Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Március 2. Hozzászólás ideje: Március 2. Nem a semmiért mutatták meg csak az évad első felét, pár kiválasztott emberkének. A 9. résztől már mindenki totálisan új kalandot fog kapni, vagy akció drámát, ezt nem tudjuk még. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Március 2. Hozzászólás ideje: Március 2. Mindenképpen ez lesz a sorozat legerősebb évada az biztos. 1 2 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Március 3. Hozzászólás ideje: Március 3. 13 órával ezelőtt, Iqvi írta: Mindenképpen ez lesz a sorozat legerősebb évada az biztos. Külön kiemelném, az új évad sötétebb tónusú hangulatát, ami hála égnek, már nagyon hiányzott. Itt már nem babra megy a játék! 2 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 5. Szerző Hozzászólás ideje: Március 5. Ígéretes....zsepik bekészítve. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 6. Szerző Hozzászólás ideje: Március 6. Atom jó volt a mai rész is! Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Március 6. Hozzászólás ideje: Március 6. Jennifer nagyon eltalálta a twitter-es gif-et, a mostani részhez! 1 Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Március 8. Hozzászólás ideje: Március 8. 1 órával korábban, Ody Mandrell írta: Nos ha @csoli1138 és @Dzséjt megoldja a feladatát kész is van a guide! Az érdekességek és a concept artok már felkerültek. Feladat elvégezve, bár még a részt sem láttam.. 305: 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 8. Szerző Hozzászólás ideje: Március 8. Pótold gyorsan, megéri! Válasz
csoli1138 Hozzászólás ideje: Március 8. Hozzászólás ideje: Március 8. Megvolt, megyek a topikjába! 1 Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 9. Szerző Hozzászólás ideje: Március 9. 2 perccel korábban, Cpt. Rex írta: Én úgy látom, részről részre fejlődik a képi világ, pedig már igy is mese szép az animáció. Az biztos hogy a Tantiss lesz a fő cél, de szerintem a jövő heti dupla részben, még nem Tantiss jön. Túl korai lenne, mert a mostaniban se tudtak meg túl sokat az egész létesitményről, csak annyit, hogy sokkal több klón van fogságban, mint hitték Echo-ék. Ha tippelnem kellene akkor Coruscant lesz jövő héten, lehet hogy megpróbálnak intel-t szerezni majd a fővárosban, hol is lehet ez a Tantiss-i létesitmény pontosan. De nem akarok nagyon eltérni a résztől, mert @Ody Mandrell-tól kapok megint. Szóval szerintem Tantiss "lerohanása" az majd az évad második felében fog bekövetkezni, ha tippelnem kellene. Az már mindenkinek új kaland lesz. Szerintem ez csak a sorozat végén várható, egy nagyszabású finálé keretében! 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Március 9. Hozzászólás ideje: Március 9. Én most nem tartom ördögtől valónak @Cpt. Rex ötletét, mert hol máshol lehetne jobban információhoz jutni egy olyan létesítménnyel kapcsolatban ami létfontosságú a császárnak és klónokat tartanak fogva benne, mint azon a bolygón ami a császárnak a székhelye. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 9. Szerző Hozzászólás ideje: Március 9. Nyilván az évad azzal fog eltelni, hogy megtudják hol a bázis, aztán az utolsó pár részben mehet a csihi-puhi. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Március 9. Hozzászólás ideje: Március 9. Igen, de éppen ezért nem tartom logikusnak azt, hogy a fináléban szerepeljen a Coruscant, mert az elvenné a képernyőidőt a Tantiss elleni támadástól. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 9. Szerző Hozzászólás ideje: Március 9. Az évad második feléből valószínűleg még alig láttunk valamit. Jó esetben csak a Juggernautos rész lehet az. Szóval valószínű, hogy ez a Coruscant akció a jövőhéten jön a dupla részekben. Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Március 9. Hozzászólás ideje: Március 9. 