Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Elindult a legújabb Darth Vader sorozat, ami közvetlenül az 5.rész után veszi fel a fonalat. A sorozat azt mutatja be, hogy Vader hogyan kutatja fel azokat akik elrejtették előle Luke-ot, illetve a pilóta nyomára is próbál rálelni. Mindenképp olvassátok mert nagyon minőségi munka. https://readcomiconline.to/Comic/Star-Wars-Darth-Vader/Issue-1?id=167303 1 Válasz
Dei Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Mindig is szerettem azokat a SW képregényeket, amik belenyúlnak a filmek végébe és látjuk mi következik a kamera leállása utána. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Érdekes volt, jó része visszaemlékezés. Kíváncsi vagyok ki lehet az a nő meg a gunga. 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. 6 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Érdekes volt, jó része visszaemlékezés. Kíváncsi vagyok ki lehet az a nő meg a gunga. Szerintem Sabé :) 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Sabénak már öregnek kellene lennie akkor nem? 1 Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Sabénak már öregnek kellene lennie akkor nem? Yavin előtt 46-ban született, szóval a képregény idején 50 körül van. Akkor pedig még nem feltétlenül kell öregnek kinéznie. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Hozzászólás ideje: 2020. Február 5. Fiatalabbnak tűnik, de persze ez csak rajz. Meglátjuk milyen lesz a következő számban. Bár az, hogy egy gunga is vele van valószínűsíti,m hogy Naboo-i. 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Március 12. Hozzászólás ideje: 2020. Március 12. Felettébb érdekes volt a második rész! Természetesen Sabé volt az "ál-Padmé", de sokkal jobban izgat hova fut ki a dolog mert olyan az egész mintha Padmé és Anakin megint összeálltak volna. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Március 12. Hozzászólás ideje: 2020. Március 12. Az én elméletem. Sabé mindent megtudott, arról, hogy mi történt Anakinnal és Padméval a Sithek bosszújában. És valami kegyetlen bosszút forral Vader/Anakin ellen. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Március 12. Hozzászólás ideje: 2020. Március 12. Ez bennem is felötlött. Valószínűleg ez lesz. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Július 24. Hozzászólás ideje: 2020. Július 24. Greg Pak elmondta, hogy a következő történetszál - amely a 6. számmal veszi kezdetét - Vader büntetéséről fog szólni. Lesznek kulcselemek, amik kapcsolódni fognak az Ep9 -hez. 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Július 24. Hozzászólás ideje: 2020. Július 24. Március óta volt folytatás? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Július 24. Hozzászólás ideje: 2020. Július 24. Jövőhéten fog jönni a következő szám. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Július 24. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Július 24. 10 perccel korábban, Bence1997 írta: Greg Pak elmondta, hogy a következő történetszál - amely a 6. számmal veszi kezdetét - Vader büntetéséről fog szólni. Lesznek kulcselemek, amik kapcsolódni fognak az Ep9 -hez. Az eddigi story arc is érdekes volt. Ez még jobban hangzik. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Július 24. Hozzászólás ideje: 2020. Július 24. 39 perccel korábban, Bence1997 írta: Jövőhéten fog jönni a következő szám. Az jó mert az első kettőt olvastam. Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Július 24. Hozzászólás ideje: 2020. Július 24. (szerkesztve) 2 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Az jó mert az első kettőt olvastam. 36 perccel korábban, Iqvi írta: Az eddigi story arc is érdekes volt. Ez még jobban hangzik. Én még el se kezdtem az idei képregényeket. Úgy vagyok vele mostmár, hogy várok a kövi hónapra és akkor elkezdek újra belekóstolni a SW képregények világába. Szerkesztve: 2020. Július 24. - Bence1997 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Július 24. Hozzászólás ideje: 2020. Július 24. 3 órával ezelőtt, Bence1997 írta: Greg Pak elmondta, hogy a következő történetszál - amely a 6. számmal veszi kezdetét - Vader büntetéséről fog szólni. Lesznek kulcselemek, amik kapcsolódni fognak az Ep9 -hez. Nem a 7. számmal kezdődik az új szál? Válasz
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Július 24. Hozzászólás ideje: 2020. Július 24. 21 perccel korábban, Darth Revan9 írta: Nem a 7. számmal kezdődik az új szál? Nem, a 6. számmal. Októberben kezdődik el a történet. A Star Wars is októberben kezd el egy második történetet, igaz ott a 7. számmal. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Július 24. Hozzászólás ideje: 2020. Július 24. 21 perccel korábban, Bence1997 írta: Nem, a 6. számmal. Októberben kezdődik el a történet. A Star Wars is októberben kezd el egy második történetet, igaz ott a 7. számmal. A Vol 1 gyűjteményes kötet infói szerint a sorozat 1-6. számát fogja tartalmazni. Fura lenne, ha az utolsó füzet a vol 1-ben egy új történetszál első része lenne. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 7. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 7. 12.-én érkezik a negyedik szám. