Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. Július 21. Hozzászólás ideje: 2019. Július 21. 1 órával korábban, Brodie írta: Pártatlan vagyok a csatájukban, de jót nevetnék, ha Cameron az Avatar 2 előtt újra moziba küldené az első részt. Ami esélyes is. Bár ezt már a Disney dönti el főleg. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. Javában forog az Avatar 2-3. Vagy már a 4. részt forgatja? Nem tudni, csak azt, hogy a végtelenségig fog tartani. Stáb fotó a forgatásról. Érdekes hogy Stephen Lang arca olyan sebhelyes, mint az első részben. Akkor mégis visszatér ő maga? De hát hogy? Megépült egy pandorai medence Hogy aztán valami tragikus dolog színhelye legyen. Cameron nagyban filmez egy jelenetet, háttérben tűz ég. 2 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. Nem egyszer nyilatkozta,hogy visszatér sőt igazából az egész széria főgonosza lesz mert szerinte ez menyire izgalmas....mondjuk nekem biztos nem,de persze ő tudja. De igazából majdnem mindenki visszatér aki az elsőbe meghalt Jake szóval itt nem csak az ezredesről kell beszélni. Kicsit sajnálom,hogy az öreg az Avatarra pazarolja idejét,de hát ez van. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. Csak én azt gondoltam, hogy az ikertestvére, klónja, avatár teste tér vissza.. És nem konkrétan Ő maga az első részből, maga a húsvér karakter, aki szerepelt az előző részben. Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. (szerkesztve) 12 perccel korábban, JakeSully írta: Csak én azt gondoltam, hogy az ikertestvére, klónja, avatár teste tér vissza.. És nem konkrétan Ő maga az első részből, maga a húsvér karakter, aki szerepelt az előző részben. Végtére is anyum ikertestvére is úgy néz ki szinte mint anyum szóval ilyen téren nyugodt szívvel el lehet játszani Langnak a szerepet szerintem Ez nem akadály. Főleg,ha meg klónozzák akkor meg ugye adja magát. Én speciel teljesen új gonoszt vagy gonoszokat vártam újabb karaktereket /amik ugye lesz nem egy kettő csak a régieket tök fölösnek érzem/, és nem a régiek nagyját visszahozni, de majd meglátjuk mi lesz. Engem elhagyott már a nagy lelkesedés főleg a hírek után amik eddig kijöttek. Szerkesztve: 2019. Október 27. - Kargarosz Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. Akkor már az Avatar Bibliát se várod annyira? Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. Az mi is lenne? Régen volt valami hír erről rémlik valami,de hát már az se most volt. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. 4 perccel korábban, Kargarosz írta: Az mi is lenne? Régen volt valami hír erről rémlik valami,de hát már az se most volt. Cameron mindent leír majd az általa kitalált világról, az utolsó kis fűszálig. Pandora, az RDA, a harci egységek, az élővilág stb stb. Érdekes kis olvasmány lesz, ha egyszer megjelenik... 1 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. Tudomásom szerint már amennyire rémlik más könyvek megjelenését is híresztelték. De mondjuk ennyi idő alatt azért 1-2 könyv pl. az előzményekről vagy akár egy sorozat szerintem simán elfért volna már csak azért is,hogy az érdeklődés fentmaradjon. Meglátjuk majd, ha jönnek a filmek mennyire vevőek az emberek még rá. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. Hozzászólás ideje: 2019. Október 27. Húha.. Hús vér formában tér vissza a halottnak hitt főgonosz? Kényes terep ez a mostani "nehéz" időkben! 5 Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Hozzászólás ideje: 2019. Október 28. Térjen csak szépen vissza Quaritch, és ezúttal hagyják győzni. 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Így van. Úgyis emberiség elleni bűntett volt a naviiknak drukkolni! 1 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. Hozzászólás ideje: 2019. Október 29. 6 órával ezelőtt, Dzséjt írta: Térjen csak szépen vissza Quaritch, és ezúttal hagyják győzni. De ezuttal, mint beépített ügynökként 3 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. November 2. Hozzászólás ideje: 2019. November 2. Van egy jó hírem számotokra! Jön az Avatar Disney + streaming szolgáltatóra. Már most novembertől! Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 2. Hozzászólás ideje: 2019. November 2. Megvan BD-n. Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. November 3. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 3. Már azt hittem valami sorozat. Válasz
