Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 18. (szerkesztve) A premier vetítés után @Bomarr-ral összenéztünk, és csak mosolygott, én meg belemondtam az arcába, hogy ez kurva jó volt. Egyetértett. Ez azóta se változott. Életem legszebb emlékei közé fog tartozni a tíz mozis megtekintés. Rengeteg moziban megnéztük, IMAX-ban magasan ez volt a legjobb...szóval egy karakteres pontot tett a film a Skywalkerek történetének végére. Szerkesztve: 2020. December 25. - Ody Mandrell 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Emlékszem nagyon be voltam ijedve a film előtt mert mindenhol mondogatták, hogy nagyon megosztó film, meg a kritikák se olyan jók. Aztán 10 perc után már tudtam hogy nekem ez baromira be fog jönni. Onnantól leesett egy nagy kő a szivemről és végig vigyorral a képemen néztem a filmet. Állati jó volt! 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 18. Annyira magával ragadó film, hogy amire első pillanatra felvontam a szemöldököm, az a következő pillanatban már feledésbe is merült. Ilyen volt első látásra s utána meg még ilyenebb. Fantasztikus! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Az első SW, ami első megnézésre nem igazán tetszett, ezért a premier nem egy jó élmény. Azóta sokat javult a helyzet, de sohasem lesz a kedvenc részem. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 19. 23 perccel korábban, Donát írta: Az első SW, ami első megnézésre nem igazán tetszett, Nekem ez az AOTC volt. Három napig nem is akartam látni. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Nute Gunray Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Az első percekben még azt gondoltam, hogy ez kínos lesz. Utána viszont nem eresztett egészen a legvégéig. A sequel trilógia filmjei közül itt jöttem ki a legelégedettebben a moziteremből. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 19. 49 perccel korábban, Nute Gunray írta: Az első percekben még azt gondoltam, hogy ez kínos lesz. Utána viszont nem eresztett egészen a legvégéig. A sequel trilógia filmjei közül itt jöttem ki a legelégedettebben a moziteremből. Én ezt a "Palpatine vagy, Rey" résznél éreztem. Igazából ezen akadtam fenn leginkább. Olyan szappanoperás fordulat feelingem volt. De azóta már megbarátkoztam a dologgal. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Oké ott mondjuk én is a mozi plafonját vizslattam inkább. Nekem annyiból könnyebb volt ott helyben a premieren hogy előtte olvastam a spoilereket így tudtam hogy ez is benne van a pakliban. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 19. 2 órával ezelőtt, Bomarr írta: Oké ott mondjuk én is a mozi plafonját vizslattam inkább. Nekem annyiból könnyebb volt ott helyben a premieren hogy előtte olvastam a spoilereket így tudtam hogy ez is benne van a pakliban. Igen, ezért is lazítottam a spoikerekhez való hozzáállásomon. Néha még jól is jöhet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 19. No igen... Volt mit emészteni. Viszont ma már nem is tudnám másként elképzelni. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Én nem voltam spoileres, és elsőre nekem is döbbenet volt a "Palpatine vagy, Rey", és nem jó értelemben. Viszont közben az egyértelműen jó érzés volt, hogy megleptek, olyan fordulat jött, amire nem számítottam. És aztán a film végével mindennel megbékéltem, annyira katartikus volt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Frenkie Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 19. A mai napig nem tudok megbékélni vele. Nem véletlenül nem írtam véleményt róla egy éve. Nekem ez a Palpatine unoka a legalja zs-film szint. Hálistennek hogy nem jelent meg itthon így nem kellett megvennem. Januárban láttam utoljára, és remélem örökké utoljára. Nem akarom újranézni soha többé. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 19. (szerkesztve) Ittasan ne tombolj itt Frenkie. Köszi. Szerkesztve: 2020. December 20. - Ody Mandrell 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Frenkie ez most eléggé meglep, mert pár értékelést már irtál a filmről. Decemberben még azt irtad, hogy imádod és amikor Donát kivolt a filmtől és kérdezte hogy mit ad egyáltalán ez a film ami miatt tetszhet valakinek, te válaszoltál: 2019. 12. 21. - 1:42, Frenkie írta: Az emberi érzelmek olyan tárházát ami példaértékü, Azokat az "átlagnézőket" pedig akiknek nem tetszett elküldted a fenébe: 2019. 12. 21. - 20:10, Frenkie írta: Baromira nem érdekel az átlagnéző véleménye. Nem érdekel mit gondol a szomszéd ,a másik házban lakó emberke. Nézzen utána ha nem érti. De az sem kell. Csak fantázia. Egy csomó minden elhangzik. Mindig Palpatine volt a háttérben. Nehogymár azért érezzem magam rosszul, mert egy noname figurának nem tetszi vagy nem éri. Magasról tojok rá. Nekem tetszen illetve azoknak akik értik is. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Yoda József Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 19. 51 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Részegen ne tombolj itt Frenkie. Köszi. Annyira jó volt a Mando, hogy arra inni kellett Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Nem nézte meg. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Pildi Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Frenkie, én is úgy emlékszem, hogy tetszett neked a film, zs kategóriáról szó sem volt. Ez a mai véleményed eléggé meglepett. Persze van olyan, hogy az embernek megváltozik a véleménye, de ez annyira drasztikus váltás, hogy nem igazán értem. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 19. 14 perccel korábban, Pildi írta: Frenkie, én is úgy emlékszem, hogy tetszett neked a film, zs kategóriáról szó sem volt. Ez a mai véleményed eléggé meglepett. Persze van olyan, hogy az embernek megváltozik a véleménye, de ez annyira drasztikus váltás, hogy nem igazán értem. Tudod miről van szó, nem hiszem hogy lenne ok nagy értetlenkedésre. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 19. 1 órával korábban, Bomarr írta: Frenkie ez most eléggé meglep, mert pár értékelést már irtál a filmről. 5-re értékelte ráadásul... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Lehet csak irónia volt. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 19. 41 perccel korábban, Donát írta: Lehet csak irónia volt. Mármint micsoda? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lenci Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 19. Ma néztem meg megint, összesen 3x láttam. Néhány kreatív megoldás ellenére, máig nem tudtam megbékélni vele, de remélem ezzel nem botránkoztatok meg senkit. Nagyon sok ponton tudnám ragozni, hogy miért nem, de nem akarom, mégis csak gyerekkori rajongásom tárgyának a kései része, még én teljesen ámsként zártam volna le. Veletek viszontjó volt nézni. Számomra a disney-érából a csúcspont a Zsivány. 3 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. December 25. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 25. Egyébként amik nagyon jók voltak még, azok a Frenkie-nél hajnalig tartó kibeszéléske, ahogy próbáltuk összerakni a gondolatainkat a friss élmény után. Az ilyen pillanatokért, órákért, napokért érdemes rajongónak lenni. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.