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 7. Hozzászólás ideje: 2020. Augusztus 7. Kár, hogy erre is jövő nyárig várni kell. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 18. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 18. Darth Vader 5 Spoiler Eddig remekül teljesített a Vader sorozat, de a mostani számban mintha egy kicsit megálltak volna a dolgok. A füzet konkrétan csak annyi volt, hogy Vader leszámol Sabé lázadó sejtjével a Polis Massán. Az a csata nagyon jól nézett ki, szépen volt megrajzolva, a másik jó pillanat pedig az volt amikor Vader meghallja Padmé utolsó szavait. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 25. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 25. Most látom, hogy a Darth Vader 6. számával új történet szál veszi kezdetét, de úgy írják, hogy a vol 1 gyűjteményes kötet az 1-6. számokat tartalmazza. Szerintem ez hibás, és valójában csak az 1-5. számokat fogja tartalmazni. Furán nézne ki, ha a vol 1 végén egy új történetszál 1. része lenne. Válasz
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 28. 2020. 09. 25. - 20:46, Darth Revan9 írta: Most látom, hogy a Darth Vader 6. számával új történet szál veszi kezdetét, de úgy írják, hogy a vol 1 gyűjteményes kötet az 1-6. számokat tartalmazza. Szerintem ez hibás, és valójában csak az 1-5. számokat fogja tartalmazni. Furán nézne ki, ha a vol 1 végén egy új történetszál 1. része lenne. Lehet, hogy a 6. szám különálló történet lesz, mint a Lángoló Tengerekben a Tarkinos szám. 1 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 28. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 28. (szerkesztve) 3 órával ezelőtt, Whill írta: Lehet, hogy a 6. szám különálló történet lesz, mint a Lángoló Tengerekben a Tarkinos szám. Nem egy részes, mert rá van írva a borítóra a Part I felirat. https://starwars.fandom.com/wiki/Darth_Vader_(2020)_6 Szerkesztve: 2020. Szeptember 28. - Darth Revan9 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 28. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 28. 1 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta: Nem egy részes, mert rá van írva a borítóra a Part I felirat. https://starwars.fandom.com/wiki/Darth_Vader_(2020)_6 Mi van ha marketing okból teszik bele a hatodik számot az első kötetbe, hogy így teaseljék a második történetszálat? A Köztársaság kora: gonosztevők végén is volt betekintés a Hősök kötet első, Qui-Gon-os füzetébe. Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 29. 22 órával ezelőtt, Iqvi írta: Mi van ha marketing okból teszik bele a hatodik számot az első kötetbe, hogy így teaseljék a második történetszálat? A Köztársaság kora: gonosztevők végén is volt betekintés a Hősök kötet első, Qui-Gon-os füzetébe. A Köztársaság Kora esetében az csak pár oldalas reklám anyag volt, hogy kitöltsék az űrt, mivel gondolom túl vékonynak találták a kötetet. Itt viszont a teljes 6. szám benne lenne. Mivel a 6. számmal új sztoriszál indul, ezt óriási hülyeségnek érzem. Az 1-5. számok bőven kitesznek egy elég vastag gyűjteményes kötetet. Nincs szükség még egy füzetre. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 29. Szerző Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 29. 5 perccel korábban, Darth Revan9 írta: A Köztársaság Kora esetében az csak pár oldalas reklám anyag volt, hogy kitöltsék az űrt, mivel gondolom túl vékonynak találták a kötetet. Itt viszont a teljes 6. szám benne lenne. Mivel a 6. számmal új sztoriszál indul, ezt óriási hülyeségnek érzem. Az 1-5. számok bőven kitesznek egy elég vastag gyűjteményes kötetet. Nincs szükség még egy füzetre. És a szukits nem módosíthatja ilyen esetben a kötet tartalmát speciális szerződés módosítással? Vagy minden esetben egy az egyben át kell venni a külföldi kiadás beltartalmát? 1 Válasz
Bomarr Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 29. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 29. Csak aztán nehogy az legyen hogy sikerül elérni, hogy a vol.1-be nem rakják be a hatodik füzetet aztán a vol.2-be se kerül bele mert annak meg hivatalosan nem része. Inkább legyen plusz egy füzet. Legyen ez a legnagyobb probléma. 3 Válasz
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 30. Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 30. 23 órával ezelőtt, Iqvi írta: És a szukits nem módosíthatja ilyen esetben a kötet tartalmát speciális szerződés módosítással? Vagy minden esetben egy az egyben át kell venni a külföldi kiadás beltartalmát? Nem módosíthatja. 100%-ban követni kell az eredeti kiadást. Esetleg, ha csak pár oldalas ízelítő reklám lenne, akkor el lehetne hagyni. De ha teljes füzet, akkor nem lehet kihagyni. 21 órával ezelőtt, Bomarr írta: Csak aztán nehogy az legyen hogy sikerül elérni, hogy a vol.1-be nem rakják be a hatodik füzetet aztán a vol.2-be se kerül bele mert annak meg hivatalosan nem része. Inkább legyen plusz egy füzet. Legyen ez a legnagyobb probléma. Nekem az a gyanúm, hogy tévesen adták meg a vol 1 kötet adatait. Szerintem csak az 1-5. számok lesznek benne. Novemberben kiderül. Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.