Brodie Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. (szerkesztve) 26 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Annyit biztos nem hoz mint az első rész, de szerintem két milliárd felett lesz a bevétele. Az elsőre tippelnék 1,5-1,6-ot, utána pedig fokozatos csökkenést. Ami persze még mindig szép bevétel. Szerkesztve: 2019. November 9. - Brodie Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. November 9. Hozzászólás ideje: 2019. November 9. (szerkesztve) Én kettőre tippelek. Csak Kínában fog hozni 5-600 millió körül. Szerkesztve: 2019. November 9. - Ody Mandrell Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. November 10. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 10. https://widescreen.hu/parhuzamosan-tobb-studioban-is-filmezik-az-avatar-folytatasokat/ No Zsék Szüli már a 4. részt csinálja. Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. November 11. Hozzászólás ideje: 2019. November 11. 20 órával ezelőtt, Kargarosz írta: No Zsék Szüli már a 4. részt csinálja. Remélem a pandorai dzsungel az víz alatti világok áll leejtősek lesznek. Ha mást nem, gyönyörű látványvilágban nem lesz hiány. 1 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. November 17. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. November 17. https://www.szukits.hu/elokeszuletben/7296-avatar-tsu-tey-s-path-magyar-nyelvu-kepregeny-007295.html No Zsék Szüli végre valami idehaza is majd egyszer 10 év múlva Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Úgy látom az RDA ismét bevet majd brutál fegyvereket. Bemutatkozik a forgatási képen a Sea Dragon, ami egy masszív anyahajó, több fajta vízi járművet hordoz majd magával. 1 Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Hozzászólás ideje: 2019. November 30. Amikor olvastam azt hogy ez a last day of live-action filming, már kezdtem megörülni, hogy na végre, végeztek. Aztán tovább olvastam: in 2019!!! Ezek még 2 év múlva is forgatnak majd. 1 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Hozzászólás ideje: 2019. December 1. 17 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Ezek még 2 év múlva is forgatnak majd. Most egy kicsit pihennek, de még le kell forgatni az Avatar 5-t is. 1 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Avatar5? És ha a második bukás lesz? 1 1 Válasz
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2019. December 1. Hozzászólás ideje: 2019. December 1. 8 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Avatar5? És ha a második bukás lesz? Akkor a többit csak DVD-re adják ki meg a TV-ben éjszakai műsorsávban 3 Válasz
Kargarosz Hozzászólás ideje: 2019. December 20. Szerző Hozzászólás ideje: 2019. December 20. https://hu.ign.com/avatar-2-1/54751/news/talan-most-mar-nem-halasztjak-tovabb-az-avatar-folytatasokat-james-cameron-mar-a-4-reszhez-is-forgat Zsék Szüli Alatta ott van egy videó 10 éves az Avatar. Csak,hogy lásd godolok rád 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Január 7. Hozzászólás ideje: 2020. Január 7. (szerkesztve) Amúgy ha tippelnem kellene a bevételekre, akkor most az alábbit tenném. Amcsi: 8-900 millió Amcsin kívül: 2 milliárd Kb. annyi lesz, mint az Endgame de talán még fogadni is mernék rá, hogy beelőzi és a 3 milliárd se kizárt. Szerkesztve: 2020. Január 7. - Ody Mandrell 1 Válasz
JakeSully Hozzászólás ideje: 2020. Január 19. Hozzászólás ideje: 2020. Január 19. Most jó esélyekkel indul az Avatar 2. Ha azt nézzük hogy a következő 3 évben nem lesz nagy kiemelkedő tömegeket megmozgató népi film. ( Se Star Wars, se Avengers) 2021 végén az emberek egy újabb csodát szeretnének látni. És ez nagy nagy eséllyel az Avatar 2 lesz. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.