, egy univerzum felépítéséhez ehhez sokkal több kell. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. (szerkesztve) Én egy kicsit úgy tekintek rá, mintha egy természetfilmet látnék, ami elrepít egy távoli egzotikus bolygóra. Minden olyan tudományosan van létrehozva, és a na'vi népcsoport is érdekes kultúrát alkot. A titokzatos pandorai hálózat az élőlények között adja a misztikumot hozzá. Tehát néha jó 1-2 évente elidőzni Pandorán, kikapcsol. Egyszerű történet, de nagyon profin és drámaian is tálalva, megdobogtatja a szívet és a lélekhez is szól. Szerkesztve: 2019. Április 28. - JakeSully 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 28. 2019. 04. 27. - 16:06, Ody Mandrell írta: Még mindig forgatják? 2019. 04. 27. - 16:12, JakeSully írta: Sose lesz vége a forgatásnak Még anno 2017 őszén kezdtek el forgatni gyerekekkel, nem? Mintha láttam volna régebben egy képet néhány pöppi kölyökkel. Amúgy nem rossz film az Avatar, jól van felépítve a világ, de való igaz, a 3D -nek köszönhető a siker - meg jól tudom, hogy elég sokáig adták, nem? Volt amikor több hónapig ment, aztán volt egy szünet, utána újra adták. Viszont ma már nem tűnik ki a sok látványfilm közül. Szerintem a 2 -vel nem fog nagyot alkotni Cameron - mármint az első rész bevételét sanszos, hogy nem éri el. A víz aljára egyszer leereszkedett, nem? Valószínűleg a tenger nagy szerepet fog kapni mind a történetben, mind pedig vizualitásban egyaránt. Talán kapunk egy Aquaman 2.0 -át? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Április 29. 2019. 04. 28. - 20:06, Bence1997 írta: Még anno 2017 őszén kezdtek el forgatni gyerekekkel, nem? Mintha láttam volna régebben egy képet néhány pöppi kölyökkel. Amúgy nem rossz film az Avatar, jól van felépítve a világ, de való igaz, a 3D -nek köszönhető a siker - meg jól tudom, hogy elég sokáig adták, nem? Volt amikor több hónapig ment, aztán volt egy szünet, utána újra adták. Viszont ma már nem tűnik ki a sok látványfilm közül. Szerintem a 2 -vel nem fog nagyot alkotni Cameron - mármint az első rész bevételét sanszos, hogy nem éri el. A víz aljára egyszer leereszkedett, nem? Valószínűleg a tenger nagy szerepet fog kapni mind a történetben, mind pedig vizualitásban egyaránt. Talán kapunk egy Aquaman 2.0 -át? Nem tűnik ki a sok látványfilmek közül. Itt melyekre gondolsz? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 8. Megvan a hivatalos premier időpont ami 2021 karácsonya. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 8. 2021. december 17-én el is fogom hinni. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2019. Május 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2019. Május 8. Remek jós voltam, amikor valakinek a Dűne bemutató dátuma kapcsán írtam, hogy az Avatar már annyit csúszott, nem biztos, hogy egymás után kerülnek a moziba És lám! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.