Hozzászólás ideje: 2019. December 3.5 éve Szerző @DiO Valóban hasonlít kicsit de szerintem nem vészes. És ami a lényeg, ez a mostani jobb.
Hozzászólás ideje: 2019. December 3.5 éve 42 perccel korábban, Ody Mandrell írta: @DiO Valóban hasonlít kicsit de szerintem nem vészes. És ami a lényeg, ez a mostani jobb. ÁÁÁÁÁÁÁÁ Imádom! Meg is van a ma esti program! Indiana Jones és a frigyláda fosztogatói. Innen is üzenném a mesternek, köszönjük, hogy egy ilyen nüansznyi zene meghozza az ember kedvét a filmhez. Szerkesztve: 2019. December 3.5 éve - DiO
Hozzászólás ideje: 2019. December 4.5 éve 3 perccel korábban, Bence1997 írta: Nocsak, csaknem Kylonak lesz látomása sötét Reyről? Szerintem csak trükkösen vágták Viszon úgy tűnik, Spoiler a tőrrel kapcsolatos leak-ek is igazak, a rajta lévő írás vezet a Halálcsillaghoz
Hozzászólás ideje: 2019. December 5.5 éve Ez biztos nem fan made? Az a villámló szék a végén nagyon kilógott a képből
Hozzászólás ideje: 2019. December 5.5 éve Szerző Ja, az érdekes. Hamarosan eldől valódi-e bár nem valószínű.
Hozzászólás ideje: 2019. December 5.5 éve Szerző Lehet, hogy tényleg a sötét Rey-el harcol Kylo. Talán a hely vagy Palpatine küldi rá, ki tudja.
Hozzászólás ideje: 2019. December 7.5 éve Ha a végén lévő Kylo-Rey harcra gondolsz, akkor igen! Szép tisztelgés
Hozzászólás ideje: 2019. December 7.5 éve Nagyon klassz utalás. Csak ez a nyüves reddites lejátszóbeillesztési lehetőség lenne kigyomlálva a fórumról. Meg lehet tőle őrülni. Többet már nem akarok rinyálni miatta, Inkább megtartom a további bosszankodást magamnak,
Hozzászólás ideje: 2019. December 7.5 éve 1 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Kylo kardját fogja vissza az Erővel Rey? Te így látod? Nem olyan mint Obi vs Anakin, amikor egyszerre Force Push-olnak?
Hozzászólás ideje: 2019. December 7.5 éve Szerző Szerintem nem. Kylo le akarja vágni és a pengéjét tartja vissza az Erővel. Rohadt jól néz ki.
Hozzászólás ideje: 2019. December 7.5 éve Éppen most , Ody Mandrell írta: Szerintem nem. Kylo le akarja vágni és a pengéjét tartja vissza az Erővel. Rohadt jól néz ki. Most így újranézve, tényleg így tűnik
Hozzászólás ideje: 2019. December 7.5 éve Kész vagyok ettől a penge-blokkolástól, baromi cool! Kár, hogy nem a moziban láttam... Nem kéne már semmilyen spotot néznem, de elcsábulok mindig. Szerkesztve: 2019. December 7.5 éve - Darth Porg
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.