Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Vagy akkor már a Celebration Europe... tényleg az mennyibe lenne busszal-komppal? Az biztos, hogy olcsóbb repülővel. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Csak nem tudom mennyire lehet egy fapados röpcsiben megbízni... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Donát Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 4. (szerkesztve) OFF Ha lezuhan, majd "Lost"-olunk egyet ON Donát Szerkesztve: 2006. November 4. - Csabai Donát Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 4. Csak nem tudom mennyire lehet egy fapados röpcsiben megbízni... A húgom és a barátja még egyszer sem zuhant le olyannal, szóval szerintem eléggé. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. (szerkesztve) Az amcsiknál már beindul az ipar. Érdemes belenézni a kis videókba oldalt. Micsoda feeling!!! Star Wars SAGA premier Szerkesztve: 2006. November 9. - Ody Mandrell Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Dzséjt Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Remélem kis hazánkba is elér Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Remélem kis hazánkba is elér Igen. Bár ez nem RTL Klubos moslék ahogy elnézem. HD adás és egyebek... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 9. Igen. Bár ez nem RTL Klubos moslék ahogy elnézem. HD adás és egyebek... Nagyszerűek!Vagy 5x megnéztem őket.Már egy hónapja nem láttam sw-t, most nagyon rámjött. A nyilatkozások is jók benne, teljes mértékben egyetértek velük.Amikor egyszer prezentációt kellett csinálnom angolon az sw-ről fél órában, arra a kérdésre hogy mit szeretek benne, csak ennyit mondtam:Fantastic and powerful movie saga. Mondjuk köszönöm nem kérek a retek 20 reklámos szinkronos zagyvaságából, az HBO-n talán még meg tudná csinálni.(persze hd nélkül, de legalább 5.1-be, és reklám nélkül).A gond ott kezdődik hogy a jog a reteknél van a Star Wars filmek leadására. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Lada Hozzászólás ideje: 2006. November 10. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 10. SW-saga HD-dózis! Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Jó nekik... Aki ezeket fel tudja venni magának, jobb minőségben lesz meg neki a 6 film, mint bárkinek, aki megvette az eredeti DVD-ket... Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Bomarr Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Jó nekik... Aki ezeket fel tudja venni magának, jobb minőségben lesz meg neki a 6 film, mint bárkinek, aki megvette az eredeti DVD-ket... Viszont a bemutató alapján nem lesz meg neki a filmek széle Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Hopp, akkor kihagytam valamit... én csak a Making ofokat sasoltam meg. Mindjárt utánanézek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Viszont a bemutató alapján nem lesz meg neki a filmek széle Hülye vagyok, nem találok erre utalást... Hol van letölthető bemutató? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 13. http://www.cinemax.com/ A képek alatt: "Star Wars NEW! Videos QuickTime | Windows Media" Szerintem erre gondolt Bomarr, bár nem ez lesz a képaránya a filmnek, az biztos. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 13. Igaza van Bomarrnak. Az ep2 már korábban lement HD-ben és valóban hiányzik egy pici a két szélén. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Egye fene azt a picit, így is sokkal jobb a képe, mint a DVD-é. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Egye fene azt a picit, így is sokkal jobb a képe, mint a DVD-é. Láttad már? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Láttad már? Nem. De elmentett képeket már láttam belőle. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Nem. De elmentett képeket már láttam belőle. A képek nem helyettesíthetik a film élményt. szvsz. Főleg ilyen kényes témában mint a HD, várnék még a vélemény nyilvánítással. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
