Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.
A fórum támogatása

A The Bad Batch animációs sorozat

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Nem a semmiért mutatták meg csak az évad első felét, pár kiválasztott emberkének. 

A 9. résztől már mindenki totálisan új kalandot fog kapni, vagy akció drámát, ezt nem tudjuk még. 

Hozzászólás ideje:
13 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Mindenképpen ez lesz a sorozat legerősebb évada az biztos. 

Külön kiemelném, az új évad sötétebb tónusú hangulatát, ami hála égnek, már nagyon hiányzott. Itt már nem babra megy a játék! 

Hozzászólás ideje:
1 órával korábban, Ody Mandrell írta:

Nos ha @csoli1138 és @Dzséjt megoldja a feladatát kész is van a guide! Az érdekességek és a concept artok már felkerültek. 

Feladat elvégezve, bár még a részt sem láttam..

305:

epguide305.jpg

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
2 perccel korábban, Cpt. Rex írta:

Én úgy látom, részről részre fejlődik a képi világ, pedig már igy is mese szép az animáció. 

Az biztos hogy a Tantiss lesz a fő cél, de szerintem a jövő heti dupla részben, még nem Tantiss jön. Túl korai lenne, mert a mostaniban se tudtak meg túl sokat az egész létesitményről, csak annyit, hogy sokkal több klón van fogságban, mint hitték Echo-ék. 

Ha tippelnem kellene akkor Coruscant lesz jövő héten, lehet hogy megpróbálnak intel-t szerezni majd a fővárosban, hol is lehet ez a Tantiss-i létesitmény pontosan.

image.png

De nem akarok nagyon eltérni a résztől, mert @Ody Mandrell-tól kapok megint. :P 

Szóval szerintem Tantiss "lerohanása" az majd az évad második felében fog bekövetkezni, ha tippelnem kellene. Az már mindenkinek új kaland lesz. :) 

Szerintem ez csak a sorozat végén várható, egy nagyszabású finálé keretében!

Hozzászólás ideje:

Én most nem tartom ördögtől valónak @Cpt. Rex ötletét, mert hol máshol lehetne jobban információhoz jutni egy olyan létesítménnyel kapcsolatban ami létfontosságú a császárnak és klónokat tartanak fogva benne, mint azon a bolygón ami a császárnak a székhelye. 

Hozzászólás ideje:

Igen, de éppen ezért nem tartom logikusnak azt, hogy a fináléban szerepeljen a Coruscant, mert az elvenné a képernyőidőt a Tantiss elleni támadástól. 

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Én most nem tartom ördögtől valónak @Cpt. Rex ötletét, mert hol máshol lehetne jobban információhoz jutni egy olyan létesítménnyel kapcsolatban ami létfontosságú a császárnak és klónokat tartanak fogva benne, mint azon a bolygón ami a császárnak a székhelye. 

De azt sem tartom kizártnak, hogy ha tényleg Coruscant lesz, akkor végre Wolfee-t is láthatjuk esetleg? 

(Kövi rész cimek: Beszivárgás és kimentés) 

image.png

Mondjuk általában sötétben tapogatózunk, és teljesen máshogy értjük a rész cimeket, mint a készitők. :) 

Hozzászólás ideje:

Hát, ez az, hogy néha egész beszédesek az epizódcímek, meg az előző részből lehet következtetni, hogy merre megy el a történet, de ez nem 100%. Ami viszont nekem a képen érdekes, hogy Wolfee társaságában egy klónn kommandós meg két reg klón mellett van egy TK trooper is. Azért eddig ilyen alakulatot nem láttunk. 

Hozzászólás ideje:
3 órával ezelőtt, Iqvi írta:

Hát, ez az, hogy néha egész beszédesek az epizódcímek, meg az előző részből lehet következtetni, hogy merre megy el a történet, de ez nem 100%. Ami viszont nekem a képen érdekes, hogy Wolfee társaságában egy klónn kommandós meg két reg klón mellett van egy TK trooper is. Azért eddig ilyen alakulatot nem láttunk. 

Szerintem itt már a TK trooperek a megbizható katonák. Gondolom ki van adva parancsba nekik, ha a klónok elkezdenek furcsán viselkedni, vagy parancsot megtagadni, instant lelőhetik őket. Ez az én meglátásom. 

BBY18 volt az utcsó év, a klónok számára, ha jól tudom, és ez időkben játszódik a 3. Batch évad is. 

Szóval a klónok sorsa valamelyest meg van pecsételve. :( 

Hozzászólás ideje:

Érdekes, hogy ez még Venator. Kiváncsi vagyok, hogy az évad végén látni fogjuk-e majd az első Imperialokat és Tie vadászokat. Illetve az első rendes rohamosztagos páncélt viselő katonákat. 

Hozzászólás ideje:

Venatorokat elenyésző számban, de még a polgárháború idején is használ a Birodalom, a TBB idején meg érthető okokból még ezek alkotják a Birodalmi Hadiflotta gerincét. Venatorból több száz, ha nem több ezer volt hadrendben a háború idején, míg az Imperialokat még csak most kezdték el gyártani. Így nyilván azokat először a fontosabb bolygók védelmére vetik be, míg a Venatorok maradnak mindenhol máshol. Azért egy ekkora állományt nem lehet csak úgy egy év alatt teljesen leváltani. 17 évvel a yavini csata előtt az Executrixet is egy Venatorok kísérték a Salient-kampány idején, és Tarkin még a Sentinel-bázis védelmére is Venatort használt (az Electrumot) yavin előtt 14-ben. Igazából, ha ebben a sorozatban egyáltalán nem jelennének meg Imperialok, az sem lenne meglepő. Jelentéktelenül kevés lehet még belőlük a Galaxisban.

Hozzászólás ideje:

Szerintem ha a Pabus képre gondolsz akkor az tuti, hogy Crosshair lesz. Nem hiszem, hogy Boba megjelenne már ebben a sorozatban. 

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.