Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 10. Az első oldalak a szériából. 2 1 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 10. Egész tetszetős. Ez a trandoshan jedi nagy kedvenc lesz. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 10. Nekem Kanrii a kedvencem, nagyon aranyos. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 10. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Ez a trandoshan jedi nagy kedvenc lesz. Nekem is tetszik a karaktere. Az is érdekes, hogy mint ahogy az látható, a bal kezét valamikor elvesztette. Illetve a főhős nemmás, mint az elveszett 20 egyike. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 10. Mármint Ssker mester? Ezt eddig nem mondta senki. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 10. 4 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mármint Ssker mester? Ezt eddig nem mondta senki. Nem, a tanítványa, Keeve Trannis lesz az elméletileg. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 10. 6 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Mármint Ssker mester? Ezt eddig nem mondta senki. Keeve Trannis lesz az elveszett 20 -ak egyike. Nagyon érdekes lesz majd figyelemmel követni a szériát, pláne a lány sorsa miatt. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 10. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 10. Vajon a sötét oldalon köt ki? 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 11. Nagyon gyönyörű a borító és a rajzok is. Nagyon figyelni fogom, hogy mikor jön az ongoing első gyűjteményes kötete, hogy aztán minél hamarabb előrerakjam a megjelenéseknél. Talán 2021. év végén nálunk is megjelenhet. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Szeptember 12. Nekem is nagyon bejön. Kicsit a régi Tales of the Jedi képregényekre emlékeztet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 22. Január 6. -án érkezik az első szám! A SKYWALKER SAGA ELŐTT! A JEDIK ARANYKORA! A STAR WARS történetmesélés egy új érája kezdődik, évekkel a SKYWALKER SAGA előtt. A JEDIK méltóságosak, védik a galaxist, ahogy KÖZTÁRSASÁGI úttörőként új területek felé indulnak. Amikor a határ felkészül a fenséges STARLIGHT BEACON üzemelésére, KEEVE TRENNIS padawan egy végső választás előtt áll - befejezi -e a Jedi-próbáját, vagy megmenti az ártatlanokat a katasztrófától? Új jedik! Új hajók! Új gonoszok! 2 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 22. A háttérben az nem egy drengir? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Október 22. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 22. 9 perccel korábban, Darth Revan9 írta: A háttérben az nem egy drengir? Jó kérdés, mivel nem tudjuk mi az a drengir és hogy néz ki. Nekem valamilyen Rattar alfajnak tűnik így első blikkre. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 23. 21 órával ezelőtt, Iqvi írta: Jó kérdés, mivel nem tudjuk mi az a drengir és hogy néz ki. Nekem valamilyen Rattar alfajnak tűnik így első blikkre. A drengirek lesznek a nihilek mellett a másik veszélyforrás. A kép, amit láttam róluk, nagyon érdekes volt. Nekem a yuuzhan vongok jutottak eszembe róluk. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 23. 20 perccel korábban, Darth Revan9 írta: A drengirek lesznek a nihilek mellett a másik veszélyforrás. A kép, amit láttam róluk, nagyon érdekes volt. Nekem a yuuzhan vongok jutottak eszembe róluk. Azon a képen hogy néztek ki? Esetleg szabad róla részletes leírást adnod? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Október 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 23. 9 perccel korábban, Iqvi írta: Azon a képen hogy néztek ki? Esetleg szabad róla részletes leírást adnod? Nem igazán. De úgy néztem ki, mint a vongok. Főleg a fejük. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. Október 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 26. Ongoing helyett mindössze csak egy minisorozat lesz Cavan Scott alkotása. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 27. Nekem tudomásom van arról, hogy lesz ongoing és mini sorozat is a Marvel The High Republic képregényeinél. Sőt, egy stand alone The High Republic füzet is várható. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Whill Hozzászólás ideje: 2020. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 27. Szerintem egyelőre felmérik, hogy melyik karakterek a legnépszerűbbek az első adagból, és később velük indítanak sorozatokat. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2020. Október 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. Október 27. Én azt tudnám elképzelni még, hogy a The High Republic ongoingot több szerző írja majd. Az első 6 számot Cavan Scott. Az utána lévő történetszálat pedig mások. Vagy az is lehet, hogy a Marvel átszervezte a The High Republic képregényeket. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 11. Új képek: 1 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. November 11. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 11. Na, ezek egyre jobbak. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2020. November 12. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 12. Ezek félkész rajzok? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Iqvi Hozzászólás ideje: 2020. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 12. 11 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ezek félkész rajzok? Igen, még a szinezés hátra van. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. November 12. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 12. Aki unatkozik a kijárási korlátozás alatt, akár neki is állhat 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. November 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. November 19. (szerkesztve) A második szám február 3. -án fog érkezni. A borító és a rövid ismertető: Az új széria folytatódik! - A Nihilek lecsaptak. Egy hajóra bukkannak, amely sodródott az űrben. A legénység brutálisan meggyilkolva és a szállítmánynak nyoma vész. - Milyen terror vár a Starlight Beacon jedijeire, ahogy átkutatják a roncsot? - A nemrég lovaggá kinevezett Keeve Trennisnek le kell győznie a bizonytalanságát a többi csapattársával szemben, de vajon megtud e bízni a legközelebbi szövetségesében? Szerkesztve: 2020. November 19. - Bence1997 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 2. Whoah! 1 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2020. December 2. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 2. Őőő...this is the way? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bence1997 Hozzászólás ideje: 2020. December 7. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 7. Egy alternatív verzió az első számhoz. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Kenobi tábornok Hozzászólás ideje: 2020. December 8. Megosztás Hozzászólás ideje: 2020. December 8. Az igazi Baby Yoda? 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.