Donát Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Kylo Ren vs. Leia Organa Korábbi összecsapások: - Statisztikák Kylo Ren Főtáblás pontok: 70 Mérleg: 2-1 Eddigi út: General Grievous (26-3), Director Krennic (30-3) Leia Organa Főtáblás pontok: 63 Mérleg: 3-1 Eddigi út: R2-D2 (23-5), Padmé Amidala (20-11) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 6, 2019 Author Share Posted December 6, 2019 Anya vs fia. Kylo elég erős lesz ehhez? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Számomra továbbra sem elég erős az anyucihoz. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Kylora szavaztam, bár nem volt egyszerű döntés, de Kylo számomra az egyik legösszetettebb karakter az egész sagaban. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrián Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Sajnálom Leia hercegnő, de én nem Obi-Wan Kenobi vagyok, Kylo kapta a szavazatom. Kylo Ren a legjobb ami történhetett a Star Wars-szal. F**k this s**t motherf*cker. 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dei Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Kylo Ren a kedvencem az új trilógiából, szóval rá szavaztam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Ez sajons elég egyértelműnek néz ki. Pápá Leia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yoda József Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Elég durván bekezdett a kölyök! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistra Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 Eddigi szereplései alapján Leia picit közelebb áll a szívemhez, de azt örömmel látom, hogy Kylo karaktere ennyi mindenkit így megfogott. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 21 perccel korábban, Yoda József írta: Elég durván bekezdett a kölyök! Én tudom az okát: Aki két karaktert is eltud játszani, az nálam mindent visz! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted December 6, 2019 Share Posted December 6, 2019 (edited ) Nálam a 3 legenda(Luke, Leia, Han) egyenlő az sw-vel. Ők tették tönkre....izé, gazdagították a gyerekkoromat. Ők voltak és vannak a hőseim. Hiába, egy vén szentimentálsi rajongóvá váltam. Szóval Leia. Edited December 6, 2019 by Frenkie 1 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whill Posted December 7, 2019 Share Posted December 7, 2019 Számomra Kylo a leghitelesebb gonosz az egész Star Wars-sagában. Míg elődei rendíthetetlen, badass karakterek voltak, akik csak a végén törtek meg, Kylo az elejétől kezdve egy kicsit "lúzer", folyamatosan önmagával viaskodó karakter, és éppen ezért sokkal azonosulhatóbb is. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brodie Posted December 7, 2019 Share Posted December 7, 2019 Egyértelműen Kylo Ren, aki Rian Johnsonnak köszönhetően lett az új trilógia legjobb karaktere. J.J. Abrams meg menő maszkot adott neki, amit egyáltalán nem bánok (most már), hogy visszatér. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted December 7, 2019 Share Posted December 7, 2019 Hát, erről jól lecsúsztam - kicsit bekeveredtem a napokkal, azt hittem, hogy még tegnap van, aztán kiderült, hogy már a holnap is majdnem elmúlt -, de, ahogy elnézem, Kylo Ren legfeljebb egy fokkal magabiztosabb győzelmet aratott volna, ha szavazok, mert hát mi a fene, rá szavaztam volna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts