Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

Obi-wan Kenobi vs. Kanan Jarrus

TOP 32 #8 29 felhasználó szavazott

1. 1. Ki jusson a Winter Madness top 16-ba?

A szavazás lezárult

Szavazás lezárása: 2019-11-20 18:59

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Na, ez egy fogós, ravasz kérdés. Ben Kenobi az ep4-6-ban nem volt szimpatikus. Egyrészt, kölyök koromban nem szívleltem a remete, szakállas mentor típusokat, így heveny ellenszenvvel viseltettem érte, és bár később ez elmúlt, Kenobi sajátságos igazság értelmezése kicsit még mindig unszimpatikussá teszi a vén salabaktert. Ezzel szemben az ep1-3-ban meg őt bírom a legjobban. Energikus, szarkasztikus, és bár nem hibátlan, rendíthetetlensége kompenzálja bakijait.

Kanant viszont elsőre megkedveltem, bejött ez a cowboy Jedi stílus, de még jobban bejött az az út, amit végigjárt, ahogy ebből a nemtörődöm, ex-padawanból végül igazi Jedi lovag és mentor lett. És emiatt rá szavazok. Kenobi esetében érzek egy kis törést Obi-Wan és Ben között, úgy értem, ott az a 18 évnyi űr, ami nagy szakadék egy ember jellemének fejlődésében, pláne, ha olyan tragédiák sorozatán van túl, mint a vén remete. Ezért is örülök, hogy jön a vele foglalkozó sorozat, ami ezt a fejlődést fogja előtérbe hozni.

Ezzel szemben Kanant végigkísérhettük az útján nem csak a Rebelsben, de egy könyvben és egy képregénysorozatban is, így nincs meg ez a bizonyos törés. Szóval most emiatt, mert Kanan a fenti okokból közelebb került hozzám, rá szavazok.

Hozzászólás ideje:

Habár a klasszikus trilógiában nekem se  volt sokáig a favoritom, de az episode 3-ban az egyik kedvenc jedim lett. Obi-Wan :rock:

• Donát megszűntette a topik kiemelését
Hozzászólás ideje:
On 11/20/2019 at 4:02 PM , Donát said:

Szegény Kanan rendesen belenézett ebbe a párosításba. Úgy érzem, jó pár ellenfél ellen tudott volna menni még egy kört.

Erről is lemaradtam, de jobb is, mert nem tudtam volna kire szavazni. :D Obi az egyik kedvenc karakterem, viszont Kanant is bírom; nekem ő a Rebels Qui-gon Jinne. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.