Iqvi Hozzászólás ideje: 2021. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 29. 8 minutes ago, Darth Revan9 said: A Skywalker kora állítólag május 9-én lesz az RTL-en. Tud erről valaki valamit? Majd megnézem a műsort el lehet-e pörgetni addig. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Április 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Április 29. Igen, akkor lesz az RTL-en. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 9. Ma 19.00-kor Skywalker Kora az RTL-en! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 9. Végre megtudjuk hány éves valójában 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
mui-ruy Hozzászólás ideje: 2021. Május 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 9. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta: Ma 19.00-kor Skywalker Kora az RTL-en! Meg is nézem újra! Hiába a hangos utálkozók (főleg a Facebook-on) mindig imádni fogom ezt a filmet! A Skywalker Saga méltó lezárása. 3 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Május 9. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 9. A regényváltozat elolvasása után biztos különleges élmény lesz újranézni. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Május 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Május 24. Solo az RTL-en most. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 10. TLJ Film+ - szombaton 19:50-től és vasárnap 15:10-tól 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Június 11. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 11. Vetítik őket, amíg lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Június 14. Solo Film+ - szombaton 20:20-tól és vasárnap 15:20-tól TLJ Viasat3 - pénteken 21:00-től, szombaton 17:50-től és vasárnap 15:45-től 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. Mozi+ most!: Klónok támadása 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 16. Huhhh ez a magyar szinkron... Teljesen elrontja a filmet. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Revan9 Hozzászólás ideje: 2021. Július 19. Szerző Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 19. Én angolul láttam először. Nos, számomra az volt valami förmedvény. Cristopher Lee hangja pl. olyan, mintha valakit tökön rúgtak volna. Nem tudom, miért de valahogy akárhányszor nézek meg angolul filmet, vagy sorozatepizódot, utána megnézem szinkronosan, nálam mindig az jön le, hogy magyar hanggal jobb, eredetiben pedig mindig találok több színészt is, akinek a hangja idegesít. 4 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 19. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 19. 1 órával korábban, Darth Revan9 írta: Cristopher Lee hangja pl. olyan, mintha valakit tökön rúgtak volna. Bocs' de azt arra mondják, akinek magas hangja van. Lee-re ez nem érvényes. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2021. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 20. Ma a Mozi+-on 15.45-kor Baljós árnyak, 21.00-kor A Sith-ek bosszúja. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Július 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 20. 3 órával ezelőtt, tomcsi80 írta: Ma a Mozi+-on 15.45-kor Baljós árnyak, 21.00-kor A Sith-ek bosszúja. Sasolom is home office-ban 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2021. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 23. Ma a Mozi+-on 13.30-kor A klónok támadása, 21.00-kor Egy új remény. 2 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Riddick Hozzászólás ideje: 2021. Július 23. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 23. (szerkesztve) 2021. 07. 19. - 10:36, Darth Revan9 írta: Én angolul láttam először. Nos, számomra az volt valami förmedvény. Cristopher Lee hangja pl. olyan, mintha valakit tökön rúgtak volna. Nem tudom, miért de valahogy akárhányszor nézek meg angolul filmet, vagy sorozatepizódot, utána megnézem szinkronosan, nálam mindig az jön le, hogy magyar hanggal jobb, eredetiben pedig mindig találok több színészt is, akinek a hangja idegesít. Részben egyetértek. Alapvetően szoktam szeretni a magyar szinkront. Támogatom is. SW tartalmak tekintetében is szeretem. De megértem azokat is, akik eredeti hangon szeretik a tartalmakat fogyasztani. Vannak, amiket én is jobban szeretek eredetiben (de nem mindent!) Egyetlen bajom van ezzel a szinkron vs. eredeti témával. Mikor az egyik tábor a másiknak meg akarja mondani az abszolút tutit a kérdésben, holott szvsz ez megint csak - mint oly sok más dolog az életben - ízlés és választás dolga. Van lehetőség választani a hangsávok között, akkor had válasszon az ember mindenféle megjegyzés és beszólás nélkül olyat, ami neki, a saját, személyes ízlésének bejön! (A megállapításom általánosan értendő, nem ERRE a fórumra levetítve!!!) U.i.: Cristopher Lee eredeti hangja szerintem zseniális! (Szvsz!!!! a magyar hangja - Szilágyi Tibor - is jó!) Szerkesztve: 2021. Július 23. - Darth Riddick 4 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2021. Július 24. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 24. Ma a Mozi+-on 14.00-kor A Sith-ek bosszúja. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2021. Július 25. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 25. Ma a Mozi+-on 13.45-kor Egy új remény. 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Július 26. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 26. TFA TV2 - vasárnap 18:55-től 1 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2021. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 27. Ma a Mozi+-on 14.00-kor A Sith-ek bosszúja, 21.00-kor A Birodalom visszavág. 2 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
NorbiLordi Hozzászólás ideje: 2021. Július 27. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 27. P*csába, későn olvastam lemaradtam az első 6 percről Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 29. TFA a TV2-n aug. 1-én, vasárnap 18:50-kor. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Rog Hozzászólás ideje: 2021. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 29. @Darth Cupsy Az online műsorújságok amiken hétfőn néztem mielőtt írtam ide róla 18:55-öt írnak. Mondjuk nem igazán számít az az öt perc. Meg lehet hogy valamivel később kezdik. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Cupsy Hozzászólás ideje: 2021. Július 29. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 29. 3 órával ezelőtt, Rog írta: @Darth Cupsy Az online műsorújságok amiken hétfőn néztem mielőtt írtam ide róla 18:55-öt írnak. Mondjuk nem igazán számít az az öt perc. Meg lehet hogy valamivel később kezdik. Ja bocs, tomcsi hszig tekertem csak fel (175%-on van az oldal mert 2 méterről lesegetem egy 27 colos monitoron ). Nem érdekel a TV amúgy, nincs is, nem is kell, ezt az infót is csak azért tudtam, mert a faszbúk feldobott egy hirdetést és gondoltam megosztok valamit ebben a topikban is, amúgy se sűrűn szoktam itt. A világért se azért posztoltam, hogy felülbíráljam a te posztod, pláne nem akartam beletaposni a lelki világodba ezzel! 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 30. Amúgy érdekes, hogy a TV2 SW-t sugároz. Azt hittem a jogok az RTL-nél vannak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2021. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 30. Ma a Mozi+-on 13.25-kor Egy új remény, 21.00-kor A jedi visszatér. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
tomcsi80 Hozzászólás ideje: 2021. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 30. 8 órával ezelőtt, Darth Cupsy írta: Ja bocs, tomcsi hszig tekertem csak fel (175%-on van az oldal mert 2 méterről lesegetem egy 27 colos monitoron ). Ne haragudj meg, de Rog-nak üzentél. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2021. Július 30. Megosztás Hozzászólás ideje: 2021. Július 30. Igen, neki is írta. A Te hozzászólásodik tekert fel. 1 Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.