3 órával ezelőtt, Iqvi írta: Én most nem tartom ördögtől valónak @Cpt. Rex ötletét, mert hol máshol lehetne jobban információhoz jutni egy olyan létesítménnyel kapcsolatban ami létfontosságú a császárnak és klónokat tartanak fogva benne, mint azon a bolygón ami a császárnak a székhelye. De azt sem tartom kizártnak, hogy ha tényleg Coruscant lesz, akkor végre Wolfee-t is láthatjuk esetleg? (Kövi rész cimek: Beszivárgás és kimentés) Mondjuk általában sötétben tapogatózunk, és teljesen máshogy értjük a rész cimeket, mint a készitők. Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Március 9. Hozzászólás ideje: Március 9. Hát, ez az, hogy néha egész beszédesek az epizódcímek, meg az előző részből lehet következtetni, hogy merre megy el a történet, de ez nem 100%. Ami viszont nekem a képen érdekes, hogy Wolfee társaságában egy klónn kommandós meg két reg klón mellett van egy TK trooper is. Azért eddig ilyen alakulatot nem láttunk. 1 Válasz
Cpt. Rex Hozzászólás ideje: Március 9. Hozzászólás ideje: Március 9. 3 órával ezelőtt, Iqvi írta: Hát, ez az, hogy néha egész beszédesek az epizódcímek, meg az előző részből lehet következtetni, hogy merre megy el a történet, de ez nem 100%. Ami viszont nekem a képen érdekes, hogy Wolfee társaságában egy klónn kommandós meg két reg klón mellett van egy TK trooper is. Azért eddig ilyen alakulatot nem láttunk. Szerintem itt már a TK trooperek a megbizható katonák. Gondolom ki van adva parancsba nekik, ha a klónok elkezdenek furcsán viselkedni, vagy parancsot megtagadni, instant lelőhetik őket. Ez az én meglátásom. BBY18 volt az utcsó év, a klónok számára, ha jól tudom, és ez időkben játszódik a 3. Batch évad is. Szóval a klónok sorsa valamelyest meg van pecsételve. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 9. Szerző Hozzászólás ideje: Március 9. Romboló Pabu felett. 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Március 9. Hozzászólás ideje: Március 9. Érdekes, hogy ez még Venator. Kiváncsi vagyok, hogy az évad végén látni fogjuk-e majd az első Imperialokat és Tie vadászokat. Illetve az első rendes rohamosztagos páncélt viselő katonákat. Válasz
Dzséjt Hozzászólás ideje: Március 9. Hozzászólás ideje: Március 9. Venatorokat elenyésző számban, de még a polgárháború idején is használ a Birodalom, a TBB idején meg érthető okokból még ezek alkotják a Birodalmi Hadiflotta gerincét. Venatorból több száz, ha nem több ezer volt hadrendben a háború idején, míg az Imperialokat még csak most kezdték el gyártani. Így nyilván azokat először a fontosabb bolygók védelmére vetik be, míg a Venatorok maradnak mindenhol máshol. Azért egy ekkora állományt nem lehet csak úgy egy év alatt teljesen leváltani. 17 évvel a yavini csata előtt az Executrixet is egy Venatorok kísérték a Salient-kampány idején, és Tarkin még a Sentinel-bázis védelmére is Venatort használt (az Electrumot) yavin előtt 14-ben. Igazából, ha ebben a sorozatban egyáltalán nem jelennének meg Imperialok, az sem lenne meglepő. Jelentéktelenül kevés lehet még belőlük a Galaxisban. 1 1 Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Március 9. Hozzászólás ideje: Március 9. Igazából csak a szimbolika miatt lenne jó látni őket az évad végén. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 9. Szerző Hozzászólás ideje: Március 9. Akinek épp csak a feje látszik az nem egy mandalori sisak? Boba? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Március 9. Hozzászólás ideje: Március 9. Szerintem ha a Pabus képre gondolsz akkor az tuti, hogy Crosshair lesz. Nem hiszem, hogy Boba megjelenne már ebben a sorozatban. Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 9. Szerző Hozzászólás ideje: Március 9. Crosshairnak volt olyan kis antennája a sisakján? Válasz
Iqvi Hozzászólás ideje: Március 9. Hozzászólás ideje: Március 9. (szerkesztve) Igen. Szerkesztve: Március 9. - Iqvi Válasz
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: Március 9. Szerző Hozzászólás ideje: Március 9. Akkó meg is van ódva. 1 Válasz
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.