Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 21.5 éve Kb. 1.5 hónap, és jön a Winter Madness 2019. A címvédő már várja a kihívást!
Hozzászólás ideje: 2019. Szeptember 21.5 éve Ennek igazán örülök Frenkie! Remélem a többiek is jönnek majd, olyanok is akik két éve nem voltak.
Hozzászólás ideje: 2019. Október 8.5 éve Biztos forrásból tudom ( ), hogy november elején indul a verseny.
Hozzászólás ideje: 2019. Október 9.5 éve Sziasztok! Üdvözlök Mindenkit. A 2 évvel ezelőtti Winter Madnessnél itt voltam,mint olvasó. Azt élveztem szeretnék részt venni az ideiben
Hozzászólás ideje: 2019. Október 9.5 éve Üdv nálunk Adrián! Az tényleg jó móka volt, és az idei se ígérkezik rosszabbnak.
Hozzászólás ideje: 2019. Október 10.5 éve Szerző Hamarosan jön a menetrend és a selejtező párosítások!
Hozzászólás ideje: 2019. Október 22.5 éve Szerző Bekerültek az első topikok, innentől naponta egy párharc válik majd nyilvánossá. Kezdés: November 8.
Hozzászólás ideje: 2019. Október 26.5 éve Szerző A csemegéket kedvelők örülhetnek, mert meghirdetésre került egy "ízig-vérig" droidokból álló csoport selejtező topik.
Hozzászólás ideje: 2019. Október 27.5 éve Donát! A címkékre odaírhatnánk a dátumot, mikor lesz az adott szavazás. Jobb lenne.
Hozzászólás ideje: 2019. Október 28.5 éve Na látom megjött a dupla V -sek kontra Secura párharc is. Goood... Máris tudom, hogy ki a befutó.
Hozzászólás ideje: 2019. Október 28.5 éve 2 perccel korábban, Bence1997 írta: Na látom megjött a dupla V -sek kontra Secura párharc is. Goood... Máris tudom, hogy ki a befutó. Windu? Amúgy elnézve a párosításokat, már az elején lesz pár finom meccs. Szerkesztve: 2019. Október 28.5 éve - Ody Mandrell
Hozzászólás ideje: 2019. Október 28.5 éve 32 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Windu? 34 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Amúgy elnézve a párosításokat, már az elején lesz pár finom meccs. Csak képzeljük el a Poe-Plo Koon -os meccset. Ha Filoni fórumtag lenne...
Hozzászólás ideje: 2019. Október 28.5 éve Szerző 54 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Amúgy elnézve a párosításokat, már az elején lesz pár finom meccs. Igen, szerintem is tök jó csemegék várnak ránk a selejtezőkben is már. Apropó, Bence, DJ-re is pofás kis párharc vár majd.
Hozzászólás ideje: 2019. Október 28.5 éve 7 perccel korábban, Donát írta: DJ-re is pofás kis párharc vár majd. Ott nem lesz "maybe"
Hozzászólás ideje: 2019. Október 28.5 éve 9 perccel korábban, Donát írta: Apropó, Bence, DJ-re is pofás kis párharc vár majd. Már látom lelki szemeim előtt, ahogy DJ felszedi az elejtett aranytallérokat és gyorsan elmenekül a Canto Bight -ra érkező vetélytársak elől. DJ válasza: Maybe next time.
Hozzászólás ideje: 2019. Október 28.5 éve Ja hogy te tudsz róla? Jujj, gyerekek, most nagyon kíváncsi lettem. Na, így aludjak el.
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.