Ugrás a kommentre

Cavan Scott: High Republic

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Megvolt az 1-5 szám, ami kiváló volt! Sokkal naturalisztikusabb az ábrázolás mód mint a későbbi képregényeknél.

Tetszett, hogy a Jedik mennyire impulzívak, veszekednek ha kell egymással is, és hevesek. 

A 6.-ik számot lehet, hogy csak a két regény után fogom elolvasni, hisz időrendben azok után következik. 

Hozzászólás ideje:
  2021. 07. 10. - 11:26, Ody Mandrell írta:

Megvolt az 1-5 szám, ami kiváló volt! Sokkal naturalisztikusabb az ábrázolás mód mint a későbbi képregényeknél.

Teljes nézet  

Amikor írtad, hogy a drengireket szivesen látnád képregényben már sejtettem hogy tetszeni fog :) Szerintem nagyon szuperül elkapták hogy mennyire horrorisztikusak.

A hatodik szám egyébként kellemesen meglepett. A rajzok kinézete fentebb nagyon lelett húzva. Talán épp azért mert készültem rá, hogy ronda lesz, végül kellemesen csalódtam. Néhol a nagytotálok még szépek is lettek. Persze lehetne jobb de a sztori kiváló. Várom a folytatást.

Hozzászólás ideje:
  2021. 07. 10. - 12:45, Bence1997 írta:

Pontosabban a történet inkább a The Rising Storm eseményeivel párhuzamosan játszódik. :)

Teljes nézet  

Épp ezért nem akarom olvasni egyelőre. :)

2021. 07. 10. - 13:11, Bomarr írta:

Amikor írtad, hogy a drengireket szivesen látnád képregényben már sejtettem hogy tetszeni fog :) Szerintem nagyon szuperül elkapták hogy mennyire horrorisztikusak.

Teljes nézet  

Igen, ahhoz képest, hogy növényekről van szó, elég kemény ellenfélre sikeredtek. 

Engem kicsit meglepett, hogy a drengir krízis ütött be most. Meg voltam győződve, hogy a Nihil lesz a főellenség. Egyelőre úgy tűnik ezek a húsevő növények keményebb ellenfelek. :D Még a sith-eket is megizzasztották, ami nem kis szó. 

A huttból kitörő drengir nem kicsit Alienes érzést keltett. :D Jedi oldalon Sskeer a legizgalmasabb karakter. Miután elvesztette a karját, teljesen megzavarodott. 

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje: (szerkesztve)

7. szám: a végén meglepődtem. Bár

Spoileres tartalom megtekintése

Keeve karaktere is érdekes irányba megy

És feltűnt

Szerkesztve: - Bence1997
Hozzászólás ideje:
  2021. 07. 28. - 17:01, Bence1997 írta:

7. szám: a végén meglepődtem. Bár

Keeve karaktere is érdekes irányba megy

És feltűnt

Teljes nézet  

Hozzászólás ideje:
  2021. 07. 28. - 18:21, NorbiLordi írta:

Teljes nézet  

Hozzászólás ideje:
  2021. 07. 28. - 19:46, Bence1997 írta:

Teljes nézet  

• 2 héttel később...
Hozzászólás ideje:

The High Republic gyűjteményes kiadás megjelenések.

Volume 1 - There is No Fear. 1- 5. számok.

https://starwars.fandom.com/wiki/Star_Wars:_The_High_Republic_Vol._1_–_There_is_No_Fear

Sajnos szeptember 7-ra tolták. Ez nem túl jó. Elméletileg nálunk márciusban jöhetne a hat hónapos szabály miatt, de sajnos a friss képregénygyűjteményeket nem mindig teszik időben elérhetővé az üzleti partnereknek. Nem zárom ki, hogy május lesz a magyar megjelenésből.