lokatelli Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 14. Láttad már? Én láttam, valóban szembetűnő a különbség. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 15. A képek nem helyettesíthetik a film élményt. szvsz. Főleg ilyen kényes témában mint a HD, várnék még a vélemény nyilvánítással. Ide a fórumba is be lettek már linkelve állóképek belőle, ha jól emlékszem. Azok hihetetlenül részletgazdagok, pedig egy filmből kimentett képkocka gyakran elmosódott egy kissé, és kevésbé fest jól, mint a mozgókép. Ha ezek a képek ilyen "tökéletesek" voltak, szerintem nyugodtan mondhatom, hogy a filmélmény is hasonlóan jó lehet. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Nekem elég a DVD. Természetesebb. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Obi1 Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Nekem elég a DVD. Természetesebb. Természetesebb? Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 15. Természetesebb? Igen. Annál sokkal nagyobb felbontást már kissé feleslegesnek érzek. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
SimonZ Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Igen. Annál sokkal nagyobb felbontást már kissé feleslegesnek érzek. Nálam nincs akkora felbontás, amekkorára már azt mondom, felesleges. Legalábbis eddig még nem láttam olyat. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Darth Krande Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 16. Az lenne a jó, ha osztogatnának mellé akkora mozitermeket, amikhez a felbontás való Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ody Mandrell Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 20. A múlt hétvégén meghívást kaptunk Wallatoshoz, egy kis StarWars SAGA nézésre. A ?kis? jelző talán nem is jó szó az ilyen összejövetelekre, mert a szentélyből mindig igazán grandiózus élménnyel térhet haza az ember. Volt szerencsénk már egy párszor tiszteletünket tenni Attilánál, de mióta a ?kör bezárult?, azóta ez volt az első alkalom, hogy a teljes sorozatot végignézhettük. Szombat délután az első három epizód került terítékre, míg másnap reggeltől a második harmad. Hát gyerekek valami eszméletlen jó volt! Üres frázisnak hathat már ez tőlem, hiszen én szinte mindig az elismerés hangján szólok a filmekről, de ez most minden ízében különlegesre sikeredett. A házigazdával együtt öten jártuk végig az SW utat a főhősökkel, és csak nagyjából tudom érzékeltetni, mekkora élmény így megnézni a kedvenc filmjeinket. A többiek majd írnak a saját benyomásaikról, de gondolom azok se sokkal rosszabbak, mint az enyéim. Az egész miliőt úgy kell elképzelni, mintha olyan moziban ülne az ember, ahol csak négyen vannak, ráadásul ami szem szájnak ingere, csak egy karnyújtásnyira van tőle. A filmeket megnézve, nem azonnal kezdtük az újabb epizódot, hanem kicsit elbeszélgettünk a látottakról, és csak utána folytattuk. Újabb és régebbi kérdések, valamit egész új teóriák is elhangoztak, de ez így természetes. Én is mindig ámulok, hogy mennyit lehet erről a filmről beszélni, és főként spekulálni azok után is, hogy már annyi minden dolgot átrágtunk korábban. Ami a filmek egységét illeti, most talán mélyebben átérezhettük, mennyire összetartozik a hat film, a művek ?egymásra utaltsága? ilyen maratoni filmnézés alkalmával, jobban átérezhető. Most nem akarok mélyebben belemenni, mert egyrészt még elég friss az élmény, másrészt ennek komolyabban neki kell ülni. Nagyon jól éreztem magam, és csak javasolni tudom mindazoknak, akik megtehetik, hogy mind a hat részt rajongókkal, és lehetőleg házi mozin nézzék meg. Garantált a siker. Köszönet a résztvevőknek is; Bomarrnak a finom borokért, lokatellinek a sok finomságért, Tureggának a személyszállításért, míg Wallatosnak és kedves nejének a szívélyes vendéglátásért. Remélem lesz még lehetőségünk az elkövetkezendő években újra, ilyenformán átélni a StarWars SAGA által nyújtott élményt. A konkrét történeti elemzés később jön. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
MissKarrde Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Örülök, hogy jó volt Ellenben én az életben nem fogom látni házimozin. Még egyedül sem. Maradnak a mozis emlékek, de azok sem éppen utolsóak. Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Oldfighter Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Megosztás Hozzászólás ideje: 2006. November 20. Örülök, hogy jó volt Ellenben én az életben nem fogom látni házimozin. Még egyedül sem. Maradnak a mozis emlékek, de azok sem éppen utolsóak. Anya, ne aggódj, jövőre visszük a sagat a házimozi kiállításra és letelepszünk valami csendes kis szobába Válasz A hozzászólás linkje Oszd meg ezeken az oldalakon: További megosztási lehetőségek...
Ajánlott hozzászólás
Csatlakozz a beszélgetéshez!
Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.