Volume 2 - The Heart of the Drengir. 6-10. számok.

https://starwars.fandom.com/wiki/Star_Wars:_The_High_Republic_Vol._2_–_The_Heart_of_the_Drengir

Ez december 14. Elméletileg esélyes lehet a júliusi megjelenés. Rossz esetben ősz elejére csúszhat.

Volume 3 Egyelőre cím nélkül. 11-15. számok.

https://starwars.fandom.com/wiki/Star_Wars:_The_High_Republic_Vol._3

22 április 5-én jönne. Elméletileg akár még bele is férhet év végére.

Trail of Shadows mini.

https://starwars.fandom.com/wiki/Star_Wars:_The_High_Republic_-_Trail_of_Shadows

22. április 5-én jönne. Elméletileg ugyanaz a helyzet, mint a Vol 3-mal.

Eye of the Storm. Sajnos ennél kérdéses, hogy milyen formában jönne gyűjteményesben. Ha egyáltalán megjelenik gyűjteményes kiadásban. 

Szóval, így 2022-re nálunk akár 4 Köztársaság fénykora képregény gyűjtemény is megjelenhet. Ha tippelnem kéne a többi SW képregény mind A Birodalom és a Jedi közötti történetek lennének, de ezt majd meglátjuk.

Hozzászólás ideje:

THR #11 novemberi számának borítója és szinopszisa:

star-wars-the-high-republic-11-cover-217

Hozzászólás ideje:

The High Republic #8: The Heart of the Drengir, Part 3 of 3

A történet lezárása érdekesre sikerült, úgy néz ki, hogy van is egy kis ellentmondás a The Rising Storm c. könyvvel - igaz, Cavan azt mondta, van rá magyarázat - de ezen ellentmondás nem annyira zavaró, ha az ember nem veszi észre. A vége szépen bekapcsolódik a The Rising Storm sokkoló eseményeibe. Végre visszatért Anindito is, a rajzok megint csodaszépek, igaz, az elmúlt 2-3 füzetnél se voltak olyan rosszak a rajzok. :)

Ezzel a történettel úgy érzem, hogy egy darabig lezárjuk a drengir krízist és ráállunk a nihil problémára. A következő két szám a The Shadow of Nihil címet kapja, novembertől pedig jön a másik történet, amelyre már roppantul kíváncsi vagyok.

Hozzászólás ideje:
  2021. 08. 11. - 17:26, Bence1997 írta:

The High Republic #8: The Heart of the Drengir, Part 3 of 3

A történet lezárása érdekesre sikerült, úgy néz ki, hogy van is egy kis ellentmondás a The Rising Storm c. könyvvel - igaz, Cavan azt mondta, van rá magyarázat - de ezen ellentmondás nem annyira zavaró, ha az ember nem veszi észre. A vége szépen bekapcsolódik a The Rising Storm sokkoló eseményeibe. Végre visszatért Anindito is, a rajzok megint csodaszépek, igaz, az elmúlt 2-3 füzetnél se voltak olyan rosszak a rajzok. :)

Ezzel a történettel úgy érzem, hogy egy darabig lezárjuk a drengir krízist és ráállunk a nihil problémára. A következő két szám a The Shadow of Nihil címet kapja, novembertől pedig jön a másik történet, amelyre már roppantul kíváncsi vagyok.

Teljes nézet  

Mi az ellentmondás?

Hozzászólás ideje:

De az író konkrétan elmondta, hogy ez nem ellentmondás és ki fog derülni hogy miért tűnik úgy mintha lenne. Tehát nem arról van szó hogy valamit benéztek és elrontottak valamit, csak a sztorinak ezen a részén az olvasó még nem tud mindent.

Hozzászólás ideje: (szerkesztve)
  2021. 08. 11. - 17:50, Bence1997 írta:

Teljes nézet  

Szerkesztve: - NorbiLordi
Hozzászólás ideje:
  2021. 08. 11. - 18:08, NorbiLordi írta:

Teljes nézet  

• 3 héttel később...
  • 2 héttel később...

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

• Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.